Peopleperhour

Peopleperhour

Peopleperhour on melko tyypillinen freelancer-sivusto, jossa on helppokäyttöiset toiminnot freelancepalveluiden ostamiseen sekä tarjoamiseen. Asiakas voi helposti asettaa sivustolle ilmoituksen, jossa etsii freelanceria tekemään halutun tehtävän. Ilmoituksen tekijän on maksettava ennakkomaksu työn aloittamiseksi. Tehtävään sopivat freelancerit saavat sivuston kautta tiedon uudesta ilmoitetusta työtehtävästä, jonka ansiosta työnantajan on helppo saada nopeasti tehtävälle tekijä. Sivustolta voi myös suoraan etsiä freelancereita, joita voi palkata haluamaansa tehtävään.

Freelancerit voivat luoda myyvän profiilin, jossa on esimerkiksi kuvia ja tietoa itsestään. Profiilit saavat näkyvyyttä kuukausittain sen mukaan, kuinka paljon tehtäviä freelancer on suorittanut. Näin ollen myös uudet käyttäjän saavat mahdollisuuden loistaa konkareiden rinnalla. Työtehtäviä löytyy laajalta skaalalta aina suunnittelusta käännöstöihin. Sivuston asiakaspohja on suurilta osin Ison-Britannian alueelta.

Työstä sovittu palkkio ilmestyy työn hyväksymisen jälkeen freelancerin omaan ”kukkaroon”, josta on helppo siirtää rahat omalle henkilökohtaiselle tililleen, esimerkiksi Paypaliin. Jos asiakas kohtaa vaikeuksia sivuston käytön kanssa asiasta riippumatta, hän voi helposti pyytää apua sivuston online-tuelta.

 

1 vastaus artikkeliin “Peopleperhour”

  1. Olen itse puuhastellut tuon PPH:n kautta, ja havainnut sen muita kilpailevia sivustoja kalliimmaksi. Ainakin meiltä freelancereilta peritään siellä korkea provikka, joka on tavallisesti 15 %, kun muilla käytännöksi on vakiintunut lähinnä 10 %. Lisäksi sivuston kautta on vaikea lähettää useita dokumentteja kerralla,rajoituksena on 4 liitettä per viesti. Niistäkin harmittavan usein monet eivät edes mene perille, vaan olen joko joutunut lähettämään ne asiakkaan yksityiseen sähköpostiosoitteeseen tai muuttamaan tiedostonimeä, jospa kelpaisi PPH:lle. Muuten kyllä toiminut kivasti ja apua saa todella nopeasti, asiakaskuntaa on tosin sitäkin vähemmän kuin Elancella, Freelancerilla tai Upworkilla (entinen oDesk).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *