Lelufantti

Lelufantti – www.lelufantti.com

 

Lelufantti mainostaa olevansa ”Suomen valtavin lelukauppa”. Ainakin kaupan hellyttävänä maskottina komeileva vaaleanpunainen elefantti töräyttelee niin jo etusivulla. Lelufantin takana piileskelee supisuomalainen, Helsingissä majapaikkaansa pitävä Homejoy Group Oy, joka on perustettu vuonna 2011. Sen puolestaan omistaa Band Company, jolle kuuluvat sellaiset tutut verkkokaupat kuin hauskojen lahjatavaroiden Mulletoi.com, keittiötarvikeliike Kokkiman.com ja sisustusliike Inessa.fi. Lelufantilla on oikeus käyttää Avainlipputunnusta todisteena palvelun ja tuotteiden suuresta kotimaisuusasteestaan.

Koska Lelufantin varsinaiset asiakkaat ovat lapsia, kauppa panostaa kattavan valikoiman lisäksi myymiensä tuotteiden laatuun ja turvallisuuteen pienten leikkijöiden käsissä. Valikoimaan kuuluu aivan kaikkea, mitä lasten leikkeihin on keksitty ja kehitetty vuosien varrella, ikäryhmille 0 – 12+ vuotta. Voit löytää lelukaupan hyllyiltä niin oman lapsuutesi muistoja kuin viimeisimpiä uutuuksia. Vauvaikäisille löytyvät niin suloiset pehmolelut, uneen auttavat musiikkimobilet, kehittävät ja ajanvietettä tarjoavat puuhakeskukset sekä helistimet mutta myös syöttötuolit, puurolautaset ja keinut. Hieman isommille veijareille, jotka eivät enää kokeile kaikkea makunystyröiden kautta, valikoima on todella laaja ja sisältää esimerkiksi laajan valikoiman ”Vihaisia lintuja” eli Angry Birdsejä, pikkuautoja, kehittäviä rakennuspalikoita, polkutraktoreita, nukenvaunuja ja vauhdikkaita potkulautoja.  Yli 8-vuotiaille pikkuneidit ja -herrat voivat valita vaikkapa iki-ihanan Fortuna-pelin, seikkailua tarjoavan Afrikan Tähden, Legon Avaruusolentojen emoaluksen, lasten oman tabletin, lihansyöjäkasvin kasvatuspaketin, metallinpaljastimen aarteen etsintään, ja Puolustavan säästölippaan, joka osaa laskea siihen laitetut rahat mutta myös puolustaa niitä säästöpossuvarkailta! Lelut tarjoavat siis ajanvietteen lisäksi tietoja ja kädentaitoja, kehittävät ajatuskykyä ja luovuutta. Leikkiminen ei koskaan ollut hauskempaa, ja luultavasti saatkin ”kamppailla” leikkivuorosta isin tai äidin kanssa. Lisäksi Lelufantin valikoimaan kuuluvat lastenkirjat, koulutarvikkeet sekä laukut ja korut.

Sopivia leluja ja pelejä itselle tai lahjaksi voit etsiä helposti tuotekategorian kautta, joita on peräti 25, ja niistä jokainen jakautuu omiksi alaosastoikseen. Lisäksi voit rajoittaa etsintää ikäryhmän kautta, tai miksei valmistajan tai jopa tuotehahmon mukaan. Tuotesivulla kerrotaan lelun tai pelin ikäsuositus, mahdollisesti koko ja materiaali, sekä CE-merkinnän ja ISO-standardin olemassaolo.

Kuten sanottu, laatu ja turvallisuus ovat Lelufantissa avainasemassa, ja se heijastuu myös pitkästä ja tuttuja nimiä sisältävästä valmistajaluettelosta. Laadun takaa löytyvät mm. Muumi, Brio, Sevi, Fisher-Price, Plasto, LEGO, Martinex, Peliko ja Chicco. Kaikilla kaupan tuotteilla on vähintään 12 kuukauden takuu.

Ensikertaa Lelufantissa vierailevat saavat lisäksi 5 euron alennuslahjakortin sähköpostiinsa, jonka voi käyttää viikon kuluessa. Kaikille tilaajille on voimassa 10 euron alennuskortti aina yli 100 €:lla tilattaessa. Lisänä Lelufantti tarjoaa muita ajoittaisia alennuskoodeja, joilla voit saada huomattavaa aletta. Tilauksesi maksuun vaaleanpunainen jättifantti hyväksyy verkkomaksun ja luottokortin lisäksi myös laskun ja postiennakon. Lelufantti saattaa olla kooltaan massiivinen, mutta se toimittaa tilaukset tuulennopeudella, joten saat lelut ja pelit postitse jo 1- 3 arkipäivän kuluessa. Yli 50 € tilauksille saat ilmaisen toimituksen, muutoin toimitusmaksu on kiinteä 5,90 €/ tilaus. Jos tilaamasi tuote ei jostain syystä miellytä tai lapsi ei kelpuuta sitä leikkeihinsä, voit vapaasti palauttaa sen 30 päivän kuluessa, ilman että vaaleanpunainen fantti töräyttää kärsällään ja tivaa syytä. Ennen palautusta sinua pyydetään kuitenkin ottamaan yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluun puhelimitse arkisin kello 10.30 – 17, tai sähköpostilla, josta saat tarkat palautusohjeet.

 

1 vastaus artikkeliin “Lelufantti”

  1. Lelufantti tarjoaa lapsille turvallisia leikkihetkiä laadukkailla tuoteilla ja ne maksaneille aikuisille loistavaa vastinetta rahoille. Ostosten teko on hakusuodattimien aj ikäsuositusten avulla helppoa, hintahaitariakin voi käyttää ja itse pidän siitä, että suuri osa leluista on jo entuudestaan tuntemiltani valmistajilta. Itse en ainakaan mitään kiinalaista halpatuotantoa muksuille edes suostuisi ostamaan, johan niissä käytetyt värit ja muut kemikaalit voivat olla vaarallisia,etenkin joutuessaan lapsen suuhun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *