Lemmikkistore

Lemmikkistore on kotimainen lemmikkieläintarvikkeiden verkkokauppa, jonka valikoimasta löytyvät ruoat ja tarvikkeet niin koirille ja kissoille kuin monille jyrsijöille ja akvaarioon.

Koiraosaston valikoima on ilahduttavan laaja ja monipuolinen. Koirien turkinhoito, ulkoilu, matkustus ja koulutus on otettu huomioon, ja kaikkia tarpeellisia perustarvikkeita saa kaupasta useina eri vaihtoehtoina. Ulkoilutuotevalikoimassa on saatavilla valjaita, pantoja, vedonestotuotteita sekä juoksu- ja hiihtovöitä, jotiden joukosta jokainen varmasti löytää omalle koiralleen sopivan varusteen lenkkeilyä varten. Talvipakkasia varten kauppa myy vaatteita ja tossuja, kesähelteille taas on saatavilla ihanasti viilentäviä tuotteita.

Koiranomistajille kauppa myy koulutusliivejä, jotka soveltuvat hyvin päälle puettavaksi vaikkapa agilityharjoituksiin tai näyttelyihin. Liiveissä on useita taskuja, joihin mahtuvat tarvittavat makupalat ja muut pienet koulutustuotteet.

Kissoille saatavilla on ruokatuotteiden lisäksi mm. virikkeitä, ulkoilu-, matkustus- ja kodintarvikkeita. Mahtavia kiipeilypuita kissoille löytyy kaikenkokoisina. Pienimmät puut ovat alle metrin korkuisia, korkeimmat kohoavat jopa lähemmäs kolmemetrisinä. Isoimmat puut tarjoavat kissoille mukavaa ja haastavaa puuhaa eri korkuisten tasojen, tolppien, lelujen ja pesien muodossa. Kiipeilypuita voi muokata mieleisekseen kaupasta löytyvien lisävarusteiden avulla. Osa kiipeilypuista on saatavilla vain ennakkotilauksella, jolloin niiden toimitusaikakin on luonnollisesti hieman normaalia pidempi. Lemmikkistoresta saa myös pelkkiä raapimistuotteita, jotka eivät vie yhtä paljon tilaa.

Akvaariotarvikkeisiin kuuluu niin akvaarioita ja niiden tekniikkaa, koristeita kuin monenlaiset ruoat kaloille ja matelijoille. Jyrsijöiden tuotetarjonnasta löytyy myös ruokia sekä häkkitarvikkeita.

Kauppa tarjoaa myös nimilaattoja kaiverruksella, tarroja ja kylttejä, tarhauselementtejä sekä koirarotukirjoja, suhteellisen laajasta suomalaisesta kirjasarjasta. Lemmikinruoista on tarjolla kasvattajien suosimia merkkejä, markettimuonaa ei tältä sivulta todellakaan löydy. Lemmikkistoresta voit myös tilata mikrosirulukijoita, asettimia sekä itse siruja. Tässä tulee kuitenkin huomioida se, että tunnistusmerkinnän saa suorittaa vain Suomen Kennelliiton valtuuttama tunnistusmerkitsijä tai eläinlääkäri.

Tuotteet on kategorioitu järkevästi eläinten mukaan, ja sen jälkeen vielä erikseen ruokiin ja tarvikkeisiin, jolloin tiettyjä tuotteita on melko helppo etsiä. Tuotteiden etsimistä helpottaa hakukenttä sivun ylälaidassa. Yleisilmeeltään sivut ovat mukavan selkeät ja helppolukuiset. Jokaisessa kategoriassa on kiitettävästi tuotevaihtoehtoja tarjolla. Sivuilta kannattaa myös tarkistaa Outlet-osio, josta löytyy alennushintaisia varaston poistotuotteita ja yksittäiskappaleita.

Sivustolta löytyy omassa osiossaan erittäin hyödyllinen Terveysposti, joka sisältää ajankohtaista tietoa kissan ja koiran terveyteen liittyvistä asioista sekä terveyttä edistäviä tuotteita.

Lemmikkistoren hintataso on kohtuullinen, ja tuotteet laadukkaan oloisia. Alennuksia tarjotaan monessa muodossa: saa valita kaupanpäällisen tietyn hintaluokan ostoihin, uutiskirjeen tilaajana voi saada alennuskoodeja ja Facebook-tykkääjänä ensimmäiseen tilaukseen 5 €:n alennuksen. Jos kuuluu jonkun koiranruokavalmistajan, esim. Royal Caninin kasvattajakerhoon, saa kaikista Royal Caninin tuotteista -25% alennusta ja pakettietuja.

Lemmikkistoren yli 25 euron tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja. Yli 139 euron tilaukset kuljetetaan suoraan kotiovelle ilman kuluja. Toimituskuluttomuus ei koske tarhaelementtejä eikä koirankoppeja. Näitä ostettaessa toimitukseen saa sisältyä vain yksi erä, eikä tilaus saa sisältää muita tuotteita. Toimitusmaksua koirankopeille kertyy 40 euroa, tarhaelementeille 50 euroa.

Varsinaista kivijalkamyymälää Lemmikkistorella ei ole, mutta tilauksen nouto verkkokaupan Heinolan toimipisteestä on mahdollinen. Tilausten käsittely- ja toimitusaika on noin 2-7 arkipäivää, tarhaustuotteiden kohdalla 1-4 viikkoa. Lemmikkistoresta tilaaminen on mahdollista vain Suomen rajojen sisälle. Kauppa tarjoaa myös paljousalennuksen suurten tilausten kohdalla, maksimissaan sillä saa etua 7,5%.

Maksamisvaihtoehtoja ovat verkkomaksu, luottokortit sekä Klarnan osamaksu ja lasku. Verkko- ja luottokorttimaksaminen tapahtuu turvallisen Checkout-maksunvälityspalvelun kautta. Lemmikkistoressa voi maksaa myös puhelimella, jolloin tilauksen maksimisumma voi olla n. 40 euroa.

Verkkokaupan tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus, lukuun ottamatta tarhatuotteita, kirjoja ja kaiverrettuja nimikylttejä. Palautuksiin ja vaihtoihin saattaa sisältyä joitain erityisehtoja, joihin kannattaakin perehtyä jo ennen tilaamista. Asiakaspalveluun tulee olla yhteydessä ennen kuin tilausta lähettää takaisin. Tuotteen tulee olla alkuperäistä vastaavassa kunnossa, myyntipakkauksen ehjä, ja hintalaput kiinni. Koiralle tuotetta voi toki sovittaa palautusoikeutta menettämättä, kunhan tuotteeseen ei synny vaurioita, hintalaput ovat sen jälkeen edelleen paikoillaan ja tuotteessa ei ole karvoja tai tahroja. Tilauksen palautus on aina ilmaista.

Asiakaspalveluun on mahdollista olla yhteydessä sähköpostitse, puhelimella tai sähköisellä lomakkeella. Asiakaspalvelusta saa apua myös esimerkiksi oikean ruoan valintaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *