Suomen Terveysravinne

Suomen Terveysravinne (www.suomenterveysravinne.fi)

Suomen Terveysravinne on puhtaasti ravintolisiin erikoistunut verkkokauppa. Se toimii Sotkamolla sijaitsevassa Vuokatin yrityspuistossa, Snowpoliksessa, vuodesta 2010. Vuodesta 2012 alkaen sen toisena aputoiminimenä on Omega kolme Ok. Suomen Terveysravinne osallistuu niin ravintolisien kehittämiseen kuin valmistuttamiseen ja markkinointiinkin. Siksi sen tuotteet ovat nimenomaan suomalaisten tarpeisiin suunniteltuja, esimerkiksi vitamiinimäärien osalta. Lisäksi ravintolisät valmistetaan Suomessa. Raaka-aineiksi kelpaavat vain kaikista puhtaimmat ja korkealuokkaisimmat, luonnolliset aines-osat. Yrityksen periaatteena on taata asiakkaille mahdollisimman laadukkaita ja monipuolisia tuotteita, ja se uskoo vahvasti terveyden ennaltaehkäisevään vaalimiseen. Silti se haluaa myös hinta-laatu suhteen olevan kohdallaan.

Suomen Terveysravinne myy verkkokaupassaan vain yhtä tuotetta, jonka nimenä ja mottona on paljon kertovasti ”Kehon Vartijasi valvoo ja laittaa elimistösi konnat kuriin”. Kehon Vartijan salaisuutena on, että se korvaa useiden yksittäisten ravintolisien tarpeen. Tuote sisältää omega3-rasvahappoja, vitamiineja ja niiden kaltaisia yhdisteitä, hivenaineita ja antioksidantteja. Kyseessä on yrityksen mukaan oman terveytesi ”vakuutus”, joka toimii niin lyhyellä kuin pitkällä aikavälillä. Kehon Vartijat tarjoaa lisäenergiaa ja vireyttä raskaaseen arkeen, takaa välttämättömien vitamiinien päivittäisen ja pitkäaikaisen saannin, tehostaa aivojesi toimintaa ja parantaa muistia, auttaa nivelten toimivuudessa, suojaa silmiä, suojaa soluja hapettumiselta – eli hidastaa elimistösi vanhenemista, jne.

Kehon Vartija kätkee ”asearsenaaliinsa” vitamiinien, hivenaineiden ja kalarasvojen lisäksi myös superruokina tunnettua mustikkaa, goji- ja acai-marjaa. Lisäksi aineosien keskinäiset suhteet on otettu huomioon, jotta niistä jokainen vaikuttaisi mahdollisimman tehokkaasti. Tuotekehityksestä on vastuussa filosofian tohtori, lääketieteen lisensiaatti Erkki Antila. Tarkan tuoteselosteen, vuorokausiannoksen sisältävät määrät ja % päivän saantisuosituksesta löydät sivustolta, samoin yksityiskohtaista tietoa kustakin aine-osasta ja marjasta.  Mitään ei siis salata. Lisäksi ensitilaajat saavat lahjaksi 20-sivuisen Kehon Vartijat -vihon, joka suorastaan pursuaa tietoa sitä janoavalle.

Kehon Vartija -koepakkauksen voit tilata hintaan 6,95 €, ilman toimituskuluja. Samalla tilauskerralla sinun tulle myös selventää, tahdotko Suomen Terveysravinteen lähettävän sinulle seuraavaksi 12 kk:n vai kestotilauksen. Tilauskaavakkeessa tosin on myös vaihtoehto 6 kk! Jollet halua aloittaa kesto- etkä määräaikaistilauksia, sinun on itse ilmoitettava asiasta yritykselle 14 vuorokauden sisällä ensitilauksen saapumisesta. Tilauksen jatkolle voit valita seuraavat vaihtoehdot:

  • 6 kuukauden määräaikaistilaus tuo tullessaan tarpeeksi ravintolisiä 6 kk:n tarpeeseen sekä laskun, jolla maksat kokonaissumman kuukausierissä.
  • 12 kuukauden määräaikaistilaus sisältää yhden henkilön lisät 12 kuukaudelle. Tässäkin tapauksessa maksat laskun kuukausierissä. Kuukausiannoksen hinnaksi tulee tällöin 59,90.
  • Kestotilaus tarkoittaa, että tulet saamaan joka kuukausi 1 kuukauden käyttöannoksen Kehon Vartijaa. Voit halutessasi pidentää toimitusta 2 kuukauden välein tapahtuvaksi, jollet käytä suositeltua päiväannostusta. Kestotilauksella kuukausiannos maksaa 55,95 € + postikuluina 3,95 €, eli se tuttu 59,90 €.

Itse ravintolisän kumppanina sivustolta ovat tilattavissa kapseli & tablettiannostelijat. Rasiassa on seitsemän erillistä, kannellista lokeroa, joita on saatavana erivärisinä. Yhden näppärän annostelijan hinta on joko 2,95 € tai 3,95 € + toimituskulut 1,95 € (sivustolla mainitaan kummatkin!), ja kolme saat yhteishintaan 6,95 € + postikulut 1,95 €.

Kehon Vartijan voit maksaa joko laskulla tai ennakkoon, riippuen tilaatko vain kerta-annoksen vai oletko toistuvien toimitusten vastaanottaja. Kertatoimitus ja ensitilaus maksetaan aina ennakkoon. Maksutapoina ovat silloin joko verkkopankkimaksu tai luottokortti. Toistuvat tilaukset voit maksaa toimituksen mukana saapuvalla laskulla, joka antaa 2 viikkoa maksuaikaa. Kehon Vartija toimitetaan aina suoraan kotiisi, joko postilaatikkoosi tai ovelle. Toimitusaika on 3 – 14 päivän välillä, eli koepakkaus/ ensitilaus toimitetaan normaalisti 3 – 7 vuorokauden kuluessa. Palautusoikeus on 14 vuorokautta käyttämättömien tuotteiden osalta. Kestotilauksen voit keskeyttää milloin itse haluat, kunhan viimeisimmästä toimituksesta on kulunut alle 2 viikkoa. Asiakaspalvelua on asiakkaan aloitteesta valitettavasti saatavilla vain sähköpostitse, vaikka yhteydenottolomakkeessa yritys tiedustelee myös puhelinnumeroasi.

 

1 vastaus artikkeliin “Suomen Terveysravinne”

  1. Hei! Kehon Vartijaa myy nykyisin Suomen Terveysravinne Oy:n sijasta Omega Kolme Ok. Olisiko mahdollista päivittää artikkeli tältä osin? Samoin sivustolla näkyvät päivitetyt hinta- ja toimituskulutiedot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *