Konjam.net

Konjam.net (www.konjam.net)

Konjam.net on suomalainen sivusto ja kauppa, joka erikoistuu yhteen lisäravinteena myytävään painonpudotustuotteeseen, ”Konjamiin”. Sivustoa ylläpitää ja tuotetta myy Fennotuonti Oy, joka on Ahvenanmaan Jomalassa sijaitseva nuori yritys, vuodelta 2012. Konjam.netin lisäksi sillä on toinenkin apunimi, Kevennys, joka niin ikään keskittyy painonpudotukseen. Konjam.net kilpailee rinta rinnan laihdutusmarkkinoilla toisen kotimaisen markkinoijan, Glucomannanin, kanssa. Molemmat nimittäin myyvät lähestulkoon identtistä tuotetta, ja vain netin kautta.

Konjam.netin myymän laihdutustuotteen ”Konjamin” vaikutus perustuu glukomannan- kuituun, jolla on lähes taianomainen kyky imeä itseensä nestettä ja paisua samalla moninkertaiseksi tilavuudeltaan. Painonpudottajille asia on erinomainen, sillä valmiste nautitaan reilun vesimäärän kera ja hups vaan, kuitu alkaa imeä itseensä vettä heti suojakalvon liuettua, ja paisuu nauttijansa mahalaukussa. Tilaa ruoalle jää siten huomattavasti normaalia vähemmän, eikä sinun tarvitse tuntea oloasi jatkuvasti nälkäiseksi, vaikka vähennätkin syömääsi ruokamäärää. Näppärää, eikö vain? Jos vielä onnistut lisäämään liikuntamäärääsi, ovat tulokset mainosten mukaan todella vaikuttavat.

Salaisuutena oleva glucomannan-kuitu on jo vuosia ollut EU:nkin tasolla tutkimuksen kohteena, ja ainakin sitä myyvät yritykset väittävät kiven kovaan, että kuitu todella toimii. Sitä jopa ylistetään ainoaksi lisäravinteeksi, joka Euroopan elintarviketurvallisuusviraston lausuman mukaan auttaa pudottamaan painoa.

Konjam on täysin kotimainen tuote, eikä se myöskään sisällä lisäaineita. Normaaliannostuksen mukaan sinun tulee nauttia kaksi kapselia ennen päivän jokaista pääateriaa, eli aamiaista, lounasta ja illallista. Jo varttitunnissa kuitu alkaa imeä itseensä vettä ja puolessa tunnissa se on ehtinyt paisua ja täyttää vatsasi.

Pieni varoituksen sana kuitenkin, sillä Kanadan terveysviranomaiset (Health Canada) kertovat, ettei tuotetta saisi nauttia liian pienen vesimäärän kera (ei alle 250 ml.), koska seurauksena saattaa olla hyytelön nousu kurkkuun tai pahimmillaan jopa tukehtuminen. Kapseleita ei myöskään tule ottaa juuri ennen nukkumaan menoa. Valitettavasti Konjam.net ja Glucomannan ovat joko unohtaneet informoida asiakkaitaan tästä jopa elintärkeästä ”pikkuseikasta” tai sitten tuotteeseen ei vain haluta yhdistää minkäänlaisia negatiivisia mielikuvia. Me emme kuitenkaan tahdo sinun olevan riskeistä tietämätön.

Konjam.net tarjoaa Konjamia jatkuvana kestotilauksena, jolle saat kuitenkin ensimmäisen tuotepaketin todella edulliseen tutustumishintaan. Muista, että koepakkaus on kuitenkin todellisuudessa kestotilauksen ensimmäinen toimitus! Voit tutustua Konjamiin hintaan 9,90 €, joka tarjoaa 180 kapselia, eli yhden kuukauden käyttömäärän. Sen jälkeen tulet saamaan 3 kuukauden välein kotiisi kapselisatsin hintaan 39,90 €/ kk – eli yhteishintaan 119,70 € -, joka kattaa tarpeesi seuraaviksi 3 kuukaudeksi. Ensitilauksen mukana saat myös kätevän säilytysrasian, jossa Konjam-kapselit kulkevat helposti ja huomaamatta kaikkialle mukanasi.

Maksutapana Konjamille on vain lasku, joka saapuu tilauksen mukana, ja on maksettava 14 vuorokauden kuluessa. Kapselit saapuvat sinulle suoraan kotiin postin, eli Itellan, välityksellä. Toimitusaika on ensitilauksen kohdalla korkeintaan 2 viikkoa, sen jälkeen saat 3 kuukauden välein kapselipakkauksen. Palautus on mahdollinen vain ensitilauksen kohdalla, sen jälkeen katumapäälle tullessasi sinun tulee irtisanoa kestotilauksesi ennen viimeisen laskusi eräpäivää, sillä jo vastaanotettua toimitusta et voi palauttaa. Asiakaspalvelua on saatavilla arkisin puhelimitse kello 10 – 17 välillä – tosin kirpaisevaan hintaan – tai edullisemmin sähköpostilla.

 

2 vastausta artikkeliin “Konjam.net”

  1. Olipa yksityiskohtaista tietoa, mutta haluaisin kysyä tuotetta jo käyttäneiltä, että toimiko se heidän kohdallaan? Itse olen kamppaillut painoni kanssa jo vuosikausia, ja tätä ”jojotustahan” se laihdutus on ollut. Eli kiloja kyllä karisee laihiksen aikana mutta sitten kun alan taas syödä kylläiseksi saavia määriä, alkavat kilot kertyä takaisin.

    Kauanko tuotetta käytitte ja miten sen lopettaminen sujui? Kuituhan kait turpoaa vatsassa, eli syöt vähemmän mutta mahalaukku vastaanottaa silti tilavuudessa yhtä paljon tavaraa. Eikös mahalaukkua pitäsi saada supistumaan koossa, jotta sinne mahtuis kerralla vähemmän ruokaa?

  2. Varoituksen sananen: Kannataa pysyä visusti erossa konjamista ja kevennyksestä. Fennotuonti on pakkomyyntiä harjoittava kusettaja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *