Glucomannan

Glucomannan (www.glucomannan.fi)

Glucomannan on kanadalaisen laihdutustuotteen suomalainen markkinointi- ja myyntisivusto. Kaupan takaa löytyy Calgaryssa majapaikkaansa pitävä Offlion International Ltd. Sen edustaja Euroopassa on Seinäjoella asuva yksityishenkilö Mikko Pihlajamäki, jolla on myös useita muita edustusmerkkejä huollettavanaan. Glucomannan.fi myy vain kahta tuotetta, joilla joko pudotat painoasi tai saat sen pysymään aisoissa. ”Ihmevalmiste” Konjak-Glucomannan täyttää nimittäin puolet vatsalaukustasi, joten nälän tunne ja nautittavan ruoan määrä pysyvät samalla kertaa kurissa. Se sopii käytettäväksi niin aamupalan, lounaan ja päivällisen aikaan. Mikä siellä vatsassasi sitten turpoaa?

Salaisuutena on kapseleiden sisältämä vesiliukoinen Amorphophallus Konjac-juurimukulan kuitu, eli kotoisasti ”Konjak-Glucomannan”. Kyseinen kasvikuitu on itsessään täysin kaloriton ja sitoo mahtavan määrän vettä. Juuri ennen ruokailua veden kanssa napattu kapseli imee itseensä vettä kuin sieni ja täyttää vatsalaukkusi kuituhyytelöllä. Joten tilaa muulle ruoalle ei jää tavanomaista määrää. Ja koska syöt vähemmän, saat myös ruoastasi vähemmän kaloreita ja laihdut. Kuitu myös edesauttaa normaalia suolen toimintaa ja tasaa verensokerin vaihtelua ja jopa tasaa kolesteroliarvoja, joten sen tarjoamat edut eivät rajoitu vain vatsan täyttämiseen. Kasvikuitua käytetään toisinaan myös hyytelöimisaineena, ja sitä myydään maailmalla myös jauhemaisena. Jauhoista valmistetaan puolestaan nuudeleita jne.

Kysymykseen, toimiiko Konjak-Glucomannan todella vai onko se vain yksi monien vietteleviä kurveja lupaavien tuotteiden joukossa, yritys vastaa, että sen tuotetta on tutkittu EU:ssa tieteellisesti ja tulokset ovat olleet kiistattomia. Tuote sekä toimii, että on ehdottoman turvallinen, koska sen vaikuttava aines on 100 % kasviperäinen. Glucomannan.fi:n mukaan laihtuminen siis onnistuu täysin luonnollisella tavalla. Tuote sopii erityisesti ylipainoisille (painoindeksi yli 25), jotka pyrkivät laihtumaan kevennetyllä ruokavaliolla. Sitä voivat turvallisesti käyttää myös diabeetikot ja keliakiasta kärsivät. Raskaana olevien ja imettävien naisten tulee kuitenkin keskustella tuotteen käytöstä jo etukäteen oman lääkärinsä kanssa.

Pieni varoituksen sana kuitenkin, sillä Kanadan terveysviranomaiset (Health Canada) kertovat, ettei tuotetta saisi nauttia liian pienen vesimäärän kera (ei alle 250 ml.), sillä seurauksena saattaa olla hyytelön nousu kurkkuun tai pahimmillaan jopa tukehtuminen. Kapseleita ei myöskään tule ottaa juuri ennen nukkumaan menoa.

Glucomannan-sivustolla myytävä tuote on 180 kapselin pakkauksissa, joka vastaa 1 kuukauden käyttöä (2 kapselia, kolmella päivittäisellä aterialla). Mukana saat huomaamattoman säilytysrasian, jotta voit kuljettaa kapseleita mukanasi työpaikalla ja matkoilla. Verkkokaupan mukaan tuote on täysin Suomessa valmistettua. Ensitilaajat saavat tutustumistarjouksena 1 kuukauden kapselit hintaan 4,90 €, sen jälkeen yksittäisen kuukausiannoksen hinta on 49,90 € + toimituskulut 4,90 €. Huomaa kuitenkin, että jollet peruuta ensitilaustasi 14 vuorokauden kuluessa tutustumispakkauksen saamisesta, astuu voimaan 6 kuukauden määräaikaistilaus. Siinä tapauksessa tulet saamaan 2 lähetystä, jotka sisältävät kapseleita 3 kuukauden käyttöön. Jokaisen lähetyksen arvo on 119,70 + toimituskulut 4,90 €, eli kuukausiannoksen hinnaksi tulee 39,90 €.

Maksun suhteen tiedot ovat hieman ristiriitaisia, sillä sivustolla kerrotaan kapseleiden mukana tulevasta laskusta, siirtyessäsi tilaamaan tuotetta tulevat näkyviin kuitenkin useiden pankkien logot, Joustorahan, Collectorin ja Everyday:n merkit. Koska emme itse tilanneet tuotetta, emme vanno, kumpi tieto pitää paikkansa. Toimitusmaksu on 4,90 € (ei koske ensimmäistä tilausta). Kapselit toimitetaan aina postitse, ja niillä on lain vaatima 14 päivän palautusoikeus, joka koskee kuitenkin vain tutustumispakkausta!  Asiakaspalvelun osoitteeksi on annettu Kanadassa sijaitseva konttori, sähköpostilla kuitenkin saat taatusti suomenkielistä apua ja vastauksia mieltäsi mahdollisesti vaivaaviin kysymyksiin.

 

3 vastausta artikkeliin “Glucomannan”

  1. Olen tilannut vain 30päivän kokeilupakkauksen postikulujen hinnalla 4,90.Yleensä pakkauksissa tilasipa mistä hyvänsä on seuraavan tulevan erän saamispäivä ja mahdollisuus perua tuleva satsi.TÄssä sitä ei ole.JOTEN PERUN TILAUKSEN JA PALAUTAN TUOTTEEN! ÄLKÄÄ LÄHETTÄKÖ ENÄÄ…..t:anne kouvalainen
    Ps.Vien postiin ja palautus lähettäjälle asiakaspalautuksena xellim ltd x001 mustamäe kandekeskus sopruse pst209/211 13419 tallinn,estonia

  2. Sama kuin edellisessä viestissä. Pakkomyyntiä. En halua enää tuotetta. Palautin.

  3. Olen tilanut vain 30päivän kokelupakkauksen postikulujen hinnalla 4,90yhteensä jotenka peruntilauksen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *