Luxory Holiday

Luxory Holiday (luxholiday.fi)

Luxory Holiday (Finland) tarjoaa nimeään kunnioittaen lomamökkejä ja muita loma-asuntoja eri puolilta armasta kotimaata. Sivuston omistaa ja sen ylläpidosta huolehtii helsinkiläinen Luxory Holiday Oy (se on Luxory Solution Oy:n aputoiminimi), joka toimii alalla vuodesta 2010. Yrityksen on perustanut Anastasia Roivanen, joka myös toimii sen toimitusjohtajana. Sivustolla on asiakkaita myös ulkomailta, kiitos sen käännöksestä englanniksi ja venäjäksi, ja asiakaspalvelua on luvassa niiden lisäksi jopa italiaksi, saksaksi ja espanjaksi.

Sivustolla on mökkejä noin 500, ja Luxory Holidayn erikoisalaa ovat etenkin sen nimen ilmaisemat luksusmökit. Vaikka mökkejä toki löytyy alle 1 000 €:n viikkovuokralla, yltävät kalleimpien hinnat aina 5 000 €:n saakka. Luonnollisesti niiden varustetaso on myös hinnan mukainen. Voit elää mökillä yhtä loisteliaasti ja mukavasti kuin kotona, kenties jopa mukavammin.

Mökin etsiminen on erityisen helppoa tälläkin sivustolla, ja jokaisesta mökistä/ loma-asunnosta on todella runsaasti tietoa ja kuvia esillä. Useimmista kohteista on tarjolla jopa virtuaalikierros! Ja varauskalenterista näet suoraan, milloin valitsemasi kohde on vapaana, ja mitä mahdollisia lisäpalveluja tai lisämaksuja sen vuokraamiseen liittyy.

Varauksen teet suoraan Luxory Holidayn sivustolla, eikä sinun tarvitse poppia sivustolta toiselle. Myös maksu suoritetaan luottokorttia käyttäen suoraan yrityksen online-järjestelmässä. Varaus vahvistetaan vasta, kun asiakas on maksanut 30 % vuokrahinnasta ennakkomaksuna. Loppuosa erääntyy viimeistään 35 vrk. ennen vuokrakauden alkua, paitsi jos siihen on alle 35 päivää aikaa, jolloin koko maksu tulee suorittaa kerralla. Toimitusmaksun suuruus on 18 €.

Varauksen voit peruuttaa ja saada suurimman osan maksamistasi rahoista takaisin, ennakkomaksua ja toimitusmaksua lukuun ottamatta, kunhan vuokrahetken alkuun on yli 35 vuorokautta aikaa. Jos teet varauksen sitä myöhemmin, ei rahojasi palauteta – paitsi jos toinen henkilö haluaa vuokrata sen perumallesi ajanjaksolle, jolloin vain toimitusmaksu ja ennakkomaksu jäävät saamatta takaisin. Kumpikaan säännöistä ei tietenkään koske sairaus-, onnettomuus- tai kuolemantapauksessa, jolloin aikarajana on 48 tuntia.

Avainten luovutus tapahtuu pääsääntöisesti vuokratulla mökillä, sinne saapuessasi. Omistaja saattaa kuitenkin pyytää panttina 100 €, jonka saat takaisin avaimen palautettuasi.

Luxory Holidayn palveluihin lukeutuu myös sen toimiminen riita-asioissa välikätenä, joten sinulla on aina tarpeen tullen apua saatavilla, siinäkin tapauksessa, ettei omistaja ilmestyykään paikalle korjaamaan hajonnutta vesiputkea, tai vuotavaa kattoa. Nehän ovat vikoja, joihin sinä itse et ole syypää. Kaikki aiheuttamasi vahingot luonnollisesti korvaat sitten itse ja suoraan omistajalle.

Tutustu yrityksen verkkosivuihin: luxholiday.fi

[

1 vastaus artikkeliin “Luxory Holiday”

  1. Käytimme perheeni kanssa viime kesänä juuri tämän Luxory Holiday palveluita ja olimme lomaamme erittäin tyytyväisiä. Löysimme unelmamökin Saimaan rannalta, kaikilla mukavuuksilla ja uskomattomilla näkymillä. Vuokrahinta on kyseisen firman mökkien osalla korkea – kuten niiden tasokin! – mutta sen maksavat saavat sitten ensiluokkaista palvelua. Olemme aiempina vuosina käyttäneet muiden vastaavien firmojen palveluita, ja koska suurempia ongelmia ei niidenkään osalta ole koskaan kohdallemme osunut, päädyimme valitsemaan ikimuistettavan luksusloman kotimaassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *