Lekmer

Lekmer  –  www.lekmer.fi

Lekmer on netissä toimiva lastenmyymälä, joka myy myös leluja ja pelejä perheen pienimmille. Sen takana piileskelee vuonna 1999 perustettu ja sittemmin Pohjoismaat valloittanut ruotsalainen verkkojätti CDON Group, jonka lihavasta yrityskansiosta voi Lekmerin lisäksi löytää viihdekauppa CDON.comin, muotikaupat Nelly.comin ja LinusLotta.comin, terveys/ liikuntakauppa Fittnesstukku.fin ja Bodystore.comin, kodinkoneiden Tretti.fin jne. Lekmer avasi sivunsa vuonna 2006, ja sen helikopterilla liitelevä iloinen apina tekee parhaansa nostaakseen kaupan myyntiluvut vaaleanpunaista Lelufanttia korkeammalle.

Lelujen ja pelien osalta Lekmerkin pyrkii tarjoamaan kaikkea, mitä tähtien alta löytyy, onpa se sitten vuosikymmeniä sitten keksittyä tai eilisen kehittelyä. Tuotteet on jaettu 19 kategoriaan, ja kirjoitushetkellä lokakuussa 2013 tuotteita on lähes 2 500. Laajin valikoima löytyy hahmot & ajoneuvot, rakennuspalikat & -sarjat & kuularadat, nuket & keinuhevoset & pehmoeläimet osastoilta, niukin puolestaan kirjojen ja lehtien hyllyltä, jolla on vain 6 tuotetta saatavilla. Tuotteita voit etsiä näppärästi joko kategorian, lapsen iän, tuotemerkin tai jopa hinnan avulla.  Aivan pienimmille voit valita vaikkapa jumppamaton, puujunan, soittorasian, vauvakeinun tai musiikkitelkkarin. Hieman suuremmat lapset nauttivat keinuhevosen hurmasta, kassakoneella leikkimisestä, rakennuspalikoilla puuhailusta tai oman ”vauvan” lastenvaunuissa tuudittamisesta. Yli 8-vuotiaille sopiviakin tuotteita riittää huimasti, esimerkiksi kehittävät palapelit, vauhdikkaat radio-ohjattavat, hauskat rooliasut, autoradat ja omat musiikin Boomboxit. Valinnanvaraa on aina 12-vuotiaille saakka.

Lekmer ei ole pelkkä lelukauppa, vaan sen sivustolta löytyy kaikkea muutakin lasten arjessa ja juhlassa tarvittua, lastenrattaista vaatteisiin ja lasten huoneen sisustukseen.

Lekmer panostaa sekin luonnollisesti pienten asiakkaidensa turvallisuuteen ja valitsee valikoimiinsa vain laadukkaita ja testattuja tuotteita. Jokaisen tuotteen omalla sivulla kerrotaan tuotteen yleiskuvauksen lisäksi ikäsuositus, turvallisuusmerkintä ja mahdollisesti lelun koko. Materiaalista ei valitettavasti ole läheskään aina mainintaa, vaan kukin saa päätellä sen kuvan perusteella. Laadun takaavat tutut valmistajat, kuten Brio, Fisher-Price, LEGO, Hasbro, Mattel, Nerf, Playskool ja Viking Toys. Kaikilla tuotteilla on myös 1 vuoden takuu.

Lekmerin värikkäillä sivustoilla on runsain mitoin jatkuvaan vaihtuvia aletuotteita, jotka löytyvät joko erillisiltä Ale-sivuilta tai normaalikategorioiden sivuilta. Osalle tuotteista saat ilmaisen toimituksen, ja kaupan mahdollisella alennuskoodilla voit saada lisäetua tietyistä tuotekategorioista. Huomaa, että ”3 tuotetta 2 hinnalla” -tarjousten osalta voit käyttää kyseistä etua vain kerran per tilaus. Mutta ainahan voit tehdä useampia tilauksia… Maksutavaksi voit valita verkkopankkimaksun ja luottokortin lisäksi myös laskun tai 6 – 36 kuukauden osamaksun. Toimituksen Lekmerin apina hoitaa Itellan avustuksella 3 – 5 arkipäivässä, ja toimituskulut ovat alle 100 € tilauksille kiinteät 4,90 €. Sitä suuremmat tilaukset saapuvat ilman lisämaksuja. Apina tarjoaa myös ainutlaatuisen 365 vuorokauden avokaupan, eli voit palauttaa avaamattoman lelun tai pelin vuoden sisällä. Poikkeuksena ovat mahdollisen säilytyspäivämäärän omaavat tuotteet (kuten suklaatäytteiset joulukalenterit). Asiakaspalvelua leikkisä Lekmerin apina tarjoa sähköpostitse arkisin kello 9 – 18.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *