Eläintarvikekauppa

Eläintarvikekauppa.fi

Eläitarvikekaupasta löytyvät tarvikkeet koirille, kissoille, jyrsijöille, linnuille ja akvaarioihin.

Koirille kaupasta saa monenlaisia tarvikkeita esimerkiksi autoiluun, ulkoilutuokioihin ja turkinhoitoon. Autoiluosastolta löytyvät turvavöiden lisäksi myös penkinsuojukset, häkit ja kalterit, turkinhoidon osastolta puolestaan löytyvät harjat ja karstat, turkinkuivaimet ja kesäisin erittäin hyödylliset punkkikarkotteet.

Eläintarvikekauppa myy myös agilityesteitä sekä koirankoppeja. Eräs mielenkiintoinen tuote on veikeä koirakamera, joka kiinnitetään pantaan ja jonka kautta voi sitten seurata ja ihmetellä maailmaa koiran näkökulmasta. Kameran avulla näkee esimerkiksi  kätevästi, mitä koira tpuuhailee ollessaan yksin kotosalla. Vastaavanlainen kamera on saatavilla myös kissoille.

Kissoille kaupasta löytyvät oikeastaan kaikki perustarvikkeet,  kuten raapimapuut, hiekkalaatikot, ruokailutarvikkeet ja monenlaiset hoitotuotteet. Kissojen ulkoilutusta varten kauppa myy valjaita sekä pantoja ja taluttimia. Saatavilla ovat myös autossa käytettävät turvavyövaljaat. Samalla ostoskerralla kannattaa tilata myös pantaan tai valjaisiin kiinnitettävä yhteystietosäiliö. Säiliöön laitetaan omistajan ja kissan yhteystiedot,  ja jos kissa karkaa, sen löytäjä saa helposti selville karkulaisen omistajan yhteystiedot.

Jyrsijöiden ja lintujen osastoilla kaupan valikoima ei ole laaja. Kaupasta saa kuitenkin jonkin verran häkkejä, häkkivarusteita, herkkuja ja vitamiineja. Siinä missä monet eläinliikkeet myyvät vain yhdenlaisia valjaita, jotka sopivat eri eläimille aina kissoista kaneihin, löytyvät Eläintarvikekaupasta kanien, marsujen, rottien ja frettien ulkoilutarvikkeet, jotka ovat suunniteltu juuri näille eläimille.

Akvaariovalikoimasta löytyvät tekniset tuotteet, kalan ruoat sekä koristeet. Akvaariotekniikkaan kuuluu puhtaanapitotuotteita, lämmittimiä ja suodattimia sekä niiden vaihtofiltterit. Saatavilla on myös kätevä  ruokinta-automaatti. Akvaarion sekä terraarion koriste-esineitä löytyy aina koralleista erilaisiin pääkalloihin asti.

Kaupasta saa myös linnunpönttöjä ja ruokintatuotteita, joilla voi ilahduttaa omassa pihapiirissä pesiviä lintuja.

Eläintarvikekauppa ei kuitenkaan myy lainkaan eläintenruokia, herkkuja ja makupaloja lukuun ottamatta. Tuotevalikoimaa kuitenkin päivitetään koko ajan, joten tulevaisuudessa tarjonnasta saattavat  löytyä myös eläintenruoat.

Tilauksen minimiraja on 20 euroa. Toimitustavaksi voi valita postipaketin tai kotiinkuljetuksen. Koirankoppien toimituksessa käytetään eri kuljetusyhtiöitä, ja kustannukset ovat kiinteät 50 euroa.

Yli 79 euron tilauksien kohdalla toimitus on aina ilmainen. Tuotteet voi myös noutaa veloituksetta kaupan varastolta arkisin klo 10-16 (muina aikoina vain sopimuksen mukaan). Eläintarvikekaupan varasto sijaitsee Turussa.

Tilausta voit seurata nettisivuilla syöttämällä tilausseurantaan oman sähköpostiosoitteesi sekä tilauksen jälkeen saamasi tilausnumeron.

Eläintarvikekaupassa maksutapoina toimivat niin  luottokortit kuin  verkkopankimaksut. Halutessasi voit valita myös laskun tai osamaksun.

Tilaukset voi luonnollisesti myös palauttaa, mutta ennen sitä tulee lähettää kauppiaalle palautusilmoitus sähköpostitse. Kauppa ei ota vastaan kuluitta palautuksia, joista ei ole ensin lähetetty ilmoitusta. Ilmoitus pitää lähettää 14 vuorokauden sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Kauppiaan vahvistettua palautuksen, pitää tuotteet lähettää takaisin 14 vuorokauden sisällä palautusilmoituksesta. Asiakas vastaa itse koirankoppien palautuskustannuksista.

Ongelmatilanteissa Eläintarvikekaupan asiakaspalveluun voi soittaa klo 9 -18. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä myös sähköpostilla tai lähettämällä viestin kaupan nettisivujen kautta.

Eläintarvikekaupalla on myös muita verkkokauppoja, jotka myyvät mm. lastentavaroita sekä ilmalämpöpumpun varusteita.

Lue tarkemmin yhtiön omilta sivuilta: elaintarvikekauppa.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *