Koiratarvikkeetnetistä

Kotimaisesta Koiratarvikkeetnetistä.fi erikoistuu vain koirientarvikkeisiin. Niitä löytyykin erityisen laaja valikoima kaikkiin koiran ja omistajan tarpeisiin liittyviä tuotteita. Ulkoilu- ja koulutustarvikkeiden, lelujen ja ruokien lisäksi verkkokaupasta voi tilata myös matkustus-, trimmaus- ja kasvatustarvikkeita sekä terveydenhuoltoon liittyviä tuotteita. Kaupasta löytyy myös isompia tuotteita, kuten tarhaelementtejä ja koirankoppeja.

Kaupasta löytyy myös kattava valikoima eri koiraroduista kertovia kirjoja. Edustettuina ovat yli 127 eri rotua eli myös suomessa harvinaisista koiraroduista pääsee halutessaan lukemaan yksityiskohtaisesti.

Ulkoilutarvikkeissa on perinteisten pantojen ja hihnojen lisäksi talutusvöitä juoksuun ja pyöräilyyn. Koiralle voi tilata kylmiä ilmoja varten myös vaatteita, kuten tossuja sekä erilaisia veikeitä ja käytännöllisiä takkeja. Kaupasta ovat saatavilla myös koirien pelastusliivit, jotka ovatkin hyvä ja turvallisuutta lisäävä valinta veneilyretkille. Vesipedoille kaupasta saa jopa kelluvia leluja. Myynnissä on myös aktivointi- ja älyleluja perinteisten frisbeiden, köysilelujen ja pallojen lisäksi.

Koulutustarvikkeista löytyy mm. naksuttimia ja pillejä. Saatavilla on myös todella hyödyllisiä tutkia, joilla voi seurata koiran liikkumista maastossa. Lisäksi kaupasta voi hankkia tarvikkeet vaikkapa oman agilityradan valmistamista varten. Valikoimaan kuuluvat putket, keinut, kepit ja erilaiset hyppyesteet.

Terveydenhoito-osion tuotetarjonta on sekin mittava. Tilattavissa ovat mm. kynsileikkurit ja tassuvoiteet, samoin kuin suun, hampaiden, silmien ja korvien puhdistustuotteet. Lisäksi valikoimassa ovat haavanhoitotarvikkeet, kuten sidontatarpeet ja kaulurit.

Koiranruokia kaupassa on saatavilla muutamalta eri valmistajalta ja viljattomiakin vaihtoehtoja löytyy. Terveyden edistämiseksi tarjontaan kuuluu erilaisia vitamiineja ja ravintolisiä sekä öljyjä. Nelijaklaisten ystäviemme herkkuja ei niitäkään tule unohtaa ja kaupasta voi tilata mm. puruluita, hampaita hoitavia herkkuja, makupaloja tai jopa kotimaisia poron luita.

Koiratarvikkeetnetistä myy Jämpti-merkkisiä tarhaelementtejä sekä valmiita paketteja. Paketteihin kuuluu oman valinnan mukaan 7-11 elementtiä ja niitä löytyy eri korkuisina. Tarhoihin ja koirankoppeihin saatavilla ovat mm. lämmittimet ja monenkokoiset oviluukut. Edullisempi vaihtoehto tarhalle on pihavahti. Pihavahdilla voi rakentaa näkymättömän aitauksen koiralle, ja jos koira yrittää ylittää rajan, panta antaa staattisen larkumatkaa suunnittelevalle asiasta muistutuksen. Kaupasta on saatavilla sekä langattomia että langallisia pihavahteja.

Kuten muissakin verkkokaupoissa, myös Koiratarvikkeetnetistä.fi:ssäkin käyvät maksutapoina verkkopankki, luottokortit, lasku ja osamaksu. Näiden lisäksi erikoisempana vaihtoehtona on tänään valittavissa myös kännykkämaksu. Siinä tapauksessa maksaminen tapahtuu soittamalla annettuun maksunumeroon, jolloin tilauksen summa peritään puhelinlaskun yhteydessä. Kännykkämaksussa on kuitenkin omat rajoituksensa – yhdellä ostotapahtumalla voi nimittäin ostaa korkeintaan 43,62 euron arvosta ja kokonaisuudessaan kuukauden aikana vain 150 eurolla. Kannattaa myös muistaa, että kännykkämaksulla voi tehdä korkeintaan kaksi tilausta päivässä.

Kauppaan voi luoda halutessaan asiakastilin, jonka kautta voi kätevästi ja helposti sitten seurata toimituksen etenemistä sekä tarkastella omaa tilaushistoriaa. Tili nopeuttaa uuden tilauksen tekemistä, sillä asiakastietosi ovat jo tallessa. Tilaaminen onnistuu luonnollisesti myös ilman asiakastilin luomista.

Koiratarvikkeetnetistä lupaa toimituskulujen olevan aina kiinteät 3,90 euroa,  lukuunottamatta kotiinkuljetuksia ja yli 49 euron tilauksia, joiden kohdalla kulut ovat hieman suuremmat. Toimitustapoina ovat Postin palvelut, Matkahuolto sekä kotiinkuljetus.

Toimitusaika on n. 2-10 arkipäivää. Isojen tuotteiden kohdalla (kuten tarhat ja kopit) toimitusaika on luonnollisesti pidempi. Tilauksia ei toimita ulkomaille.

Palautus on ilmaista, mikäli se tehdään 14 vuorokauden aikana ja Matkahuollon kautta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja jälleenmyyntikelpoinen, muuten siitä hyvitetään vain 70% tuotteen hinnasta. Muista kuitenkin, että kirjoilla, räätälöillyillä tuotteilla tai tarhoilla ei ole palautusoikeutta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *