Dogs First

Dogs First on kotimainen koiranruokiin ja ravintolisiin erikoistunut nettikauppa, joka valmistaa ja maahantuo erilaisia koirille tarkoitettuja ravintotuotteita. Nettisivujen mukaan Dogs Firstin tuotteita jälleen myy Suomessa kuusi eri toimijaa, ja jälleenmyyjiä yritys hakeekin koko ajan lisää. Perustajilla on kokemusta ihmisten luontaistuotteiden ja lisäravinteiden alalta, ja nyt bisnestä on jatkettu koirien ravintovalmisteiden osalla.

Ruokatuotteet ovat lähinnä kuivamuonia, jotka valmistetaan Isossa-Britanniassa. Ruokakategoriassa vaihtoehtoja ei ole kovinkaan montaa erilaista ja niin aikuisten koirien kuin pentujenkin ruoat löytyvät saman otsikon alta. Myös sivustolla olevien herkkujen ja luiden valikoima on suhteellisen suppea, pääasiassa, koska verkkokauppa myy vain Dogs Firstin omia tuotteita. Erilaisia ravintolisiä sen sijaan löytyy useampia vaihtoehtoja: ihon ja karvapeitteen hoitoon, ruoansulatukseen, suorituskykyyn, suuhygieniaan, immuunipuolustukselle, nivelille sekä yleiseen hyvinvointiin. Ravintolisien antamista helpottaa se, että useimmat niistä ovat tablettien sijaan veteen sekoitettavina jauheina. Joistain ravintolisistä on saatavilla myös käteviä kokeilupakkauksia.

Valikoimissa on myös sheikkereitä eli sekoituspulloja, joilla koirien juomajauheiden sekoitus ja annostelu onnistuu näppärästi. Sheikkereissä on irrotettava kuppiosa, jossa jauheet ja nappulat voi kuljettaa erikseen mukana ja jota voi käyttää myös juomakuppina. Tilatessa yli 50 eurolla, sheikkerin saa kaupan päälle.

Varustepuolella omistajille on tarjolla lähinnä huppareita, t-paitoja, pipoja ja heijastimia. Vaatteita ja sheikkereitä on saatavilla pirteillä värivaihtoehdoilla.

Itsessään Dogs Firstin sivusto ja sen sisältö on melko suppea, mutta kaikki on laitettu esille siististi ja selkeästi. Nettikaupan kautta on helppo tilata Dogs Firstin tuotteita mikäli jälleenmyyjä ei toimi lähellä omaa osoitettasi .

Tarjoukset-osiosta löytyvät ajankohtaiset tarjouskampanjat ja lisätietoa eduista saa tilaamalla kaupan uutiskirjeen. Yhdistyksille ja kasvattajille alennuksia voi kysellä lähettämällä sähköpostia ja jättämällä täytetyn yhteydenottolomakkeen. Dogs First kuulee myös mielellään mahdollisuuksista tarjota erilaisia tuotenäytteitä esimerkiksi tapahtumiin tai yhdistysten jäsenille.

Yrityksen Facebook-sivuilla on käynnissä kilpailuja, joissa voi voittaa tuotepalkintoja sekä linkitettynä nami- ja ruokareseptejä, jotka löytyvät myös yrityksen nettisivulta, artikkelit-osiosta.

Dogs Firstillä on myös ikioma kumppanuus-ohjelma. Jos olet blogin kirjoittaja ja ylläpitäjä, käytät ahkerasti sosiaalista mediaa tai omistat kotisivun, voit liittää omille sivuillesi kaupan mainoksia ja alennuskoodeja. Mainosten kautta tulleista tilauksista sinulle maksetaan luonnollisesti provisio.

Toimitustavaksi voit valita joko postipaketin tai pakettiautomaatin. Dogs First pyrkii nopeaan toimitukseen postittamalla samana (arki)päivänä ennen kello 13.00 tehdyt tilaukset. Yli 50 euron tilaukset saa kotimaahan postikuluitta, tätä pienempien tilausten postikulut ovat 5 euroa. Ruotsiin ja Viroon yli 100 euron tilaukset saa niin ikään postikuluitta. Kauppa toimittaa tuotteitaan myös muualle Eurooppaan ja näissä tilauksissa postituskulut määräytyvät sekä maakohtaisesti että painon perusteella.

Maksutapoina Dogs Firstillä ovat tuttuun tapaan verkkopankit ja luottokortit, ja niiden lisänä erityisen kätevät PayPal ja Paytrail. Yritys löytyy Facebookin lisäksi myös Twitteristä ja Instagramista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *