Lelut

Tähän on koostettu lelukaupat ja niiden vertailut. Vertailussa on netissä toimivat lelukaupat. Yritykset ovat lelujen erikoisliikkeitä, tavarataloja ja sekalaisia kauppoja jotka myyvät myös leluja. Tällä on haettu mahdollisimman kattavaa otantaa netin lelumyynnistä.

Vertailun leluliikkeet ovat (suluissa linkki lelukaupan sivuille):

Näiden lisäksi vertailussa olivat mukana verkossa toimivat tunnetut tavaratalot Prisma ja Stockmann.

Leluvertailun artikkelit (suluissa linkki sivulle):

Lisäksi yllä mainituista viidestä nettikaupasta on jokaisen taustoja ja valikoimaa on tutkittu erikseen. Nämä artikkeli voit lukea täältä:

Palautteen voi jättää tälle sivulle tai mainuttujen artikkeleiden sivuille. Jos sinulla on kokemuksia jostain mainitusta lelukaupasta tai sinulla on alennuskoodi johonkin kauppaan niin olisi mukava jos voisit jakaa sen muiden käyttäjien kanssa. Keskustelu aiheesta on tervetullutta.

 

3 vastausta artikkeliin “Lelut”

  1. Ainakin Lekmer ja Leufantti on osoittautuneet luotettaviksi lelukaupoiksi. Tilaan niistä usein omille ja tuttujen muksuille lahjat. Pienien lasten kohdalla ostan lelun ja suurempien kohdalla toisinaan annan lahjaksi kaupan Lahjakortin, jotta pääsevät itse valitsemaan haluamiaan leluja ja pelejä. Lelut saa nopeasti ja palautukset on helppo hoitaa, eikä tarvitse edes itse maksaa, vaikka lainsäädäntö tänään antaakin kaupalle mahdollisuuden laittaa asiakas maksumieheksi! Hinnatkin on loistavat ja erikoistarjouksia ja muita aleja on aina runsaasti.

  2. Joulun lähestyessä monet meistä taas suuntaavat kauppaan ostamaan leluja joko omille tai tuttujen lapsosille pukinkontiin laitettaviksi. Sekä kivijalka- että verkkokaupassa on kuitenkin muistettava valita lelut saajien iän mukaan, ei vain niiden kiinnostavuuden tai hinnan perusteella. Liian usein alle 3-vuotiaille esimerkiksi ostetaan pikkuisia Lego-palikoita tai muu pikkuisia osia sisältävä lelu, joka sitten menee pienten käsien mukana sinne uteliaaseen suuhun ja aiheuttaa vaaroja, jopa tukehtumisia.Muistakaa siis aina tarkistaa itseään kunnioittavien lelukauppojen ikäsuositus kunkin lelun kohdalla, jollei sellaista sivulla ole, siirtykää mieluummin ostoksille toiseen verkkokauppaan. Olen itse seurannut vierestä monia väärän ikäluokan lelujen aiheuttamia vaaratilanteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *