Vedonlyöntiopas

Aloittelijan opas urheiluvedonlyöntiin

Urheiluvedonlyöntiä harrastetaan ympäri maailman ja urheilusta on lyöty vetoja niin kauan kuin ihmiset ovat kamppailleet toisiaan vastaan. Nykyään vaan lajeja on kymmeniä ja jo pienilläkin vedonlyöntioperaattoreilla on saatavilla kaikki tärkeimmät urheilulajit ja erikoistapahtumat kuten maailmanmestaruuskisat ja vastaavat.

Tämä opas on tarkoitettu sellaisille ihmisille, jotka ovat jotenkin kiinnostuneita sekä urheilusta että vedonlyönnistä, mutta eivät ole koskaan lyöneet vetoa yhdestäkään urheilutapahtumasta.

Mistä on kyse

Periaatteessa kyse on siitä, että yritetään arvata kuka tai kumpi voittaa kamppailun. Lähtökohtaisesti on helpompaa arvata kahden joukkueen väliltä kumpi voittaa kuin esimerkiksi kahdeksan hevosen väliltä hevoskilpailussa tai kahdeksan juoksijan väliltä 100 metrin loppukilpailussa, mutta siitä juuri on kyse. Mitä suurempaa suosikkia ajattelit omaksi kohteeksesi, sitä pienemmän mahdollisen voittokertoimen tulet saamaan ja vastaavasti jos etsit sen suurimman altavastaajan niin saat parhaimman saatavilla olevan kertoimen ja voit voittaa yllätyksen kautta isoja summia rahaa – aina kuitenkin suhteutettuna omaan panostukseesi. Kaikki voitot urheiluvedonlyönnissä ovat kertoimia omasta panostuksestasi ja eri vedonlyöntioperaattoreiden kertoimenlaskijan pyrkivät laskemaan sellaiset kertoimen kaikille lajeille ja tapahtumille, että silloinkin aina talolla on oma etu.

Nykyään suomalaisille on tarjolla paljon vaihtoehtoja missä pelata omat vetonsa ja siksi eri operaattorit ovat laittaneet tarjolle vedonlyöntibonukset, eli operaattorit ja sivustot tarjoavat bonusta uusille vedonlyöjille, ja jopa tarjoavat häviöistä cashback bonusta tai jossain tapauksissa jopa riskitöntä ensimmäistä muutaman euron vetoa vähintään 2,0 kertoimen kohteelle.

Netin kautta apajille

Netti on tuonut suomalaisten saataville kymmeniä sivustoja, joilla suomalaisetkin voivat aivan suomeksi ja turvallisesti asettaa omia vetojaan urheilukohteisiin. Samalla myös erilaiset nettilompakot ja niiden käyttö ovat yleistyneet ja mobiilimaksaminen on tulossa seuraavaksi, kaikki nämä helpottavat myös netissä toimimista ja varsinkin raha- ja maksuliikenteen sujumista.

Ensimmäinen askel on päättää, mitä lajia alkaa seurata enemmän. Lajitietous on tärkeätä, jotta edes vähän tietää mitä tapahtuu lajissa ja joukkueissa tai urheilijoissa ja eläimille, jos pelaa vaikka koirakisoja tai hevoslajeja. Toisista lajeista on saatavilla enemmän tietoa kuin toisista ja samoin myös pelivihjeitä on selkeästi enemmän saatavilla jalkapalloon kuin esimerkiksi kesäisin suomalaiseen pesäpalloon. Kysymys on myös todella paljon omasta kiinnostuksen tasosta, sillä nykyään voi erilaisten suoratoistopalveluiden kautta seurata erilaisia urheilulajeja, vaikkei suomalaiset tv-kanavat niitä näyttäisikään.

Toinen asia mikä pitää hoitaa on valita oma vedonlyöntioperaattori. Ottaako suomalaisen monopolin Veikkauksen vai katseleeko Euroopan muita vaihtoehtoja. Suomalaiset voivat pelata aivan rauhassa, minne tahansa vedonlyöntitoimistolle, kunhan se vain hyväksyy suomalaiset asiakkaat. Tärkeintä on katsoa, että operaattori toimii EU:n alueella, jotta varmistat, että saat mahdolliset voittorahasi ilman veroseuraamuksia omalle tilillesi.

Kolmas asia on tallettaa pelitilille rahaa ja tehdä itselle oma pelibudjetti. Urheiluvedonlyönnissä yksi tärkeimpiä asioita, niin kuin monessa muussakin asiassa, on suunnittelu. Sinun pitää asettaa itsellesi kuukausittain pelibudjetti ja pyrkiä pelaamaan vähintään kymmentä kohdetta kuukaudessa, jotta oikeasti voi alkaa puhua itsestäsi urheiluvedonlyöjänä. Äläkä koskaan erehdy tappion jälkeen asettamaan tuplapanostusta seuraavaan kohteeseen tavoitteena kattaa edellinen tappio. Kukaan ei nimittäin osu jokaisella vedolla, ei edes joka toisella, mutta pitkässä juoksussa on mahdollista jäädä voitolle, mutta ainoastaan jos kaikki tehdään suunnitellusti ja budjetoidusti.

Opettele vedonlyönti ja sen erilaiset mahdollisuudet ja tutustu eri toimistojen palveluihin ja tarjontaan sekä niiden tarjoamiin kertoimiin. Avaa vaikka tili useammalle toimistolle, jotta saisit parhaat mahdolliset kertoimet. Pidä aina maltti mukana, vaikka välillä voittaisit enemmän ja muista pitää myös hauskaa.

Netti on täynnä erilaisia opetusvideoita ja tekstejä, jotka kannattaa katsoa läpi ennen tällä tiellä ryhtymistä. Jos oikeasti aiot alalle ammattimielessä, käytä aikaa perustyön tekemiseen ja tiedonkeräämiseen ja vasta sitten lähde oikeasti kohti työmaatasi, eli erilaisia urheilutapahtumia ja niihin panostamista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *