BR-Lelut

BR-Lelut  –  www.br-lelut.fi

BR-Lelut on tanskalainen sähköinen lelukauppa. Se näki päivänvalon jo vuonna 1950, jolloin aviopari Edith ja Børge Rasmunssen avasivat pienen lehtikioskin Kööpenhaminan lähellä. Kioskista kasvoi nopeasti paperikauppa, jossa myytiin myös leluja, ja pelkäksi leluparatiisiksi yritys muuttui vuonna 1963. Nimensä BR-Lelut sai perustajansa Børge Rasmunssenin nimikirjaimista. Tällä hetkellä lelupuotia pyörittää jo 3. sukupolvi, ja sillä on 251 myymälää Pohjois-Euroopassa, niistä noin 20 Suomessa. Suomessa BR-Lelut on saanut Luotettava verkkokauppa-sertifioinnin. Kaupasta voit ostaa hellyttävän pehmolelun, jonka hinta on 3,75 € ja siitä puolet menee SOS-lapsikyläjärjestön tukemiseen. Lucky- tai Lulu-koiran tuotoilla tuetaan tällä hetkellä Kiinan Nanchangin alueen toimintapistettä.

Varsinaisia tuoteryhmiä sivustolla on 22, eli kaikkea pehmoleluista puuleluihin, pelikonsoleihin, kirjoihin, autoratoihin, vauvojen leluihin tai vaikkapa asusteisiin. Niiden sivuilla tulevat esille alatuoteryhmät (ja kustakin löytyvien tuotteiden lukumäärä) ja hakusuodattimet, eli tuotemerkit, ikäryhmät ja hinta. Voit valita nähtäväksesi myös pelkästään tarjoustuotteet. Kunkin tuotteen omalla sivulla näkyy ikäsuositus, turvamerkinnät sekä toimitusaika ja myymälät, joiden varastosta lelu tai peli löytyy. Onpa eräiden tuotteiden sivulla mahdollista katsoa videolta ohjeet, jos et itse ole varma, miten lelulla leikitään – lapsi keksii sen takuulla kokeilemalla. Valikoimaan lukeutuvat niin ikuiset klassikot, kuten Afrikan Tähti, kuin uunituoreet Apptoys Appblaster-aseet. Kaikkia ikäryhmiä on luonnollisesti muistettu, ja valinnanvaraa löytyy niin vauvojen helistimistä, taaperoiden puupalikoihin kuin yli 8-vuotiaiden Angry Birds -taistelupakkauksiin. Lelujen ja pelien pääpaino näyttää kuitenkin suuntautuvan alle 8-vuotiaille, ja kirjoja hyllyltä löytyy vain 3 kappaletta.

Tuotteiden laadusta BR-poika ei suostu tinkimään, vaan jokainen lelu ja peli on tarkkaan valittu, ja sen elinkaari tutkittu ja turvalliseksi ja moitteettomaksi havaittu. Korkean laadun takana seisovat ylpeinä mm. Disney, V Tech, Mattel, LEGO, Lundby, Muumi, Brio ja Transformers.

BR-Lelujen aletuotteet löytyvät helposti klikkaamalla Tarjouksia-sivua. Huomaa myös, että veikeällä BR-Lelulla on oma jäsenkerhonsa, johon liittymällä pääset nauttimaan vain tälle eliitille tarkoitettuja vaihtuvia etuja. Niihin kuuluvat esimerkiksi syntymäpäivälahja lapselle, veikeitä kilpailuja ja eräiden tuotteiden edullisempi hinta, jonka tunnistat leimasta: ”Jäsenhinta”.

Lelut ja pelit voit maksaa luottokortilla, Nordean tilisiirrolla tai PayPal-maksuna. Ne ovat kaikki kuluttomia. Erikoisuutena voit myös pyytää lahjapaketointia hintaan 1 €/ paketti, jolloin voit todella näppärästi tilata käärityn lahjan vaikka pienelle päivänsankarille tai joululahjaksi. Tilaukset toimitetaan Itellan huostassa Tanskan varastolta 3 – 7 arkipäivän välillä, eikä noutoa myymälästä siten mainita sivustolla. Toimituskulut ovat kiinteät 4,90 €, ja jo yli 40 € tilauksista BR-Lelut maksaa postimaksut puolestasi. Iloinen ja reilu BR-poikakin tarjoaa 365 vuorokauden katuma-ajan kaikille tuotteille. Jos siis ”Joulupukki” sattuu katumapäälle lahjan suhteen tai se on lahjansaajan mielestä sittenkin liian lapsellinen, voit huoletta palauttaa sen mihin tahansa BR-myymälään tai postitse seuraavan vuoden aikana, kunhan et ole ehtinyt sillä leikkimään etkä saanut sitä klommoille. Sama koskee myös vaihtoa.

Vanhempien kannattaa tutustua sivustolta löytyvään Vastuu-osastoon, jolla selostetaan yksityiskohtaisesti lelun elinkaari etenkin suunnittelun, valmistuksen, kuljetuksen ja turvallisuuden osalta. Niiden, joilla ei vielä ole omia lapsia, on soveliasta lukea myös Ostovinkit-sivun ohjeet oikeanlaisen lelun valintaan. Lisätietoja voit kysellä puhelimitse reippaalta BR-pojalta, tai -tytöltä, ilmaisesta asiakaspalvelunumerosta arkisin kello 8.30 – 16.30 välillä, tai lähettämällä sähköpostia.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *