Sportamore

Sportamore (www.sportamore.fi)

Sportamore on uusi Pohjoismainen urheilun verkkokauppa koko perheelle. Ruotsin Solnassa kotiaan pitävä yritys lanseerasi kauppansa vuonna 2010, ja päämääränä oli alusta alkaen tarjota Pohjolan asukkaille markkinoiden laajin valikoima urheilumerkkejä ja tuotteita, erinomaisella hinta-laatusuhteella.  Ei mikään kunnianhimoton tavoite. Ja ainakin valikoiman laajuuden osalta asiat sujuvat mallikkaasti, sillä myynnissä on yli 17 000 tuotetta. Sivustolta ovat tilattavissa niin kaikenlaiset kengät aamutossuista golfkenkiin, vaatteet aluskerrastoista takkeihin ja luonnollisesti monipuolinen valikoima urheiluvarusteita. Koska keskitymme sivustollamme urheilutarvikkeisiin, sukeltakaamme niitä pursuavalle osastolle.

Urheiluvarusteita voit hakea niin tuotekategorian kuin urheilulajinkin perusteella. Siirryttyäsi tuoteosastolle voit rajoittaa hakuasi erilaisilla kriteereillä, kuten nainen/ mies/ lapsi, tuotetyypillä, tuotemerkillä tai värillä. Halutessasi voit tietysti selata kaikki verkkokaupan tuotteet niin hinta-, uutuus- tai arvosanajärjestyksessä. Varusteita ja välineitä löytyy yli 40 suosituimpaan urheilulajiin; muun muassa golfiin, biljardiin, juoksuun, jääkiekkoon, kalastukseen, kävelyyn kuin skeittaukseen tai uintiin. Valitse jalkapallopeliisi Niken tai Adidaksen laadukas pallo, Puman pohjesuojat tai kassi tai Uhlsportin pelihanskat. Treeneihin löytyy vaikkapa Masterin vatsapyörä, Casallin joogamatto tai kahvakuula tai Everlastin otteluhanskat. Maastohiihtäjille on tarjolla niin Atomicin, Fisherin kuin Salomonin suksia, lasketteluun samojen merkkien suksia sekä Scottin, Rip Curlin ja Markerin laseja.  Luistinradalle tai lätkämatsiin tarjotaan esimerkiksi CCM:n, Bauerin ja Reebokin luistimia, JOFA:n ja Reebokin kypäriä, Bauerin suojia ja Salmingin mailoja. Kuntolaitteista löytyvät niin Bauerin sykemittari, Schollin hierontalaitteet ja Abilican käsipainot. Listaa voisi jatkaa loputtomiin, joten on parasta, että suunnistat itse etsimään kaipaamaasi urheilutarviketta.

Jokaisen tuotteen omalla sivulla sinua odottaa kerrassaan loistava kuvakimara, joka esittelee tuotteen jokaiselta kantilta. Lisäksi näet arvioidun toimitusajan, ja asiakkaiden antaman keskiarvosanan. Valitettavasti asiakas jää aivan liian usein kaipaamaan tarkkoja materiaali- ja kokotietoja. Harmillisen oloinen ”unohdus” kaupan osalta niinkin tärkeiden seikkojen kohdalla.

Kohtasimme myös toisen pettymyksen sivustolla. Koska artikkeli kirjoitettiin talven kynnyksellä, olimme jo etukäteen päättäneet etsiä naisten kaunoluistimia. Mikäpä sen mukavampaa, kuin päästä kohta jääradalle harjoittelemaan piruetteja ja tanssahtelemaan ihastuttavan musiikin tahdissa. Tai edes pelaamaan jääpalloa hokkareilla. Aikuisen kokoisia naisten kaunoluistimia emme kuitenkaan onnistuneet löytämään, ja unisex-luistintenkaan kohdalla kokovalikoima ei ollut useimmissa tapauksissa aikuisen naisen jalkaan sopiva, vaikka kuinka monta villasukkaparia jalkaansa laittaisi. No, ehkäpä tilanne oli vain tilapäinen, ja kauppa odottaa naisten malleja ja kokoja. Sportamore voi halutessasi kuitenkin ilmoittaa sinulle sähköpostitse, kun kaipaamaasi kokoa on jälleen saatavilla.

Kuten sivuilla seikkaillessasi tulet huomaamaan, aletuotteet löytyvät normaalihintaisten joukosta, mutta myös Juuri nyt -osiosta. Siellä näkyvät meneillään olevat kampanjat, ja aletuotteet on jaoteltu koon mukaan, tyyliin: Aletuotteet SMALL jne. Kaupalla on myös oma alennuskoodinsa, jonka saavat toistaiseksi vain ruotsin kielellä lähetettävän Uutiskirjeen tilaajat.

Sportamoren tuotemerkkihin lukeutuvat kaikki suositut ja korkeasta laadustaan tunnetut nimet. Tänään kaupan varastolta löytyy 412 merkin tuotteita. Oletpa sitten vannoutunut Fischerin, Niken, Adidaksen, Carftin, Svean, North Sailsin tai Icepeakin ystävä, tulet löytämään Sportamoren valikoimista etsimäsi.

Mitä tilauksesi maksamiseen tulee, Sportamore käyttää turvallista ja helppokäyttöistä Klarnan Checkout-palvelua. Sen kautta voit maksaa niin verkkopankkisi kautta, luottokortilla, tai valita Klarnan tarjoaman 14 vuorokauden laskun, osamaksuvaihtoehdon tai tilin. Toimitus on aina ilmainen ja normaalisti tuotteet saapuvat 2 – 5 arkipäivän kuluessa. Tilaukset toimitetaan MyPack-pisteinä toimiviin Matkahuoltoihin, Siwan, Valintatalojen tai Euromarkettien myymälöihin.  Huomaa kuitenkin, että suurikokoiset tai painavat tilaukset saattavat edellyttää kotiinkuljetusta suoraan asiakkaan kotiosoitteeseen. Ahvenanmaa ei kuulu tämänkään verkkokaupan palvelun piiriin. Sportamore on suhteellisen armelias palautusten suhteen, sillä voit kokeilla tilaamiasi välineitä 30 vuorokauden ajan. Mikäli sinulla on tuotteisiin, palveluihin tai ehtoihin liittyviä kysymyksiä, saat niihin vastauksen joko sähköpostitse tai puhelimitse arkena kello 10 – 14 ja 15 – 18.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *