Megalon Sport

Megalon Sport (www.megalon.fi)

Megalon Sport on kotimainen urheilutarvikkeiden ja -välineiden verkkokauppa. Se on perustettu vuonna 2011 ”rakkaudesta liikuntaan” ja verkkokauppaa ylläpitää Megalon Finland Oy. Yrityksen omistuksessa on myös Pyro Sports aputoiminimi. Megalon-verkkokaupan tavoitteena on tarjota urheiluaiheista tuotteita, joita et aina löydä edes oman paikkakuntasi erikoisliikkeistä. Koska kauppa on ketjuihin sitoutumaton, voi se vapaasti päättää oman valikoimansa. Kaikki tuotteet saapuvat vain virallisten maahantuojien kautta. Urheilutarvikkeiden, ja niihin luokiteltavien kinesioteippien ja muiden hoitotuotteiden, lisäksi Megalon myy myös muutamia liikunta-aiheisia kirjoja, kompressioasuja – auttavat palautumisessa ja vähentävät maitohappojen syntymistä-, urheilukameroita, asusteita ja eräitä Enervitin urheiluravinteita.

Urheilutarvikkeet on urheilutukien ja kuntovälineiden lisäksi jaettu lajien alle, ja lajeina puolestaan ovat: squash, tennis, sulkapallo, racketball, jääpallo, jääkiekko kaukalopallo, lentopallo, koripallo, salibandy, koripallo, pyöräily, jalkapallo, Futsal, Scootit/ potkulaudat. Kunkin lajin alta löytyvät sen omat alakategoriat, joita et valitettavasti voi järjestää esimerkiksi hinnan tai suosion perusteella. Tuotteen omalla sivulla sen sijaan löytyvät toimitusajan lisäksi tiedot käytetyistä materiaaleista, mutta tavallisesti vain yksi tuotekuva. Tenniksen ystäville on tarjolla esimerkiksi Dunlopin ja Babolatin mailat, koripalloilijoille McDavidin suojat ja DeFeetin sukat, sulkapalloilijoille Yonexin mailat, pyöräilyyn Carreran taitettava pyöräilykypärä tai kaukalopalloa harrastaville Pallaksen vartalosuojat, Bauerin luistimet ja Grafin maalivahdin käsineet.

Naisena olin päättänyt etsiä aikuisten kaunoluistimia. Sellaisia en kuitenkaan Megalonin sivustolta löytänyt, joten taitavat jäädä piruetit tulevana talvena tekemättä. Jospa sitten pelaisinkin vain jääpalloa sen sijaan, että leikkisin Joutsenlampea? Se sentään onnistuu, sillä kaupasta löytyi normaalikokoiseen naisen jalkaan sopivia jääpalloluistimia.

Kuntovälineiden joukossa ovat niin kotikuntoilijoille tarkoitetut Gymstickin tasapainolauta tai jumppakeppi, voimaharjoittelijoille Gymstickin nyrkkeilysäkki ja painot, vaativaankin käyttöön soveltuvat Gymstickin juoksumatto ja crosstrainer, thermoterapia kyynär-, polvi-, nilkka ja selkätuet.

Tuotemerkkejä on tällä hetkellä saatavilla yli 35, ja ne ovat kaikki tunnettuja korkeasta laadustaan. Esimerkkeinä yllämainittujen valmistajien lisäksi ovat mm. Hi-Tec, Slazenger, Tackla, Harrow, Carlton, Kosa, KT Tape ja Signum Pro. Megalon pyrkii myymään asiakkailleen laatua edulliseen hintaan.

Erikoisuutena Megalonin blogia kirjoittaa squashin Euroopan mestari Olli Tuominen, jonka mielenkiintoisia kuulumisia voit seurata noin kerran kuukaudessa ilmestyvän artikkelin välityksellä.

Kannattaa pitää mielessä, että Megalon tarjoaa kaikenkokoisille seuroille, joukkueille ja harrasteporukoille ryhmäaletta. Jos siis etsitte koko joogaryhmälle mattoja ja jumppapalloja tai lätkäjoukkueelle mailoja, kannattaa pyytää verkkokaupalta tarjous!

Yksittäiset kuolevaiset suunnistakoon Outlet-sivulle, jolta voit bongata kaipaamasi urheilutarvikkeen jopa 55 % alella!

Urheilutarvikkeidensa maksuun Megalon kelpuuttaa luonnollisesti verkkopankkimaksun ja luottokortin, mutta lisäksi se hyväksyy myös kätevän Joustoraha-laskun tai osamaksun ja jopa PayPalin. Huomaa, että maksaessasi laskulla tai osamaksulla, sinulta peritään 4,90 €:n suuruinen laskutuslisä. Tilausten toimitusaika vaihtelee, ja se ilmoitetaan kunkin tuotteen omalla sivulla. Varastosta löytyvät urheilutarvikkeet lähtevät matkaan parin päivän sisällä. Myös toimituskulut ja -tapa riippuvat tuotteesta, ja selviävät nekin tuotesivulla. Useimmiten valittavinasi ovat nouto postista hintaan 3,90 €, Matkahuolto lähelle 7,90 €, Matkahuolto perille 11,90 € ja Postipaketti perille hintaan 13,90 €. Yli 30 € tilauksille Megalon tarjoaa aina ilmaisen postitoimituksen. Vaihdot ja palautukset ovat mahdollisia 14 vuorokauden sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Mikäli mieltäsi jää askarruttamaan tuotteisiin tai muihin seikkoihin liittyvä kysymys, ota rohkeasti sähköpostitse asiakaspalveluun yhteyttä. Voit myös ehdottaa kaupalle sen valikoimaan kaipaamiasi tuotteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *