PS3 suosituimmat pelit

PlayStation 3 (PS3) oli yksi suosituimmista pelikonsolista, joka julkaistiin vuonna 2006. Se oli Sonyn vastaus Xbox 360:lle ja Nintendo Wiille, ja se tarjosi pelaajille ainutlaatuisen ja monipuolisen pelikokemuksen. PS3:lla oli laaja valikoima pelejä eri genreistä, ja monet niistä ovat saavuttaneet merkittävää suosiota pelaajien keskuudessa.

Yksi PS3:n suosituimmista peleistä oli The Last of Us, joka julkaistiin vuonna 2013. Se oli yksi pelimaailman merkkipaaluista, joka sai paljon kiitosta niin pelaajilta kuin kriitikoilta. The Last of Us yhdisti tiiviin tarinankerronnan ja taktisen toiminnan post-apokalyptisessa maailmassa. Peli voitti lukuisia palkintoja ja sai jatko-osan PS4:lle, mikä osoitti sen suuren suosion.

Toinen PS3:lle suunniteltu hittipeli oli Uncharted-sarja. Uncharted: Drake’s Fortune julkaistiin vuonna 2007 ja seikkailupelit lähtivät täysin uudelle tasolle. Sarja tarjosi upean grafiikan, jännittävän juonen ja intensiiviset toimintatilanteet, jotka tekivät siitä pelaajien suosikin.

Muita PS3:lle ilmestyneitä suosittuja pelejä olivat esimerkiksi Grand Theft Auto V, Call of Duty: Modern Warfare 2, Red Dead Redemption, Fallout 3 ja Skyrim. Nämä pelit tarjosivat pelaajille laajan ja avoimen pelimaailman sekä jännittäviä tarinoita ja toimintaa.

PS3:lla oli myös mahdollista ladata pelejä PlayStation Storesta, mikä laajensi pelitarjontaa entisestään. Pelaajat saattoivat löytää pienempiä indie-pelejä ja digitaalisia versioita suosituista peleistä.

Kaiken kaikkiaan PS3:lle julkaistiin valtava määrä laadukkaita pelejä eri genreistä, mikä teki siitä yhden suosituimmista pelikonsolista kyseisenä aikana. Monet näistä peleistä ovat jääneet pelaajien mieliin ja keränneet suuren fanipohjan ympärilleen.

 • The Last of Us: The Last of Us on suosittu toimintaseikkailupeli, joka sijoittuu postapokalyptiseen maailmaan, jossa pelaaja ohjaa selviytyjää ja yrittää suojella nuorta tyttöä.
 • Grand Theft Auto V: Grand Theft Auto V on avoimen maailman toimintapeli, jossa pelaaja voi vapaasti tutkia Los Santosin kaupunkia ja suorittaa erilaisia tehtäviä.
 • Red Dead Redemption: Red Dead Redemption on lännenelokuva-tyylinen toimintaseikkailupeli, jossa pelaaja ottaa roolin lainsuojattomana cowboyna ja suorittaa erilaisia tehtäviä villin lännen maisemissa.
 • Uncharted 2: Among Thieves: Uncharted 2: Among Thieves on seikkailupeli, jossa pelaaja ohjaa etsijää Nathan Drakea, joka etsii aarretta Himalajan lumen peittämistä vuorista.
 • God of War III: God of War III on toimintaseikkailupeli, jossa pelaaja ohjaa Kratosta, kreikkalaista sodanjumalaa, joka kostaa olympolaisille jumalille.
 • Call of Duty: Modern Warfare 2: Call of Duty: Modern Warfare 2 on ensimmäisen persoonan ammuntapeli, jossa pelaaja osallistuu erilaisiin sotilasoperaatioihin ympäri maailmaa.
 • Minecraft: Minecraft on hiekkalaatikkotyylinen peli, jossa pelaaja voi rakentaa ja tutkia lohkomaailmaa sekä taistella erilaisia hirviöitä vastaan.
 • FIFA 14: FIFA 14 on jalkapallopeli, jossa pelaaja voi ohjata suosikkijoukkuettaan ja pelata erilaisia otteluita ja turnauksia.
 • Battlefield 4: Battlefield 4 on ensimmäisen persoonan ammuntapeli, jossa pelaaja osallistuu suuriin ja dynaamisiin sotilasoperaatioihin eri puolilla maailmaa.
 • Assassin’s Creed IV: Black Flag: Assassin’s Creed IV: Black Flag on toimintaseikkailupeli, jossa pelaaja ottaa roolin merirosvo Edward Kenwayna ja seikkailee Karibian merirosvomaailmassa.
 • Fallout 3: Fallout 3 on roolipeli, jossa pelaaja ohjaa hahmoaan postapokalyptisessä Washington D.C.:ssä ja yrittää selviytyä erilaisista vaaroista.
 • Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots on toimintaseikkailupeli, jossa pelaaja ohjaa Solid Snakea ja yrittää estää maailmaa uhkaavan konfliktin puhkeamisen.
 • LittleBigPlanet: LittleBigPlanet on seikkailupeli, jossa pelaaja ohjaa söpöä hahmoa nimeltä Sackboy ja ratkoo erilaisia pulmia ja haasteita.
 • Resistance 2: Resistance 2 on ensimmäisen persoonan ammuntapeli, jossa pelaaja taistelee ulkoavaruuden avaruusolioita vastaan ja yrittää pysäyttää niiden hyökkäyksen maapallolle.
 • Bioshock: Bioshock on ensimmäisen persoonan ammuntapeli, jossa pelaaja tutkii 1960-luvun dystooppista maailmaa ja taistelee geneettisesti muunneltuja ihmisiä vastaan.
 • Heavy Rain: Heavy Rain on interaktiivinen draamapeli, jossa pelaaja ohjaa neljää eri hahmoa ja yrittää ratkaista sarjamurhaajan mysteerin.
 • Batman: Arkham City: Batman: Arkham City on toimintaseikkailupeli, jossa pelaaja ottaa roolin Batmanina ja tutkii Gotham Cityn pimeitä katuja ja taistelee rikollisia vastaan.
 • Gran Turismo 5: Gran Turismo 5 on ajopeli, jossa pelaaja voi kisata erilaisilla autoilla ja radoilla ympäri maailmaa.
 • The Elder Scrolls V: Skyrim: The Elder Scrolls V: Skyrim on roolipeli, jossa pelaaja voi vapaasti tutkia avointa maailmaa ja suorittaa erilaisia tehtäviä lohikäärmeiden valtaamassa maassa.
 • Demon’s Souls: Demon’s Souls on toimintaroolipeli, jossa pelaaja taistelee erilaisia hirviöitä vastaan pimeässä ja vaarallisessa fantasiamaailmassa.

Loppusanat:

PS3-konsoli on tarjonnut meille lukemattomia unohtumattomia pelikokemuksia ja se on hurmannut pelaajat ympäri maailmaa viimeisten vuosien aikana. Tässä artikkelissa olemme esitelleet PS3:n suosituimmat pelit, joiden joukosta löydät takuuvarmasti juuri sinulle sopivia seikkailuja ja haasteita.

On upeaa huomata, miten laaja ja monipuolinen pelivalikoima PS3:lla on tarjota. Listamme kattaa kaiken aina toimintaseikkailuista urheilupeleihin ja roolipeleihin. PS3:n grafiikat, pelimekaniikat ja tarinankerronta ovat olleet vertaansa vailla, ja sen vuoksi monet näistä peleistä ovat ansainneet paikkansa PlayStation-hall of famessa.

Haluamme myös kannustaa teitä pelaajia jakamaan omia kokemuksianne näistä peleistä, ja kommentoimaan tällä sivulla tai niiden alasivuilla. Kerro meille, mikä näistä peleistä oli sinun suosikkisi ja miksi. Keskustelu muiden pelaajien kanssa voi paljastaa uusia näkökulmia ja antaa vinkkejä, jotka tulevat tarpeeseen myös muille lukijoille.

Lisäksi pyydämme teitä jakamaan tätä artikkelia sosiaalisessa mediassa ja muiden pelaajien kanssa. Näin voimme helposti levittää tietoa näistä loistavista peleistä ja auttaa muita löytämään uusia pelikokemuksia PS3:lla. Peliyhteisössä sana kulkee nopeasti, joten annetaan näiden pelien lentää ilmoille ja inspiroidaan muita pelaajia liittymään mukaan tähän uskomattomaan pelimaailmaan.

Tulevaisuus voi tarjota meille uusia pelejä ja uusia haasteita, mutta PS3-konsolin aika pysyy ehdottomasti mielessämme ikuisesti. Kiitämme kaikkia pelaajia näistä huikeista pelikokemuksista ja toivomme, että tämä artikkeli auttaa löytämään uusia pelielämyksiä PS3:lla. Hyvää pelaamista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *