Apteekkituotteet

Apteekkituotteet.fi (www.apteekkituotteet.fi)

Apteekkituotteet.fi on Euran apteekin ikioma verkkoapteekki, joka oli Suomessa ensimmäinen laatuaan. Se on laillinen apteekin verkkopalvelu, joka avasi sivustonsa ja kauppansa jo vuonna 2006. Apteekkari Ola Bertoftin palvelut kattavat niin sähköisellä reseptillä, eli eReseptillä, sinulle määrätyt lääkkeet, lukemattomat itsehoitolääkkeet kuin suuren valikoiman lääkkeettömiä tuotteita. Nyt siis myös reseptilääkkeet ovat suoraan verkosta tilattavissa ja ne toimitetaan postitse, ilman että joudut itse asioimaan lähimmässä apteekissasi. Voit myös helposti päivittää lääkekaappisi sisällön, ja korvata vanhentuneet tuotteet tuoreilla. Euran Apteekkituotteet Oy:lle on myönnetty Soliditetin korkein laatuluokitus AAA, jonka on Suomessa saanut vain 3,8 % maan yrityksistä.

Tuotevalikoima on samantapainen kuin todella suuret tilat omaavan kivijalka-apteekin myymälässä. Tuotteet on jaettu lähes 30 kategoriaan, joihin lukeutuvat mm. aknen hoito, kosmetiikka, eläintuotteet, haavanhoito, kipu ja särky, painonhallinta, tupakasta vieroitus, ravintolisät, flunssan ja yskän hoito mutta myös sydän ja verenkierto. Lisäksi apteekin hyllyiltä löytyvät mitä erilaisimmat testit ja mittarit kuumeen, verensokerin ja verenpaineen mittaamiseen. Ennaltaehkäisyä ja hoitoa on siis tarjolla vauvasta vaariin, ja jopa perheen lemmikit on otettu huomioon, sillä niille löytyy Aptusin, Vetridermin, D.A.P:in ja Feliwayn tuotteita matojen häädöstä pelkotilojen hoitoon.  Ravintolisien joukosta voit tilata niin eri vitamiinit, hivenaineet, rautavalmisteet kuin univaikeuksiin auttavat valeriaanat ja melatoniinit. Esimerkiksi monivitamiineja on myynnissä 44 eri valmistetta ja kalkkituotteita 24.  Niveltukien ja tukisiteiden joukossa ovat mm. Futuron, Thermoskinin ja Actimoven tuotteet. Lapsille löytyy niin tunnettuja turvallisia pesuaineita, kivunhoitotuotteita, suun ja vatsan hoitoa kuin vitamiinejakin. Sydän ja verenkierto -osastolta löytyy laaja valikoima tuotteita kolesterolin hallintaan, veritukosten syntyä ehkäisevää asetyylisalisyylihappoa, verenkiertoa parantavia yhdisteitä sekä verensokeria tasapainottavia valmisteita.

Jos kaipaamaasi itsehoitolääkettä ei löydy sivustolta, voit pyytää Apteekkituotteet.fin apua. Kauppa hankkii tuotteen ja lähettää sen sinulle, joko muun tilauksesi yhteydessä tai erillislähetyksellä. Jos tilaat muitakin tuotteita samalla kertaa, kirjoita kassalla Kommentti-kenttään haluamasi tuotteen nimi. Jos et halua tilata mitään sivustolla olevia tuotteita, soita apteekin asiakaspalveluun, ja tee tilauksesi sitä kautta.

Huomaa, että tilataksesi eReseptillä määrättyjä lääkkeitä, sinun tulee ensin rekisteröityä kauppaan ja valtuuttaa se hakemaan reseptisi tiedot Kelan kantareseptipalvelusta (kansalainen.kanta.fi). Näin saat myös lääkkeistäsi Kela-korvaukset suoraan. Lääkkeitä saat tilattua korkeintaan 3 kuukauden annoksen kerrallaan. Reseptilääkkeet toimitetaan vain postiin tai SmartPost-automaattiin, eikä niitä voi palauttaa.

Tarjoukset-sivulta voit usein löytää kymmeniä tuotteita jopa alle puoleen hintaan. Apteekkituotteet.fi tarjoaa myös mahdollisuuden tilata ilmaisnäytteitä ja oppaita, joiden valikko löytyy omalta sivultaan.

Jokaisen tuotteen omalla sivulla voit lukea yksityiskohtaiset tiedot kyseisestä valmisteesta, mukaan lukien sen vanhenemispäivän, aineosien luettelon ja valmistajan.

Apteekkituotteet.fi-tilaukset voit maksaa joko verkkopankin kautta, luottokortilla, PayPalilla tai Lindorf-verkkorahan laskulla (14 vuorokauden lasku – laskutuslisä 2,95 €) tai 3, 6, 9 tai 12 kuukauden erämaksulla, jonka korko on 22 % ja laskutuslisä 3,95 €). Tilaukset toimitetaan Postin välityksellä joko kirjeenä kotiin tai pakettina postitoimistoon – jolloin toimitusmaksu on 3,95 €/ tilaus – pakettina kotiovelle hintaan 7,95 €, SmartPost-automaattiin hintaan 3,95 €/ 4,90€ (?)tai ”Lähelle pakettina” Siwaan, Valintataloon, Matkahuoltoon tai Euromarketiin hintaan 4,90 €. Viimeinen tarkoittanee MyPack-lähetystä. Ei-lääkkeellisten tilausten toimitus on ilmaista yli 75 €:lla ostettaessa. Toimitusaika on 1 – 4 arkipäivää. Verkkoapteekki toimittaa tilauksia myös muihin EU- ja ETA-maihin, jolloin toimituskulut ovat painosta ja mitoista riippuen välillä 4,95 – 23,54 €, ja toimitusaika 3 – 10 arkipäivää. Jos kaipaat lisätietoja tuotteisiin tai tilaamiseen liittyen, vastaa asiakaspalvelu mielellään kyselyihisi niin puhelimitse arkena kello 8.30 – 16.30 kuin sähköpostilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *