Odesk

Odesk

 Odesk on helppokäyttöinen freelancer-sivusto niin työn tarjoajille, kuin freelancereillekin. Tehtäviä löytyy laidasta laitaan, toisin sanoen mitä tahansa jota voi tehdä tietokoneella. Projektit voivat olla pieniä tai suuria, yksittäisiä tai jatkuvia tai esimerkiksi ns. ryhmätehtäviä. Asiakkaita ja freelancereitä palvelussa on ympäri maailmaa.

Freelancer voi etsiä sopivaa tehtävää monista eri ilmoituksista, joissa on kaikki tarvittava informaatio tehtävän suorittamiseksi ja asiakkaan tarpeiden tyydyttämiseksi. On toki huomioitava, että freelancerin täytyy panostaa omaan profiiliinsa sivustolla, jotta asiakas vakuuttuu freelancerin ”ammattitaidosta” ja palautteista.

Palkkio voi vaihdella suuresti tuntipalkkiosta urakkapalkkioon projektista riippuen. Asiakas voi maksaa palkkion suoraan luottokortilla, Paypalin kautta tai henkilökohtaiselta pankkitililtään. Odesk ottaa jokaisesta maksetusta palkkiosta 10% provision, eli esimerkiksi 100€:n palkkiosta freelancerille käteen jää 90 euroa. Sivusto käyttää Escrow -suojausta, joka tarkoittaa sitä, että asiakas voi kieltäytyä maksamasta palkkiota freelancerille, mikäli tehty projekti ei vastaa odotuksia. Freelancer voi myös käyttää ”rahat takaisin” -merkkiä profiilissaan, joka oikeuttaa asiakkaan ottamaan maksamansa palkkion takaisin kahden viikon sisällä projektin valmistuttua.

Sivustolta löytyy laadukas asiakastuki, joka auttaa käyttäjää kaikissa ongelmissa. Käyttäjä voi aloittaa livechatin asiakaspalvelijan kanssa, joka onkin kaikista helpoin tapa saada ratkaisu ongelmaan.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *