Superkuitu

Superkuitu.info (www.superkuitu.info)

Superkuitu.info on suomalainen sivusto, joka markkinoi ja myy konjak-superkuitua. Sen sivustolla voit samalla tehdä tilauksen tutustuaksesi jatkuvasti suosiotaan kasvattavaan 100 % kasviperäistä glucomannan konjak-juurikuituun, joka saa ”ihmeitä” aikaan laihdutuksessa ja painonhallinnassa. Sivuston taustalla toimii Glucomannan.fi. jolla on myös kanadalaisen laihdutustuotteen markkinointi- ja myyntisivusto kyseiselläkin nimellä. Glucomannan-nimen takaa löytyy Calgaryssa majapaikkaansa pitävä Offlion International Ltd. Sen edustaja Euroopassa on Seinäjoella asuva yksityishenkilö Mikko Pihlajamäki.

Glucomannan konjak-juurikuitu on laihduttajan paras ystävä, sillä sen sisältämä kasvikuitu imee itseensä suunnattomasti vettä ja laajenee mahalaukussasi jopa 300-kertaiseksi. Siten saat nälkäsi kuriin tavanomaista pienemmällä ruokamäärällä, etkä joudu kamppailemaan nälän tunnetta vastaan pelkällä vähäkalorisella dieetillä. Tuotetta suositellaan etenkin ylipainoisille, joiden painoindeksi on yli 25.

Glucomannan konjakilla on kuitenkin muitakin huomattavia etuja kuin sen kyky sitoa vettä. Sen on tutkitusti vahvistettu alentavan veren kolesterolia ja parantavan verensokerin tasapainoa hidastamalla hiilihydraattien imeytymistä. Tasainen verensokeri taas on yksi rasvanpolton edellytyksistä. Tuotetta on tutkittu Kanadassa, Amerikassa ja Euroopassa jo vuosia, ja kaikki tutkimukset puoltavat glucomannanin toimivuutta. Tuotteen on havaittu olevan turvallinen myös diabeetikoille ja keliakiasta kärsiville. Nyt siis voit laihtuessasi huolehtia myös korkean kolesterolin ja verensokerin alenemisesta turvallisesti.

Normaaliannostuksena käyttäjän tulee nauttia kaksi konjak-kapselia runsaan vesimäärän kera noin puoli tuntia ennen päivän jokaista pääateriaa – aamiaista, lounasta ja illallista – jotta kuitu ehtii laajeta vatsassa ennen ruokailua. Huomaa kuitenkin, että vesimäärän tulee olla riittävä, sillä Kanadan terveysviranomaiset (Health Canada) kertovat, ettei tuotetta saisi nauttia liian pienen vesimäärän kera (ei alle 250 ml.), sillä seurauksena saattaa olla kuidun paisuessaan muodostaman hyytelön nousu kurkkuun tai pahimmillaan jopa tukehtuminen. Kapseleita ei myöskään tule ottaa juuri ennen nukkumaan menoa.

Superkuitu.info sivustolta voit tilata kokeiltavaksesi glucomannan konjakin kuukausiannoksen, eli 180 kapselia, hintaan 4,90 €. Käytännössä maksat tilauksesta vain posti-ja käsittelykulut. Lisäksi saat tilaajalahjana Glucomannan-rasian, jonka arvo muuten olisi 9,90 €. Huomaathan, että jollet tutustumispakkauksen saamisen jälkeen tee peruutusilmoitusta, tulet saamaan 6 kuukauden määräaikaisena tilauksena kaksi lähetystä uusia kapseleita (3 kuukaudeksi kerrallaan).

Jos haluat glucomannania kokeiltuasi jatkaa määräaikaisella tilauksella, tai et musta peruuttaa 14 vuorokauden sisällä, on kuukausiannoksen hinta aina 39,90, eli 3 kuukauden erän hinnaksi muodostuu 119,70 + toimituskulut 4,90 € = 124,60 €. Jos määräaikaistilaus astuu voimaan, et voi sitä enää perua etkä palauttaa, vaan joudut vastaanottamaan koko 6 kuukauden kapselit. Superkuitu.info-sivustolta et voi myöskään yhden edullisen tutustumispakkauksen tilattuasi tilata vain kuukauden annosta, kuten glucomannan.fi-sivustolta.

Maksutapana Superkuitu.info hyväksyy vain laskun, eli tulet saamaan tilauksesi mukana 14 vuorokaudessa erääntyvän laskun. Toimitustapana on postitus suoraan kotiosoitteeseesi, ja toimituskuluina maksat jokaisesta tilauksesta/ kapselierästä 4,90 €. Lakisääteinen 14 vuorokauden palautusoikeus koskee vain ja ainoastaan tutustumispakkausta, määräaikaisen tilauksen toimituksia et voi perua etkä myöskään palauttaa! Asiakaspalvelusta vastaa Glucomannan.fi:n ystävällinen henkilöstö sähköpostin välityksellä osoitteessa info@glucomannan.fi.

 

2 vastausta artikkeliin “Superkuitu”

  1. Onko kellään omakohtaista kokemusta tästä kaupasta ja sen myymästä tuotteesta? Olen lukenut, että konjak-kuitu tosiaan on turvallista ja sillä saavuttaa tuloksia. En vaan arvaa mennä tekemään tilausta, kun nämä on useimmiten sellaisia kestotilauksia, joiden katkaisu on vaikeaa enkä uskalla luottaa jokaiseen netissä mainostavaan kauppaan. Viime aikoinahan on julkisuudessa ollut paljon kirjoittelua verkkokaupoista, jotka kyllä ottavat rahansa mutta jättävät sitten tuotteet toimittamatta.

  2. Olen ostanut noin 2 vuotta sitten kyseisiä kuituja juuri tästä nettikaupasta ensin kokeiluerän sen jälkeen kuuden kuukauden satsin. Painoni putosi reilut 15 kg (lähtöpaino 75 kg). Nyttemmin olen ihannepainossa ja ollut jo yli vuoden. Koska havaitsin tuotteen hyväksi terveyteni ja hyvinvointini kannalta, olet tilannut uuden satsin ja ajattelin antaa ne vahvasti ylipainoiselle pojalleni (150 kg) koska hänen terveytensä on tämän ylipainon takia uhattuna. Toivon, että siitä on hänellekin apua. Ainakin minun kohdallani tuote toimi 0,5 litran veden kera 1/2 tuntia ennen ateriaa. Lisäksi säännöllinen ruokarytmi on tärkeää. Suosittelen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *