Iron Gym

Iron Gym (www.irongym.fi)

Iron Gym erikoistuu tunnettujen samannimisten kotikuntoilulaitteiden myyntiin ja markkinointiin. Suomenkielinen sivu kuuluu Iron Gym Europen alaisuuteen, josta puolestaan on vastuussa kotimainen Provio Oy. Provio on toiminut Espoossa vuodesta 2008, mutta toimintaa sillä on jo vuodesta 1997, jolloin yritys perustettiin Pro Player Oy -nimellä.  Yhtiölle kuuluu lisäksi Natural Therapy B & M -aputoiminimi. Euroopan markkinoita palvelee Suomen pääkonttorin lisäksi Lontoon toimisto.

Iron Gym™ on jo vuosia ollut esillä TV:ssä, ja sen tuotteet ovat korkealaatuisia, ne ovat niin miljoonien käyttäjien kuin tuhansien jälleenmyyjien testaamia ja ylistämiä. Olet saattanut nähdä Iron Gym -nimen esillä myös Sky Sport-kanavalla esitettävän UCMMA – Ultimate Challenge Mixed Martial Arts – eli monia perinteisiä kamppailulajeja yhdistävän vapaaottelun mestaruuskilpailun yhteydessä, jota Iron Gym sponsoroi vuonna 2013.

Iron Gym™ -tuotteet tarjoavat monipuolista kehonrakennusta ja kunnon ylläpitoa, ilman että sinun tarvitsee liittyä kalliiden kuntosalien jäseneksi. Harjoittelun voit suorittaa omassa rauhassa kotonasi, milloin sinulla itsellesi parhaiten sopii. Voit treenata niin koko ylävarataloasi samalla kertaa tai vain rintalihaksia erikseen, hankkia tiukat vatsalihakset tai rautaiset kyynärvarret ja huiman puristusvoiman. Laitteita käyttävät myös Suomessa niin kilpaurheilijat kuin normaalit kuntoilijatkin.

Sivustolla on myynnissä aloittelijoille ja jo kovakuntoisille suunnattuja yksittäisiä tuotteita ja tuotepaketteja, joilla kotitreenaus sujuu loistavasti. Yksittäisten tuotteiden kohdalla valittavanasi ovat seuraavat:

THE ORIGINAL IRON GYM XTREME+™: treenitanko, joka kiinnittyy helpolla muutamassa sekunnissa 60 – 90 cm levyisen oven karmeihin. Lisäksi se soveltuu lattiakäyttöön. Kyseessä on vuoden 2013 entistä vahvempi ja turvallisempi uutuusmalli, jota on saatavana vain Euroopan markkinoilla. Voit vahvistaa ja kiinteyttää koko ylävarren lihaksistoa oman kehonpainosi avulla, useita eri otteita hyväksikäyttäen.  Aloita jo tänään tehokkaiden rinta-, vatsalihas-, käsivarsi ja hartialiikkeiden tekeminen. Laita hauislihakset, käsivarren ojentajalihakset, rinta, selkä, hartiat ja vatsalihakset kerralla kuntoon. Tanko on erinomainen myös lihasten venyttelyyn. Tuotteen mukana saat luonnollisesti suomenkieliset ohjeet ja jopa harjoitusoppaan., sekä turvakiinnikkeet.

THE ORIGINAL IRON GYM+™: sama kuin edellinen, paitsi että sen enimmäiskäyttäjäpaino on 100 kg. Malli on edullisempi, ja se soveltuu erinomaisesti kotikuntoilijalle koko ylävartalon treenaukseen.

THE ORIGINAL PUSH UP MAX™: pyörivät punnerruskahvat, joilla saat punnerruksiin tuntuvaa lisätehoa ja samalla nivelesi ja ranteesi rasittuvat vähemmän. Eriomainen apulaite sinulle, joka haluat saada huippukuntoiset rinta- ja ojentajalihakset. Kahvojen mukana tulevilla korotuspaloilla pidennät punnerrustesi liikerataa. Kahvat pitävät millä tahansa lattiapinnalla, ja ne kestävät kovankin käytön. Pienikokoinen paketti on helppo kuljettaa mukana jopa matkoilla tai toimistoon.

THE ORIGINAL PUSH UP™: samat punnerruskahvat kuin edellä, mutta niiden mukana et saa korotuspaloja. Edullisempi peruskahvapaketti.

THE ORIGINAL IRON ARMS™: laitteella saat nopsaan itsellesi vahvat kyynärvarret ja yllättävän puristusvoiman. Puristusvoimalla on suuri osuus etenkin sellaisten lajien kuin tenniksen, golfin, jääkiekon ja erilaisten kamppailulajien aktiivisille harrastajille. Tämäkin tuote on suhteellisen pieni ja kulkee helpolla mukanasi kaikkialle.

IRON GYM AB STRAPS™: vatsahihnat, joilla loihdit itsellesi pyykkilautavatsan pienessä ajassa. Hihnat kiinnitetään treenitankoon, jolloin jalkojen nostojen teko sujuu paremmin ja pitkinäkin sarjoina. Hihnat ovat kaikkien käyttäjien mittoihin säädettävät. Edullinen lisävaruste treenitangollesi.

Kuten sanottu, saatavilla ovat myös tuotepaketit, jotka ovat:

IRON GYM+™ -STARTER KIT: sisältää Original Iron Gym+ -treenitangon ja Iron Arms-laitteen, jolloin saat kaupan päälle Ab Strapit.

IRON GYM+™ -STARTER KIT TOTAL: sisältää Original Iron Gym+ -treenitangon, Push Up -punnerruskahvat ja Iron Arms -laitteen, ja kaupan päälle vielä Ab Strapit ja ilmaisen toimituksen.

IRON GYM EXTREME™ -ADVANCED KIT: paketista löytyy Original Iron Gym Xtreme+™ ja Iron Arms -laite, ja kaupanpäällisenä vielä Ab Strapit ja saat myös ilmaisen toimituksen.

IRON GYM XTREME™ -ADVANCED KIT TOTAL: sisältää Original Iron Gym Xtreme+ -tangon, Push Up Max -punnerruskahvat ja Ab Stapit, sekä kaupan päälle Iron Arms-laitteen ja ilmaisen toimituksen.

Sivustolla voit katsella useita laitteiden käyttöön liittyviä videoita. Lisäksi IronGym.fi -sivustolta saat rekisteröitymisen jälkeen uutiskirjeenä leuanveto-oppaan ja treenivideon.

Maksutapoina verkkokaupalla ovat tällä hetkellä verkkopankkimaksut, luottokortit ja PayPalin. Toimituskuluina asiakas maksaa 7,95 €/ tilaus, mutta yli 75 €:n tilauksille Iron Gym tarjoaa ilmaisen postituksen. Toimitusajasta sivustolla on hieman ristiriitaista tietoa, toisaalta kerrotaan valmiiden tilausten lähtevän noin 1 – 3 arkipäivän aikana, toisaalla puhutaan korkeintaan 30 vuorokaudesta. Palautusoikeus on loistava 60 vuorokautta, eli sinulla on ruhtinaallisesti aikaa tutustua tuotteeseen/ tuotteisiin, ennen kuin annat oman tuomiosi. Asiakaspalvelua Iron Gym tarjoaa toistaiseksi vain sähköpostitse.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *