PS4 suosituimmat pelit

Playstation 4 (PS4) on yksi suosituimmista pelikonsolijärjestelmistä maailmassa, ja sillä on valtava määrä ikonisimpia ja suosituimpia pelejä. PS4:llä onnistuneet pelit ovat saavuttaneet valtavaa suosiota ja saaneet pelaajat innostumaan erilaisista genreistä, tarinoista ja visuaalisista elämyksistä.

Yksi suosituimmista PS4-peleistä on ”The Last of Us Part II”. Tämä jatko-osa suositulle ensimmäiselle osalle on voittanut lukuisia palkintoja sen julkaisun jälkeen. Pelin hienovaraiset tarinankerrontaelementit ja yksityiskohtainen karakterisointi ovat tehneet siitä yhden sukupolvensa vaikuttavimmista pelikokemuksista.

Toinen suosikki PS4-peli on ”God of War”. Tämä uudelleenkäynnistys suositusta pelisarjasta vie pelaajat muinaisen skandinaavisen jumalatarinan maailmaan. Pelissä ohjataan Kratosta, sodan jumalan jälkeläistä, joka seikkailee vaarallisilla retkillä jumalten ja hirviöiden maailmassa. Upea visuaalinen toteutus, taitavasti suunnitellut taistelut ja tunteellinen tarina tekevät tästä pelistä unohtumattoman kokemuksen.

Myös ”Horizon Zero Dawn” on onnistunut vangitsemaan pelaajien mielikuvituksen. Tulevaisuuden post-apokalyptisessä maailmassa pelattava toimintaroolipeli seuraa nuorta metsästäjää Aloyta, joka taistelee valtavia koneita vastaan, samalla kun hän selvittää maailmaa ravistelevia salaisuuksia. Pelin kaunis avoin maailma ja ainutlaatuinen taistelujärjestelmä tekevät siitä yhden PS4:n ikonisimmista peleistä.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä PS4:n suosituimmista peleistä, mutta valikoima on todella laaja ja monipuolinen. On selvää, että PS4 on tarjonnut pelaajille unohtumattomia pelikokemuksia ja tehnyt syvän vaikutuksen pelimaailmaan.

 1. The Last of Us Part II: Tämä kauhuseikkailupeli jatkaa tarinaa, jossa pelaaja ohjaa Ellieä post-apokalyptisessä maailmassa.
 2. God of War: Tämä toimintaseikkailupeli vie pelaajan mukaan tarinaan, jossa Kratos etsii kostoa ja ohjaa samalla poikaansa Atreusta.
 3. Horizon Zero Dawn: Tässä avoimen maailman toimintaseikkailupelissä pelaaja astuu Aloy-nimisen metsästäjän saappaisiin, joka pyrkii selvittämään maailmansa salaisuudet.
 4. Spider-Man: Pelaaja pääsee heittäytymään Hämähäkkimiehen rooliin tässä toimintaseikkailupelissä ja taistelemaan rikollisuutta vastaan New Yorkissa.
 5. Uncharted 4: A Thief’s End: Pelisarjan neljännessä osassa Nathan Draken täytyy lähteä vaaralliselle aarteidenmetsästysretkelle, joka sisältää uskomattomia seikkailuja ja vaarallisia tilanteita.
 6. Red Dead Redemption 2: Tämä avoimen maailman toimintapeli sijoittuu villin lännen aikaan, ja pelaaja pääsee elämään rikolliselämää Arthur Morganin roolissa.
 7. Assassin’s Creed Odyssey: Pelaaja astuu kreikkalaisessa mytologiassa seikkailevan salamurhaajan, Kassandra tai Alexios, saappaisiin tässä toimintaseikkailupelissä.
 8. Grand Theft Auto V: Tämä avoimen maailman toimintapeli vie pelaajan rikollismaailman seikkailuihin, tarjoten valtavan määrän tehtäviä ja vapautta.
 9. FIFA 21: Jalkapallopelien klassikko tarjoaa jälleen uuden version, jossa pelaaja pääsee ohjaamaan suosikkijoukkuettaan ja kokeilemaan taitojaan.
 10. Call of Duty: Modern Warfare: Tämä ensimmäisen persoonan ammuntapeli tarjoaa intensiivisiä taisteluita modernin sodankäynnin maisemissa.
 11. Ghost of Tsushima: Pelissä pelaaja ohjaa samuraita, Jin Sakaita, ja taistelee mongolien invaasiota vastaan keskiaikaisessa Japanissa.
 12. Marvel’s Avengers: Tässä toimintapelissä pelaaja pääsee kokoamaan Avengers-tiimin ja taistelemaan pahoja voimia vastaan.
 13. Death Stranding: Pelissä pelaaja astuu Sam Porter Bridgesin saappaisiin ja yrittää yhdistää hajonneen yhteiskunnan post-apokalyptisessä maailmassa.
 14. Resident Evil 3: Tämä kauhupeli vie pelaajan Raccoon Cityyn, jossa täytyy selviytyä zombien ja hirviöiden hyökkäyksiltä.
 15. Final Fantasy VII Remake: Tässä uudelleen tehdyn klassikkoroolipelin versiossa pelaaja pääsee seikkailemaan Cloud Strifen roolissa Midgarin synkissä ja vaarallisissa maisemissa.
 16. Minecraft: Pelaaja voi rakentaa ja tutkia äärettömiä maailmoja tässä suositussa hiekkalaatikkopelissä.
 17. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy: Tässä kokoelmassa pelaaja pääsee kokemaan uudelleen klassikkojen Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back ja Crash Bandicoot 3: Warped seikkailut.
 18. Bloodborne: Tämä toimintaroolipeli sijoittuu goottilaiseen kauhuun, jossa pelaaja taistelee hirviöitä vastaan synkissä ja vaarallisissa ympäristöissä.
 19. The Witcher 3: Wild Hunt: Pelaaja astuu Geralt of Rivia -nimisen hirviö metsästäjän saappaisiin tässä avoimen maailman roolipelissä, joka tarjoaa valtavan määrän tehtäviä ja tarinoita.
 20. Sekiro: Shadows Die Twice: Tämä toimintaseikkailupeli sijoittuu feodaaliseen Japaniin ja pelaaja ohjaa shinobi-soturia taisteluun pahoja voimia vastaan.

PS4 on ollut erittäin suosittu pelikonsoli, ja sen valikoima on tarjonnut pelaajille lukuisia ikimuistoisia pelielämyksiä. Tässä artikkelissa olemme käsitelleet PS4:n suosituimpia pelejä ja esitelleet niistä useita mielenkiintoisia faktoja ja yksityiskohtia. Toivomme, että tämä artikkeli on tarjonnut sinulle uutta tietoa ja innostanut sinua kokeilemaan näitä huippupelejä.

PS4:n suosituimpien pelien lista on täynnä erilaisia genrejä aina toiminnasta seikkailuun ja kilpa-ajosta roolipeleihin. Jokaiselle pelaajalle löytyy varmasti jotain mieleistä näiden pelien joukosta. Alasivuiltamme löydät lisätietoa jokaisesta pelistä, kuten pelin kehittäjät, julkaisuvuoden sekä pelin arvioita ja suosituksia.

Toivomme myös, että jakaisit tätä artikkelia sosiaalisessa mediassa ja kommentoit sivuillamme tai kunkin pelin alasivuilla omia kokemuksiasi ja mielipiteitäsi. On aina mielenkiintoista kuulla, mitä muut pelaajat ajattelevat näistä peleistä ja millaisia elämyksiä ne ovat tarjonneet.

PS4 on edelleen varteenotettava pelikonsoli, vaikka seuraava sukupolvi eli PS5 on tullut markkinoille. Onkin hyvä hetki tutustua PS4:n tarjontaan, jos et vielä ole ehtinyt tehdä sitä. Pidä myös silmällä tulevia julkaisuja ja päivityksiä, sillä pelimaailma on aina täynnä uusia yllätyksiä.

Kiitos, että luit tämän artikkelin ja toivomme, että löydät uusia suosikkeja PS4:n upeasta pelivalikoimasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *