Superkauppa

Superkauppa

 

Superkauppa on kotimainen verkkokauppa, joka erikoistuu teknisiin laitteisiin ja ”elämää piristäviin lifestyle-tuotteisiin”. Kyseessä ei siis ole puhdas lelukauppa, mutta toki leluja ja pelejä on runsaasti saatavilla. Itse vuonna 2009 avatun Vaasassa toimivan verkkokaupan takaa löytyy Origodesign Oy, joka on jo ehtinyt täysi-ikään. Origodesign on perustettu nimittäin vuonna 1990, ja sillä on Soliditetin korkein AAA-luottoluokitus todisteena vakavaraisesta toiminnastaan. Tuotekategorioita lelujen ja pelien lisäksi ovat myös teknologia, harrastukset, kotiin, lifestyle, juhlatuotteet, makeiset ja lahjat. Nyt sukellamme kuitenkin lelujen ja pelien osastojen syvyyksiin tutkimusretkelle. Yleiskommenttina voidaan sanoa, että Superkaupalla on huomattavasti suppeampi valikoima leluja ja pelejä kuin muilla sivustomme kaupoilla, mutta se ansaitsee ehdottomasti paikkansa muiden rinnalla, sillä sen tuotteet ovat erityisen viihdyttäviä ja opettavaisia.

Pelien osastolta löytyy reilut sata tuotetta, joista suurin osa on koko perheen yhteisiin hetkiin sopivia, mutta silti yli 8-vuotiaille suunnattuja. Mukaan mahtuvat pulmapelit ja palapelit, konsolipelit ja tietokonepelit, lautapelit ja pöytäpelit, ulkopelit. Puhtaasti aikuisille suunnatut pelit ovat erillisellä sivullaan. Alle 2-vuotiaille voit valita esimerkiksi hoksottimia ja käden taitoja harjoittavan Jukka Askare-pulmapelin, hieman suuremmille (jotka eivät enää laita kaikkea suuhunsa) sopii jo Hungry Hippo-haukkaavat virtahevot. Yli 8-vuotiaille löytyykin sitten todella hauskaa ja kehittävää puuhaa normaalipelien lisäksi, sillä Superkaupasta löytyy esimerkiksi staattiseen sähköön perustuva levitaatiotikku, magneettinen pulmakuutio tai vaikkapa jokin puinen koottava pulmapeli.

Leluosaston uumenista voit etsiä niin robotteja, radio-ohjattavia, Action-figuriineja, tiedeleluja, kesäleluja, autoratoja ja erilaisia lisenssituotteita tai keräilyesineitä. Pikkulasten leluja on helppo selata, sillä ne ovat omalla sivullaan. Aivan pienimpien valinnanvaraa edustavat esimerkiksi Angry Birds -pehmolelut, erikoiset ruokailuvälineet (kuten lentokonehaarukka), keinuhevonen, käsipainohelistin tai viiksitutti. Sitä suuremmat nauttivat leikeistä mitä erikoisimmilla ja hauskimmilla tuttavuuksilla, kuten kauko-ohjattavalla robottikädellä, Yo-Zo -pehmomonsterilla, radio-ohjattavilla autoilla tai helikoptereilla, Spiderman- tai Draco Malfoy -action-figuuriinilla, Star Wars -valomiekalla, tai miksei toimivan järjestelmäkameran rakennussarjalla. Ulkoleikkeihin soivat bumerangit, kelluvat trampoliinit, Nerfin pistoolit ja muut hauskat lelut.

Superkauppa saattaa erikoistua hauskoihin ja ”pulmallisiin” leluihin ja peleihin, mutta se asettaa kaikille tuotteilleen silti korkeat laatuvaatimukset. Useimpien tuotteiden omalla sivulla kerrotaan tuotteesta ja kenties sen historiasta, mahdollisesti materiaaleista ja mitoista, sekä ikäsuosituksesta. Valitettavasti minkäänlaista turvamerkintää, kuten CE, ei ole näkyvillä. Useat tuotteista ovat kuitenkin tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Jukka Pelit, Angry Birds, Nerf, Hasbro, Star Wars ja Scalextric.

Superkaupan aletuotteet löytyvät Tarjoukset-sivulta (linkki sivun alalaidassa), ja normaalituotteiden joukosta. Lisäksi kaupalla on oma etuasiakasohjelmansa, jonka jäsenet saavat esimerkiksi jokaisesta kuluttamastaan eurokaisesta yhden bonuspisteen (jonka arvo on rahassa 5 senttiä), erikoistarjouksia ja alennuskoodeja. Etuasiakas saa ensimmäisestä tilauksestaan 10 euroa aletta, kunhan tilauksen suuruus on vähintään 50 €.

Mitä tilauksesi maksutapoihin tulee, Superkaupassa voit maksaa verkkopankkimaksulla, luottokortilla, laskulla tai osamaksulla sekä Collectorin että Klarnan kautta. Toimitusaika vaihtelee noin 3 – 5 päivän välillä, ja kunkin tuotteen omalla sivulla ilmoitetaan sekä sen varastotilanne että toimitusaika. Tilauksen saat postin kautta, jolloin kirjeen hintana on 2,90 €, paketin 6,90 € ja kotiinkuljetuksen 10,90 €. Superkaupan leluilla ja peleillä on lakisääteinen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Reipas asiakaspalvelu vastaa mielellään kysymyksiisi, tosin ujoina ja kiireisinä poikina vain sähköpostitse.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *