Kulutusluotto firmat

 

Kulutusluotto yrityksiä on paljon vähemmän kuin pikalaina firmoja. Syy tähän on ilmeinen, kulutusluottojen myöntäminen vaatii paljon enemmän pääomaa kuin pikalainat. Rahaa lainataan kerralla enemmän ja sen palaa takaisin luottoyhtiölle paljon hitaammin. Siinä missä pikalaina yritystä voi menestyksekkäästi pyörittää muutaman sadan tuhannen euron pääomalla, niin kulutusluottojen myöntäjältä vaaditaan kymmeniä miljoonia euroja pääomaan.

Netissä toimivia kulutusluotto yrityksiä

Joustolaina
Pitkään alalla toiminut Joustolaina on edullisimpia kulutusluotto yrityksiä. Se vaatii asiakkailtaan vakituiset tulot ja tarjoaa vastaavasti kohtuullisen koron. Lisäksi Joustolainalla on ensimmäinen vuosi vapaa lyhennyksistä. Tyypillinen Joustolainan kulutusluotto otetaan kodinperustamista tai jotain muuta kertaluonteista menoa varten.  Sitä käytetään myös kattamaan asuntolainan tai autolainan puuttuvaa käteisraha osuutta. Lyhennysvapaa vuosi takaa sen, että lainaa ei tarvitse alkaa lyhentämään heti. Kun laina on alustavasti myönnetty pitää vielä lähettää kopio palkkakuitista tai todistus muusta vakituisesta tulosta. Vuosituloja pitää olla vähintään 15000 euroa.

Linkki: joustolaina.fi

Risicum
Vaikka nykyään Risicum myy myös pikalainoja, niin aiemmin se oli pelkästään kulutusluottoihin keskittynyt yritys. Kulutusluoton saamiseen vaaditaan 25 vuoden ikä, pikalainan saa Risicumilta jo 18 vuotias. Kulutusluottoa voi hakea suuruudelta 1000-4000 euroa, tasatonnein. Risicumilla on kolmaskin lainatuote nimittäin pienlainat. Se sijoittuu suuruudeltaan pikalainan ja kulutusluoton väliin ja on suuruudeltaan 500-1000 euroa, tasasatasin. Risicumilla on tarjolla suuri määrä eri kokoisia lainoja, mikä on asiakkaan kannalta hyvä asia. Voi valita juuri sopivan kokoisen lainan.

Linkki: risicum

Ostosraha
Pikavippi.fi palvelun rinnalla toimiva ostosraha on myös opr-online yrityksen tuote. Kulutusluotto alkaa täällä jo 400 eurosta ja suurin mahdollinen ostosraha on 2500 euroa. Lainan hakijan pitää olla vähintään 21 vuotias. Yläikärajakin löytyy ja se on 75 vuotta. Suomalaiset elävät kohta kuulemma yleisesti yli 100 vuotiaiksi eli viimeiset 25 vuotta pitää tulla toimeen ilman Ostosraha palvelua.  🙂

Laina-ajat ovat vähän lyhyemmät kuin kahdella edellä mainitulla. Lyhin laina-aika on kaksi kuukautta ja pisin kaksi vuotta.

Linkki: ostosraha.fi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *