Mökkiavain

Mökkiavain on online-varausjärjestelmä, jonka taustavoimana toimii vuonna 1988 perustettu Ikaalisten Kylpyläkaupunki Oy. Mökkiavain-sivusto on toiminut vuodesta 2011, ja se tarjoaa lähinnä Pirkanmaan ja Satakunnan alueella sijaitsevia lomamökkejä. Jos siis haluat viettää lomasi noin 100 km säteellä Tampereelta, kannattaa Mökkiavaimen valikoimaan tutustua.

Mökkiavaimen sivuilla on noin 100 lomamökkiä, ja ne on luokiteltu viiteen eri tähtiluokkaan, jotta hakusi helpottuisi. Jokaisen mökin omalta sivulta löytyvät erittäin yksityiskohtaiset tiedot ja loistava kuvagalleria. Vuokrakalenterin kautta etsit sopivat päivämäärät, jolloin sen alle ilmestyy mökin lopullinen vuokrahinta kyseisenä ajankohtana. Mökin valittuasi painat Varaa-nappia, jolloin mökki sujahtaa ostoskoriisi, ja voit jatkaa matkaa kassalle. Palvelumaksun suuruus on muuten kohtuullinen 17 €. Maksun voit suorittaa niin luottokortillasi kuin verkkopankin kautta, joko kerralla tai maksamalla ennakkolaskun (20 % vuokrahinnasta) netissä ja loput myöhemmin. Koko vuokrahinta peritään yhdessä erässä siinä tapauksessa, että vuokrakauteen on aikaa vähemmän kuin 42 vrk. Varausvahvistus saapuu hetken kuluttua sähköpostiisi, yhdessä mökin omistajan tietojen ja muiden tarpeellisten ohjeiden kera.

Peruutuksen kohdalla pätee 21 vuorokauden rajapyykki, eli jos vuokrahetkeen on aikaa yli 21 vrk., saat ennakkomaksua ja palvelumaksua lukuun ottamatta muut rahasi takaisin. Sen jälkeen koko vuokrasumma jää saamatta. Poikkeuksen muodostavat onnettomuus-, sairaus- ja kuolemantapaukset, joita aikaraja ei koske.

Huomaa myös, että mökin omistajalla on oikeus vaatia jopa 300 €:n vakuusmaksu vahinkojen varalta. Sen saat luonnollisesti takaisin, mikäli onnistut luovuttamaan mökin takaisin juuri sellaisena kuin sen vastaanotit. Muista kuitenkin, että Ikaalisten Kylpyläkaupunki Oy auttaa riita-asioiden setvimisessä, tai ohjaa ne kuluttajavalituslautakunnalle.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *