Lomarengas

Lomarengas (Lomarengas.fi)

Lomarengas on Suomen suurin ja vanhin mökkejä ja muitakin loma-asuntoja vuokraava yritys. Kokemusta sillä on alalta jo vuodesta 1966, ja Lomarengas on tänään konserni, jonka yrityssalkusta kurkkivat myös Ylläksen Matkailu Oy, Rukan Lomapalvelu Oy, Villi Pohjola, ja eri määrä FinFun-alkuisia aputoiminimiä. Vuonna 2014 Lomarenkaan sivustolta voit löytää oman unelmamökkisi noin 4 000 ehdokkaan joukosta, siksi noin 60 000 muutakin suomalaista vierailee sillä viikoittain; Lomarenkaan ”mökissä” siis riittää vilskettä.

Villi Pohjola tuli Lomarengas-konsernin jäseneksi 2012, jolloin se ostettiin Metsähallitukselta. Villi Pohjola erikoistuu nimeään kunnioittaen erämökkeihin ja erilaisiin haastaviin ja opettavaisiin räätälöityihin kursseihin Suomen jylhän maiseman keskellä. Tarjolla on esimerkiksi luonnosta vieraantuneille kaupunkilaisille ihanteelliset verkkokalastus, lintubongaus, luontokuvaus, meripelastus, koiravaljakko-safari ja riistaruokakurssit. Sen vuokraamat mökit näkyvät myös Lomarenkaan sivustolla.

Ylläksen Matkailu puolestaan on ottanut Ylläksen majoituksen valtaansa, ollen alueen suosituin varaamo. Suurin osa maamme hiihtokeskusmökeistä vuokrataan juuri sen ja Lomarenkaan sivustoilta.

Lomarengas erikoistuu Suomessa sijaitseviin mökkeihin ja loma-asuntoihin, ja sen valikoimasta löydät myös kokonaisen saaren ja sen mökin. Reilun 20 miljoonan euron vuosittaisesta liikevaihdosta noin 60 % on kotimaan myyntiä, loppu koskee ulkomaita.

Löydettyäsi sivustolta itseäsi kiinnostavan mökin, teet varauksen suoraan netissä ja maksat vähintään 20 % hinnasta (varausmaksu) verkkopankin kautta tai luottokortilla. Sen jälkeen sähköpostiosoitteeseesi saapuu pikaisesti varausvahvistus ja ohjeita jatkosta. Huomaa Lomarenkaan peruutusehdot: saat rahasi takaisin (20 % ennakkomaksua ja 20 € toimitusmaksua lukuun ottamatta) vain, jos teet kirjallisen peruutuksen (kirjeellä, faksilla tai sähköpostitse) vähintään 28 päivää ennen vuokrakautta. Poikkeuksena ovat vain sairastapaukset, joissa aikaraja on 2 vuorokautta.

Lomarenkaan valtteja ovat etenkin seuraavat tekijät:

  • Runsas ja monipuolinen tarjonta: Mökkejä on tarjolla lähes 4 000 ja niitä löytyy aivan Suomen jokaiselta kolkalta. Kaikkea erämökeistä ilman mukavuuksia, sähköä tai sisävessaa, aina järvenrantojen luksushuviloihin, joiden mukavuudet voittavat oman kodin vastaavat!
  • Mökeistä ja loma-asunnoista on tarkat tiedot ja useimmiten hieno kuvakimara: Runsailla hakusuodattimilla voit rajata nähtäväksesi vain juuri omat vaatimuksesi täyttävät mökit. Mökeistä kerrotaan yksityiskohtaisesti, useimmiten näet samalla myös palveluitten ja harrastuspaikkojen etäisyydet, kuvat tarjoavat vahvistusta vuokralle tarjoajan sanoille.
  • Todella laaja asiakaskunta: Lomarenkaan asiakasrekisteristä löytyvät jo yli 70 000 kanta-asiakkaan tiedot, joten saat mökkiä tarjoavana itsellesi mahdollisimman laajan asiakaskunnan.
  • Myyntipalkkio vain, jos vuokrasopimus syntyy: Tämä on tärkeä asia mökkien tarjoajille, jotka voivat ilmaiseksi käyttää Lomarenkaan palveluita ja sopimuksen tekeminenkin on maksutonta. Lomarengas perii palkkionsa vasta, kun mökin tarjoaja saa rahansa.
  • Vuokralle tarjoajat saavat ilmaisen markkinoinnin: Lomarengas markkinoi niin Suomessa kuin ulkomailla, joten saat yhdellä kertaa mökillesi laajan mainonnan. Lomarengas toteuttaa markkinointikampanjoita kaikissa medioissa sekä uutiskirjeillä.
  • Lomarengas luokittelee kaikki vuokraamansa kohteet: Mökeille annetaan 1 – 5 tähteä ja näet siis yhdellä silmäyksellä, minkä tasoisesta mökistä on kyse. Luokitus ei koske vain itse mökkiä vaan myös sen pihapiiriä ja palveluitten läheisyyttä, yhteensä arvioitavia asioita on noin 100. Luokitus on siis laajempialaisempi kuin esimerkiksi hotellien käyttämä.
  • Lomarenkaalta saat apua aina tarvittaessa: Myyntineuvottelijat voivat auttaa ulkomaisten vuokraajien kanssa, ja yritys huolehtii luottotappioista, et sinä.

Lue lisää yrityksen sivuilta: lomarengas.fi

 

1 vastaus artikkeliin “Lomarengas”

  1. Lomarengas on osoittautunut jo toista kertaa mahtavaksi kumppaniksi lomamökin etsimisessä ja varaamisessa. Löytyi salamavauhdilla perheelle sopiva mökki Saimaan rannalta, juuri nuorisollekin sopivalla varustetasolla eli WIFIllä ja meidän vanhempien kaipaamalla omalla veneellä ja rantasaunalla. Hintatasonkin valinta on Lomarenkaan laajasta valikoimasta lasten leikkiä, eli kenenkään ei tarvitse maksaa itseään kipeäksi vain viettääkseen kesäisen loman kauniin järven rannalla rentoutuen!Ensimmäisen kokemuksemme jälkeen jo tiedämme yrityksen olevan vastuullinen ja kaiken toimivan moitteettomasti. Ja jos ongelmia tulee vastaan, auttaa yritys niiden ratkaisemisessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *