Fincottages

Fincottages.com-sivusto toimii lomamökkien keskusvuokraamona, eli se ei hoida ainoastaan ilmoitusten esillepanoa, vaan koko vuokraprosessin alusta loppuun. Palvelun omistaa Rovaniemellä toimiva Fintravel Tour Operators Oy, joka on avattu vuonna 2002. Alun perin se erikoistui matkanjärjestäjien tarpeisiin, mutta nykyään myös yksityiset ovat tervetulleita tekemään mökkivarauksia.

Lomamökkejä sivustolla on noin 1 000 kpl. Ja niistä suuri osa on Pohjois-Suomen loistavien hiihtokeskusten läheisyydessä. Valitettavasti sopivan mökin etsimistä ei ole tehty kovinkaan helpoksi, sillä hakusuodattimia on varsin rajoitetusti, ja koko toimenpide on toistaiseksi suoritettava englanniksi. Yllätyksenä tuli myös se, ettei kirjoitushetkellä montaakaan mökkiä voinut vuokrata suoraan, vaan asiakasta pyydetään olemaan yritykseen yhteydessä joko sähköpostilla tai puhelimitse!

Maksu tapahtuu periaatteessa suoraan varaushetkellä luottokorilla, ja koko vuokrasumma maksetaan kerralla. Peruutusten osalta kerrottakoon (mikäli olet onnistunut vuokraamaan sivuston kautta mökin), että jos peruutat varauksesi vähintään 42 vrk. ennen vuokrakauden alkamista, saat rahasi takaisin, 15 €:n palvelumaksua ja 35 €:n peruutusmaksua lukuun ottamatta. Se on suhteellinen ruhtinaallista, sillä useimmat vastaavat online-varausjärjestelmät pidättävät itselleen 25 – 30 % koko vuokrahinnasta. Sen verran saat takkiisi, jos teet peruutuksen 42 -29 vrk. ennen vuokrakautta. Sitä myöhemmin koko vuokrasumma jää saamatta takaisin.

Jos olet itse laittamassa mökkiäsi vuokralle, voit tehdä sen Fincottagen sivustolla ilmaiseksi. Kyllä vain, itse ilmoituksen jättäminen ei maksa mitään, tuottonsa yritys saa maksettujen vuokrien provisioista.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *