Piilolinssit

Piilolinssituotteet saa edullisimmillaan netistä. Sen jälkeen kun näöntarkastus on tehty ja varmistettu, että piilolinssit sopivat sinulle, niin voit hankki piilolinssit. Erillinen piilolinssiresepti kannattaa pyytää optikolta. Jotkin piilolinssikaupat vaativat reseptin tai kopion siitä.

Piilolinssit sopivat nettikauppaan erinomaisesti. Erona tavalliseen kauppaan on vain, että saat tuotteen edullisemmin ja sinulta säästyy aikaa. Postitus kestää vain muutaman päivän, kotimaisesta kaupasta tilattuna tuotteet saat parhaimmillaan jopa seuraavana päivänä.

Piilolinssejä myyviä yrityksiä:

 • Lensway – Pohjoismaiden suurin piilolinssi nettikauppa.
 • Lenson – Tukholmasta käsin toimiva suuri Pohjoismainen online kauppa.
 • Yourlenses – Lähes koko Euroopan laajuinen edullinen internet nettikauppa.
 • Piilarinet – Eräs harvoista kotimaisista piilolinssikaupoista.

Katso myös kysely: mistä ostat piilolinssit?

 

7 vastausta artikkeliin “Piilolinssit”

 1. Hyviä kokemuksia ainakin LensWaystä löytyy paljon – viimeiset 3 kertaa tullut sielt tilattua ja joka kerta on kannettu ovelle asti paketti! 🙂

 2. Olen tilannut Lensonilta ja kaikki on toiminut hyvin. Halvempiakin löytyy nyt kun hintoja vertailee tarkasti. Instrusta hain ensimmäiset ja siellä on aika kallista.

 3. lensway toimii hyvin, mutta päätin vaihtaa Piilarinet:iin koska suosin suomalaista. Toimii hyvin vaikka hieman kalliimpaa onkin!

 4. Omasta mielestäni kaikilla yllä mainituilla on hyvät hinnat verrattuna kivijalkamyymälöiden vaatimuksiin. Säästöä kertyy verkkokauppojen ansiosta todella rutkasti. Aina on syytä kuitenkin olla resepti, ja mieluiten ainakin ekojen lissien kohdalla ihan silmälääkäriltä. Jokaisen silmät kun on erilaiset, eli toisille sopivat parhaiten pehmeät ja toisille kovat linssit jne. Toisille piilolinssit eivät muuten sovi lainkaan, ja sitä tietoa ei osaa antaa kukaan muu! Ystävälläni on niin helposti ärtyvät silmät, ettei lääkäri suostunut hänelle reseptiä edes kirjoittamaan.

 5. Sitä paitsi ne ensimmäiset piilolinssit on aina kokeiltava optikolla, jotta niiden istuvuus ja mukavuus silmiin varmistuvat. Vasta sen kokeilun jälkeen voit sitten mennä kotiin ja tilata netin kautta vastaavat jostain piilareiden verkkokaupasta.Niitä siis ei suinkaan ole mikään pakko kokeilukerralla ostaa sieltä optikolta, ja hän on velvollinen antamaan reseptin mukaasi! Itse en moneen vuoteen käyttänyt piilareita, koska vanhat linssit eivät silmilleni oikein sopineet. Nyt on markkinoille kuitenkin tullut aivan uusia linssimateriaaleja, joten suunnistanpa uudelleen silmälääkärille hakemaan uutta reseptiä…

 6. Silmälääkärilläkään ei pidä unohtaa käydä uusimassa piilolasireseptiä. Optikkokin voi tarkistaa näkösi, mutta hän ei kykene havaitsemaan silmissäsi mahdollisesti piileviä muita ongelmia, kuten tulehduksia tai silmän sisäisen paineen kasvua. Tarkastuksessa tulee käydä mielellään vuosittain, ettei yllätyksiä pääse syntymään piilolaseja käyttäessä. Juuri siksi ainakin itsään kunnioittavat ja vakavat netin piilolasikaupatkin vaativat suhteellisen tuoreen piilolasireseptin olemassaolon ja heille lähettämisen.

 7. silmälääkärillä on aina aiheellista käydä ennen piilareiden ottoa ja sen jälkeenkin ainakin kerran parissa vuodessa, paitsi jos lekuri käskee luoksee useammin. Itse halusin saada piilolaseille reseptin, mutta hän kieltäytyi sellaista kirjoittamasta. Syynä oli silmien liiallinen paine. Vaikka silmänpaineeni oli vielä normaalien rajoissa, hän kuitenkin koki sen voivan nousta hieman piilareiden käytön myötä ja sanoi, että ensin pitää saada paine alemmalle tasolle ja vasta sitten siirtyä piilolinssien käyttöön.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *