Koiratarvikkeet

Nykypäivänä netistä tilaaminen on useimmille suomalaisille jo tuttua puuhaa ja jatkossa yhä suurempi osa ostoksista tehdään ilman fyysisesti rasittavaa kauppareissua. Verkkokauppatrendi kasvaa kohinalla ja kuluttajien riemuksi ja hyödyksi uusia verkkokauppoja ilmaantuukin kuin sieniä sateella. Netin maailmassa tuotevalikoima on valtava ja niiden etsiminen ja ostoskoriin noukkiminen on nopeaa ja helppoa.

Tämä sivusto erikoistuu rakkaille ystävillemme tarkoitettujen eläintarvikkeiden tilaamiseen netistä ja esittelee muutamia eläinaiheisia verkkokauppoja. Samalla kerromme lukijoille, miten kauppoja ja niiden tuotteita voi ja tulee verrata keskenään sekä tilaamiseen liittyvistä tärkeistä seikoista. Netistä ostellessa eivät nimittäin päde aivan samat pelisäännöt kuin kivijalkakaupassa asioidessa.

VERKKOKAUPAT:

Petenkoiratarvike

Petenkoiratarvike on suomalainen eläinaiheinen verkkokauppa, jolla on myös kivijalkamyymälä Porvoossa. Verkkokauppa myy tänään koirien, kissojen, pieneläinten ja hevosten tarvikkeita. Petenkoiratarvikkeella on myös hyödyllinen kanta-asiakasohjelma.

Zooplus

Kansainvälistä mainetta niittäneestä Zooplussasta löytyvät tarvikkeet niin koirille, kissoille, pieneläimille, linnuille kuin akvaarioon. Zooplussassa on hyvä palkinto-ohjelma, jota jokainen tilaaja voi hyödyntää. Erikoisuutena Zooplus myös lahjoittaa tiettyjen tuotteiden myyntihinnasta 10% eläimille suunnattuun hyväntekeväisyyteen.

Koiratarvikkeetnetistä

Koiratarvikkeetnetistä myy nimeään kunnioittaen tuotteita vain koirille, mutta valikoimaa ei silti voi ”haukkua” muuksi kuin ilahduttavan laajaksi. Kaupasta löytyy myös kiitettävä määrä mielenkiintoisia ja koiranomistajalle hyödyllisiä rotukirjoja. Kaupassa on mahdollisuus maksaa myös suoraan puhelimella. Toimituskulut ovat kiinteät 3,90 euroa.

Lemmikkistore

Ostettavissa ovat erilaiset tarvikkeet koirille, kissoille, jyrsijöille ja akvaarioon. Lemmikkistoresta saa muonien lisäksi esimerkiksi pantoihin kiinnitettäviä käytännöllisiä nimilaattoja, joihin kaiverretaan asiakkaan haluama teksti. Isoihin tilauksiin on mahdollista saada jopa 7,5% paljousalennus, eli kimppatilauksen jättäminen tähän kauppaan on erityisen kannattavaa.

Eläintarvikekauppa.fi

Eläintarvikekaupasta saa tuotteita koirille, kissoille, jyrsijöille, linnuille ja akvaarioon. Tutustumisen arvoisia tuotteita verkkokaupassa ovat mm. hauskat ja opettavaiset koira- ja kissakamerat, joilla pääsee seuraamaan oman lemmikin elämää kirjaimellisesti tämän näkökulmasta katsellen. Toistaiseksi kauppa ei myy lainkaan eläintenruokia, mikä on varsin poikkeuksellista.

Dogsfirst

Dogfirst on kotimainen verkkokauppa, joka myy vain oman tuotemerkkinsä koiranruokia ja ravintolisiä. Erikoisuutena verkkokaupasta löytyy lajissaan ainutlaatuinen sheikkeri, jolla voi kuljettaa mukana resissussa koiralle vettä ja vaikka herkkupaloja. Karvakuonojen omistajille kauppa puolestaan myy vaatetusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *