VitaeLab

VitaeLab (www.vitaelab.fi)

VitaeLab on ravintolisiin erikoistunut verkkokauppa. Kyseessä on Pohjoismaissa toimiva yritys, jolla on Suomen lisäksi sivustot myös Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa.  VitaeLab on SanaPharma AS:n vuonna 2002 perustama tytäryhtiö. Verkkokauppa myy ainoastaan luonnollisia ravintolisiä, ja on saanut puolestapuhujikseen suomalaisten rakastamia julkkiksia, kuten laulaja Marion Rungin, kilpasoutajalegenda Pertti Karppisen ja uivan kaunottaren Hanna-Mari Seppälän. Kaikki tuotteet ovat yrityksen itsensä kehittämiä ja niiden valmistuksessa käytetään vain tutkitusti laadukkaita luonnon omia raaka-aineita. Vältyt siis kasaamasta elimistöösi haitallisia kemikaaleja, samalla kun tuet kehosi hyvinvointia ja annat sille vireyttä ja puhtia selvitä vaativasta arjesta.

VitaeLab myy yksinoikeudella omia tuotteitaan, eli niitä on turha etsiä apteekkien ja luontaistuotekauppojen hyllyiltä. Tänään yrityksellä on 6 tuotetta sivustollaan:

  • VitaePro: yksi Pohjoismaiden käytetyimmistä ravintolisistä suojelee ja vahvistaa koko kehoa ja elimistöä. Lihastoimintaa ylläpitää D-vitamiini. Rustojen toimivuudelle tärkeän kollageenin muodostumista edesauttaa C-vitamiini. Kaksi yllämainittua vitamiinia ovat tarpeeksi suurina annoksina myös tärkeitä immuunijärjestelmämme vastustuskyvylle. Lisäksi C-vitamiini taistelee väsymystä ja uupumusta vastaan. Sydämen hyvinvoinnille VitaePro sisältää DHA- ja EPA-rasvahappoja, jotka ovat tyydyttymättömiä omega3-rasvahappoja, ja tärkeitä monille elimistön toiminnoille. Kyseiset rasvahapot auttavat myös aivojen normaalia toimintaa, eli vastustavat muistin ja oppimiskyvyn rappeutumista. Solujen hapettumiselta, ja siten vanhenemiselta, suojaavat kasvien antioksidantit: astaksantiini, luteiini ja zeaksantiini.
  • OmegaPro: sydämen ja luuston apulainen. Tuote sisältää sydämen ja aivojen toiminnalle välttämättömien, ja näköäkin auttavien, omega3-rasvahappojen tarpeeksi vahvan yhdistelmän DHA- ja EPA-rasvahappoja. Luustoa vahvistaa K-vitamiini ja D-vitamiini puolestaan edistää sekä luiden että veren kalsiumtason pysymistä normaalina. Lisäksi E-vitamiini suojaa soluja hapettumiselta.
  • BioPro: luonnon oma monivitamiini- ja mineraalilisä elimistön suojaksi. Tuotteessa yhdistyvät kaikki tärkeimmät B-vitamiinit (kuten tiamiini, niasiini, riboflaviini ja foolihappo), C- ja D-vitamiini sekä mineraaleista kromi, sinkki, seleeni, kupari ja jodi. Esimerkiksi seleeni ja sinkki huolehtivat hiusten ja kynsien hoidosta, niasiini ja sinkki puolestaan näkyvät ihosi hyvinvoinnissa.
  • SpiruMax: spiruliinaravintolisä (pitoisuus 98,5 %). Spiruliinaa mainostetaan syystäkin superfoodiksi, eli superruoaksi, koska kyseinen makeanveden levä sisältää huiman määrän puhdasta proteiinia (66 % verrattuna naudanlihan 22 %:iin!), kaikki ihmiskeholle välttämättömät aminohapot sekä runsaasti beetakaroteenia (A-vitamiinin esiastetta). Tuote sopii aivan koko perheelle, ja sen levä on peräisin valvotuista oloista Havaijilta.
  • Cal-Mag: ravintolisä magnesiumilla, kalsiumilla ja D-vitamiinilla. Tuote on kehitetty eritoten luuston ja lihaksiston hyvinvoinnille, sillä sen aineosat vahvistavat niin luita, hampaita kuin lihaksia. Luut ja hampaat käyttävät rakennusaineinaan kalsiumia ja magnesiumia, ja D-vitamiini puolestaan on välttämätön kalsiumin imeytymiselle ja lihaksiston kunnolle. Magnesium saattaa myös ehkäistä lihaskramppeja ja estää uupumuksen syntymistä.
  • Incendo: tukee aineenvaihduntaa. Sen sisältämä kromi auttaa proteiinien, hiilihydraattien ja rasvan aineenvaihduntaa, sekä edesauttaa veren glukoositason, eli sokeritason, pysymistä normaalina. B-vitamiinit puolestaan auttavat ehkäisemään ja vähentämään uupumusta ja väsymystä arjen pyörteissä, ja edistävät energia-aineenvaihduntaa. Fukoksantiini on ruskolevän aineosa, joka vaikuttaa rasvojen toimintaan, saaden kehon rasvan tuottamaan lämpöä varastoitumisen sijaan. Chiliuutteen capsimax lisää kehon lämmöntuotantoa ja rasvan hajoamista.

VitaeLabin sivustolla kannattaa ehdottomasti varata aikaa Terveystietoa-osaston lukemiseen, sillä sen alta löytyy arvokasta ja yksityiskohtaista tietoa kunkin VitaeLabin aineosan suhteen. Lisäksi voit lukea käyttäjien omia kokemuksia tuotteita koskien, etenkin jo etusivulla esiintyvien koko kansan suosikkien kertomuksia.

VitaeLab mahdollistaa myös kestotilauksen tekemisen, eli saat joka kahdeksan viikko suoraan postilaatikkoosi kahden kuukauden annoksen valitsemaasi ravintolisää. Kestotilauksen voit luonnollisesti keskeyttää milloin itse haluat, tai muuttaa toimitusaikaa jopa yhdeksi kerraksi vuodessa (koko vuoden satsi siis kerralla). Huomaa, että ensimmäistä kertaa tilaavat asiakkaat saavat ensimmäisen kahden kuukauden lähetyksen puoleen hintaan. Asiakkaat saavat tilauksen mukana myös asiakaslehden. Mikäli yhteen osoitteeseen toimitetaan vähintään neljän hengen saman ravinteen perhetoimitus, saat 10 % aletta toisesta lähetyksestä alkaen.

Jokaisesta tilauksesta saat Etupisteitä. Niitä keräämällä voit myöhemmin tilata ilmaisia etutuotteita.

Maksutapana kauppa käyttää vain tilauksen mukana tulevaa laskua, jolla saat 14 vuorokautta maksuaikaa. Toimitustapa on postitus kirjeenä, eli tuote/ tuotteet saapuvat suoraan omaan postilaatikkoosi, mikäli ne mahtuvat sinne. Toimitusaika ensimmäisen tilauksen kohdalla on pitkähkö, eli 2 – 3 viikkoa. Toimituskulut ovat aina 3,90 € per tilaus. Mikäli et haluakaan pitää tilaamaasi tuotetta, voit palauttaa avaamattoman pakkauksen 14 vuorokauden kuluessa, mutta sinun tulee kirjoittaa myös palautuksen syy. Asiakaspalvelua VitaeLab tarjoaa sekä puhelimitse arkisin kello 8.30 – 16.39, että sähköpostitse.

 

2 vastausta artikkeliin “VitaeLab”

  1. Itse olen käyttänyt VitaeLabin omaa VitaeProta kohta kaksi vuotta ja olen ollut erittäin tyytyväinen. Mitään sivuvaikutuksia en ole havainnut,ja olo on ollut loistava.Voin lämpimsti suositella muitakin kokeilemaan markkinoiden monipuolisimpiin lukeutuvaa ravintolisää.Itse olen jo siirtynyt kestotilaajaksi, jottei tarvitse muistaa tilata tuotteita vaan kauppa hoitaa niiden automaattisen toimituksen jo ennen edellisen erän loppumista.

  2. Tilasin just VitaeProta,Pitäskö tilata myöskin VitaeLabinia myöskin?? Ovat ilmeisesti eri tuotteita??Mitä mieltä olette ihmiset jotka olette tilanneet jo kauan aikaa näitä tuotteita?Ymmärsin että yhdessä tuotteessa ei ole kaikkia vitamiineja lainkaan??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *