Aminoporssi

Aminopörssi (www.aminoporssi.fi)

Aminopörssi on monille tuttu urheiluravinteiden, superfoodien eli superruokien ja luontaistuotteiden verkkokauppa. Aminopörssin takana toimii suomalainen Nutrimarket Oy, jolla on alan kokemusta jo vuodesta 2009. Samaiselle yritykselle kuuluvat myös Luontaispörssi, Lahjapörssi ja Festime. Verkkokaupan lisäksi Aminopörssillä on lisäksi varastomyymälä Helsingissä, osoitteessa Ruosilantie 1, joka palvelee ma – to kello 11 – 17 ja perjantaina ja lauantaina kello 11 – 15.  Siellä hinnat ovat pääsääntöisesti samat kuin verkkokaupassa, mutta varastolla on lisäksi omia kampanjoita.

Tuotteiden selailu on helppoa, sillä Aminopörssi on jakanut ne helposti ymmärrettäviin kategorioihin, joita ovat: urheiluravinteet, superruokapuoti, kuntoilulaitteet, kuntoiluvälineet, kirjat & DVD:t, elintarvikepuoti, luontais & terveys, sekä muut tuotteet. Niistä jokaisen alta paljastuu runsaasti alakategorioita, jotta etsintäsi sujuu helpommin. Suosittujen urheiluravinteiden osastolta ovat valittavina niin aminohapot, ateriankorvikkeet, massanlisääjät, niveltuotteet, proteiinit, ”mieskunnon kohottajat”, rasvanpolttajat, urheilujuomat, vitamiinit & mineraalit sekä paljon muuta ahkerasti urheilevan tarvitsemaa. Niiden korkeasta laadusta huolehtivat mm. Selfomninutrition, Finnmax, Manninen Nutraceuticals, Valioravinto, Via Naturale, Fast Sports Nutrition, Leader ja Mezina. Superruokapuoti tarjoaa esimerkiksi hamppua, leviä (lähinnä spirulinaa), marjoja (acait, mustikat, mulperit ja gojit), mehuja, pakurikääpätuotteita, raakasuklaata, keski-amerikkalaisia proteiinipommeja eli chia-siemeniä, ja yrttejä, kuten nokkosta, brahmia, tulsia ja triphalaa. Valmistajien joukkoon lukeutuvat mm. CoCoVi, Voimaruoka, Finnmax, Puhdistamo ja Natures Way. Kuntoilulaitteita edustavat kuntopyörät, crosstrainerit, juoksumatot, soutulaite, monitoimipenkit jne., jotka ovat Tunturin ja Bremsheyn käsialaa.  Kuntoiluvälineistä mainittakoon kuntopallot, kahvakuulat, hyppynarut, leuanvetotangot, joogamatot, punnerruskahvat ja tasapainotyynyt. Niidenkin takaa löytyvät luotettavat laatunimet, kuten Tunturi, Iron Gym, Casall ja Corefit. Kirjoja ja DVD:eitä on kaupan niin Urheiluvammojen ehkäisyyn ja hoitoon, golflyöntien pidentämiseen, keppijumppaan, kuin treenien hallintaan. Elintarvikepuodin uumenista löytyy esimerkiksi mantelitahnaa, saunaoluen korvikkeeksi mainiota kookosvettä, Kalaharin suolaa, täysjyväriisiä, makeuttavaa steviajauhetta ja tuliaromista Cayennesuklaata, ja luonnollisesti luomuna. Lisänä valikoimassa ovat muutamat Makrobiosin lasten purkkiruoat, jauhot, teet, ja öljyt. Luontais- & terveysosastolta löytyy pisin alakategorioiden lista, yli 30. Hoitoa ja ennaltaehkäisyä löytyy niin allergiaan, flunssaan, hengitysteille, iholle, hiuksille, kivunlievitykseen, nesteenpoistoon, nivelille ja reumaan, univaikeuksiin, piristeitä, vatsalle ja suolistolle kuin moniin muihinkin tavallisiin vaivoihin. Myös vitamiinit ja mineraalit sijaitsevat tässä kategoriassa.

Aminopörssi kertoo muiden terveyteen vaikuttavien tuotteiden myyjien tavoin avoimesti ja reilusti valmisteiden oikeasta käytöstä, aineosista ja varoittaa tarvittaessa tiettyjä käyttäjäryhmiä mahdollisista haitoista ja vaaroista.

Jos etsit mahdollisimman edullisia tuotteita, kannattaa käväistä kaupan Tarjoukset-sivulla ja Löytökorilla. Aminopörssi jakaa tilaajilleen lahjoja näiden tilauksen loppusumman perusteella. Alle 50 €:lla tilaavat voivat valita Aminopörssi-tarran ja rannenauhojen välillä, muut vaikkapa minttumakeisia tai hanskat.

Aminopörssin tilauksen voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla ja Klarnan 14 vuorokauden laskulla (laskutuslisä 3,95 €) sekä osamaksulla jopa 24 kuukauden aikana. Voit pyytää pakettisi toimittamista myös postiennakolla, jolloin kauppa perii palvelusta lisämaksua 4,50 €. Toimitustavaksi voit valita postista tai SmartPost-automaatista noudon – kummassakin tapauksessa toimituskulut ovat 4,90 €/ tilaus, sekä Business Day 14 ja 21 -lähetyksen maksulla 7,90 €. Siinä tapauksessa tuotteet saapuvat tilausta seuraavana päivänä kello 14 tai 21 mennessä.  Palautusten kohdalla on voimassa normaali 14 vuorokauden käytäntö.  Mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin vastailee asiakaspalvelun reipas henkilökunta puhelimitse ma – pe 9 – 17 ja perjantaina kello 9 – 15 välillä, sekä tietysti sähköpostitse.

 

1 vastaus artikkeliin “Aminoporssi”

  1. Aminopörssi on osoittautunut todelliseksi siunaukseksi itselleni, monessakin asiassa. Ensinnäkin, sen valikoima on niin laaja, että löydän sieltä kaikki itse käyttämäni ravintolisät, vitamiinit ja superfoodit. Toiseksi, koko perheen hellävaraiset hiusten- jaihonhoitotuotteet saa sieltä samalla kertaa. Lisäksi kaupan sivuilta löytyy loistavia lahjaideoita sporttisille ihmisille tai muuten terveellisestä elämäntavasta kiinnostuneille. Itse olen tilannut erikoisuuksia arvostaville esimerkiksi Cayennesuklaata, Kalaharin suolaa jne.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *