KevytKauppa

KevytKauppa (www.kevytkauppa.fi)

KevytKauppa xtravaganza on painonhallintaan erikoistunut sivusto ja verkkokauppa. Sivuston toiminnasta vastaa Turussa päämajaansa pitävä xtravaganza Finland ja tarkemmin sanottuna In Shape Vip Oy, joka on perustettu vuonna 2006. Sen kätköistä löydät maailmalla tunnetun xtravaganzan asiantuntijoiden kehittämiä tuotteita, joilla pääset niskan päälle painonhallinnassa. Xtravaganza tarjoaa nopeaa, tehokasta ja ennen kaikkea turvallista tuotevalikoimaa, joilla kilot saavat kyytiä ja pysyvät poissa. Samaan aikaan kuitenkin onnistut huolehtimaan myös riittävästä vitamiinien, hivenaineiden ja proteiinien saannista. Xtravaganzalla on toimipisteitä ja ohjaajia ympäri Suomea, jolloin henkilökohtaisen painonpudotusohjelman luominen ja seuraaminen, sekä sitä tukeva henkinen valmennus ja vertaistuki onnistuvat helpolla. Onhan jokainen painonpudottaja erilainen, samoin hänen tavoitteensa ja tarpeensa. Itseäsi lähimmän toimipisteen – joita on yli 20 -, kuntokeskuksen ja ohjaajan yhteystiedot löytyvät sivuston linkistä. Eri ohjelmista ja tuesta kerrotaan tarkemmin KevytKauppa.fi-sivustolla.

KevytKaupan tuotevalikoima pitää sisällään runsaasti mielenkiintoisia tuttavuuksia, jotka löytyvät omista kategorioistaan. Ateriankorvikkeista voit valita täyttävät ja herkulliset xtraVLCD-tuotteet (esimerkiksi mustikan tai kanakeiton makuisena), xtraBars-välipalapatukat (vaikkapa piparkakun tai minttu-suklaan maulla), xtraRTD-valmisjuomat (tahdotko meloni-passionia vai jääkahvia?) ja xtraBreakFast-aamiaiset. Huomaa, että xtraVLCD-tuotteet eivät sovellu maitoallergikoille, mutta ne ovat gluteiinittomia. Omegatuotteisiin kuuluvat xtraOmega3 ja xtraOil, joka on kevyesti sitruunainen. Kuitulisänä kauppa myy xtra Psylliumia, joka on psylliumsiemenen kuoresta saatu jauhe. Keittokirjoista voit valita kevyiden aterioiden maailmaan johdattavia teoksia. Tarvikkeet tarkoittavat shakeria ja hengityksen raikastavaa suusuihketta. Lisäksi voit tilata Omronin kehonkoostumusmittarin, tai askel-/juoksumittarin, verenpainemittarin sekä Gymstickin treenivälineitä, kuten käsipainoja, kahvakuulia, jumppapallon tai harjoitusmaton. Saatavilla on myös lukuisia tuotepaketteja, jotka sopivat etenkin kimppatilauksille ja kilojen karistuksen aloittamisen.

Mikäli et ole varma, mitkä KevytKaupan xtravaganza-tuotteista ovat sinulle sopivimpia, voit saada apua hauskalla Dieettiräätälillä. ”Räätäli” kyselee tavoitteitasi ja tottumuksiasi ja kertoo sitten, mitkä sivuston tuotteista sopivat sinulle kuin nappi silmään.

Maksutapoina KevytKaupassa ovat voimassa verkkopankkimaksu ja luottokortti, laskulla tai osamaksulla et siis voi maksaa. KevytKauppa toimittaa tilaukset postin toimipisteeseen hintaan 6,95 €, kotiinkuljetuksena hintaan 9,99 €, Siwan & Valintatalon & Euromarketin noutopisteeseen hintaan 9,95 € tai Matkahuollon toimipisteeseen toimituskulujen ollessa 6,95 €. Valitsetpa toimitustavaksi minkä tahansa yllä mainituista, saat yli 99 € tilauksille ilmaisen toimituksen. Tilauksesi myös saapuu perille 2 – 7 arkipäivässä jokaisella tavalla toimitettuna. Mikäli satut katumapäälle, voit palauttaa käyttämättömät tuotteet 14 vuorokauden kuluessa. Asiakaspalvelua on saatavilla niin puhelimella arkisin kello 9 – 15 välillä, kuin sähköpostin kautta ja arkisin satunnaisesti toimivalla online chat-palvelulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *