Pikalaina firmat

Pikalaina yrityksiä on syntynyt Suomen kuin sieniä sateella. Ala on joko tuottoisa bisnes tai sitten tarve lainoille on kova. Suuri yrittäjien lukumäärä selittyy sillä, että ala on nuori. Näin on käynyt joka alalla ja palvelussa, että ensin alan yrityksiä on paljon ja vähitellen määrä vähenee sulautumisten ja yrityskauppojen myötä. Heikot sortuu elon tiellä ja parhaat jäävät jäljelle. Hyviä esimerkkejä vastaavasta löytyy lukuisia. Kun Dow Jones indeksi perustettiin sata vuotta sitten niin siihen kuuluvista yrityksistä yli puolet oli rautatieyhtiöitä. Nykyään ei yhtäkään. 80-luvulla elokuvia vuokrasi melkein, joka yritys kioskeista kodinkoneliikkeisiin. Nyt alaa hallitsee muutama valtakunnallinen ketju.

Pikavippi alalle tulee käymään samoin muutaman vuoden sisällä. Yrityksiä kaatuu ja isommat ostavat pienempiä. Sitä odotellessa asiakkaan pitää vain vertailla ja selailla firmojen webbi sivuja. Vertaileminen maksaa yleensä vaivan, sillä pienessäkin pikavipissä voi kuluissa säästää useita euroja.

 

Esittelyssä muutama pikalaina yritys

Annetut tiedot on kerätty yhtiöiden verkkosivuilta. Vaikka tietoja pyritään ajoittain päivittämään, niin jokin juttu on voinut muuttua julkaisemisen jälkeen. Varmista lainaehdot aina ennen lainan hakemista yhtiön omilta verkkosivuilta. Voit myös jättää kommentin sivulle tai lähettää sähköpostia ylläpitoon niin korjaamme virheen tai muuttuneen tiedon.

Ainalaina

”Aito” kotimainen pikalaina yritys. Taustalla Netford Capital niminen yritys Tampereelta. Sai juuri oikeuden käyttää avainlippu merkkiä. Myöntää lainoja 50 eurosta ylöspäin aina 1000 euroon asti. Asiakkaalle myönnetään aluksi vain 50 tai 100 euron laina. Sitten enemmän kuin on maksanut edellisen lainan pois ja todistanut näin maksukykynsä. Isompaan yllättävään menoon ei siis Ainalainasta rahaa saa jos ei ole vanha asiakas. Ikäraja laski juuri 21 vuodesta 19 vuoteen.

Linkki: ainalaina.fi

Ferratum

Myös kotimainen yritys pikalaina yritys. Sillä erolla, että toimii myös 15 muussa Euroopan maassa. Siis varsinainen pikalaina-alan Nokia. Tämän aseman ovat saavuttaneet olemalla asiakkaille reiluja. Jos pitäisi veikata pikalainamarkkinoiden voittajaa, niin veikkaisin Ferratumia. Siinä missä muut keräävät isoja kuluja pieneltä määrältä asiakkaita, niin Ferratum keskittyy saamaan pientä tuottoa suurelta ja uskolliselta asiakaskunnalta. Jostain joutuvat vastaavasti tinkimään: Ikäraja heillä on 20 vuotta ja ensimmäisenä lainan voi saada vain 50, 100 tai 200 euroa. Lue lisää Ferratumin kotisivuilta.

Linkki: ferratum.fi

Risicum

Kolmas avainlippu yritys. Risicum tarjoaa kaiken kokoisia lainoja. Tuotteita on kolme: pikalaina (50-400e), pienlaina (500e-1000e), kulutusluotto (1000e-4000e). Risicum on osoittautunut puolueettomissa vertailuissa yhdeksi edullisimmista luottoyhtiöistä. Lisäksi Risicum palvelee myös 18 vuotiaita asiakkaita. 18 tai 19 vuotias voi saada 50-200 euron lainan. Lainasumman kasvaessa myös ikävaatimus kasvaa. Huvittavana lisänä heillä on yläikäraja 75 vuotta. Samanlaista ensilainaajan minisääntöä kuten Ainalainalla tai Ferratumilla heillä ei ole. Tämä on varmasti toimiva ratkaisu, sillä satunnaisesti rahaa tarvitsevat hyvätuloiset ihmiset ottavat mielellään kerralla vähän suuremman lainan. Lue lisää Risicumin verkkosivuilta.

Linkki: risicum.fi

OK-Money

Turusta käsin toimivan OK Money palvelun omistaja on OK Money Finance Oy. OK Money porrastaa lainansa niin, että mitä vanhempi lainaaja niin sitä suuremman lainan voi saada.  OK-Moneyn lainaportaat menevät niin että jo 18 vuotias voi saada 50-200 euroa lainaa.  Kaikkia lainatuotteita voi hakea 23 vuotta täyttänyt asiakassuhteen kestosta riippumatta. Suurin pikalaina on 1000 euroa. Erikoisuutena OK-Moneyssä on että lainatuotteita on runsaasti. 500 euroon asti löytyy lainoja 50 euron välein ja välillä 500-1000 euroa lainoja on 100 euron välein. Tämä säästää lainaajan kustannuksia kun ei tarvitse ottaa liian suurta lainaa vain siksi että lainaportaat ovat niin suuret. Säästöä tulee paitsi kustannuksissa (pienempi laina pienemmät kulut) että siitä inhimillisestä seikasta johtuen, että kaikki raha tahtoo kulua oli sitä sitten enemmän tai vähemmän.

Linkki: okmoney.fi

Pikavippi (.fi)

Tuotteen nimeä verkko-osoitteessa käyttävän pikavippi.fi palvelun takana on QPR vakuus niminen Helsinkiläinen yritys. Pikavipillä ei ole muita ikärajoja kuin, että hakijan pitää olla täysi ikäinen eli 18 vuotta täyttänyt saa kaiken kokoisia pikalainoja. Pikalainoja on kolmea eri kokoa: 50, 100 ja 200 euroa. Takaisin maksu kaikille on joko 14 päivän, 30 päivän tai kahdessa erässä 21+21 päivää. Kulutusluotot on siirretty oman tuotenimen ja eri verkko-osoitteen taakse. Tuote on nimeltään ostosraha ja verkko-osoite on ostosraha.fi. Kulutusluotoksi ostosraha palvelussa lasketaan jo 400 euron laina.

Linkki: pikavippi.fi

Vippi (.fi)

Toinen yleistä tuotenimeä domain nimessä kantava yritys on vippi.fi. Luultavasti molemmat pikavippi.fi ja vippi.fi saavat paljon nostetta helposti muistettavasta verkko-osoitteesta. Vippi.fi palvelun takana on Vipster oy. Saman yhtiön toinen verkko-osoite on vippi24.fi. Kyse on samoin ehdoin toimivasta ”aputuotenimestä”. Vanha asiakas saa Vippi.fi palvelussa vähän suurmpia lainoja kuin uusi asiakas. Ikäportaat menevät niin, että 18-19 vuotias saa 50-100 euroa, 20-22 vuotias 150-200 euroa ja 23 vuotias saa kaiken kokoisia lainatuotteita. Yli 500 euroa lainaa saavat vain vanhat asiakkaat. Lisäyksenä vielä, että 18 vuotias saa lainaa 200 euroon asti, jos on kerran hoitanut lainan takaisinmaksun kunnolla. 20 vuotias vanha asiakas saa vastaavasti lainaa 400 euroon asti.

Linkki: vippi.fi

 

1 vastaus artikkeliin “Pikalaina firmat”

  1. Minkälaisia kokemuksia teillä muilla on pikavipeistä? Minkä takia otit lainan ja miten sait sen maksettua takaisin? Itselläni on kokemus vain tutustani, joka joutui pahaan pikavippikierteeseen ja menetti luottotietonsa! Luottotietojen menettäminen on todella helppoa pikavippien kanssa, joten ole varovainen! Luottotietojen menettäminen taas johtaa vaikeuksiin asunnon saamisen kanssa yms.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *