Sportsnutrition

Sportsnutrition (www.sportsnutrition.fi)

Sportsnutrition on englantilaisesta nimestään huolimatta aivan suomalainen verkkokauppa, jonka erikoisalaa ovat korkealaatuiset lisäravinteet. Kaupan takana puuhailee vantaalainen NES-Trade Oy, joka perustamisvuodestaan 2009 alkaen hoitaa itse myymiensä tuotteiden maahantuonnin. Tuotteet ovat lähinnä peräisin Atlantin takaa USA:sta, mutta myös muutamia eurooppalaisia laatumerkkejä löytyy valikoimasta. Sportsnutritionin päämääränä on tarjota asiakkaille korkeaa laatua ilman välikäsiä, jolloin myös hinnat pysyvät miellyttävästi aisoissa.

Sportsnutritionin verkkokaupan tuotteita voit selailla yli 20 kategorian alta, eli valinnanvaraa riittää kaikkiin tarpeisiin. Kaipaatko aminohappoja tai ateriankorvikkeita, oletko vailla hiilihydraatteja, tahdotko vaalia ihosi kuntoa, haluatko kasvattaa hauista tai polttaa rasvaa, kenties kohottaa mieskuntoasi, kaipaavatko nivelesi voitelua, tarvitko lisää tehoa, eikö uni tule illalla silmään? Jos vastasit kyllä yhteenkään edellä esitetyistä kysymyksistä, on Sportsnutritionilla jotakin juuri sinun yksilöllisiin tarpeisiisi. Valitse ostoskoriisi esimerkiksi Selffomninutritionin 100 % L-argininea, vatsan täyttävää Leaderin herkullista välipalakiisselijauhetta, hiilihydraattipommina Just Carbia, luontaistuotteista vaikkapa monivaikutteista InkaNaturan Helokkiöljykapseleita tai kolesterοlia alentavia Punariisitabletteja. Ihoa voit vaalia mm. InkaNaturan eksoottisella Amazonin etanageelillä tai pehmeästi tuoksuvalla manteliöljyllä. Mieskuntoa voit vaalia ja kohentaa Macajuuresta valmistetulla uutteella, tai Tribulus-testosteroniboosterilla. Nivelten vetreyteen ja oikutteluun on tarjolla esimerkiksi tehokasta Vidan glukosamiini + CSA + MSM -yhdistelmää ja Pureclinican Ultracollia, joka sisältää merikollageenia. Rasvan saat palamaan Selfomninutritionin Green Tea (eli vihreällä teellä) ja todella vahvalla kafeiinipaukulla. Jos tarvitset lisää tehoa elämään ja etenkin treeneihisi, löytyy valikoimasta mm. Betancourt Nutritionin kiven kovia pumppeja tarjoava D-runner tai Muscle Amino Fusion. Vitamiini- ja mineraalitasapainon ylläpidossa auttavat Multivitamiinitabletit, vahva Vitamiini-D ja jopa erityisesti naisille kehitetty Biovean Women’s Multi. Unenpäästä saat kiinni Eurovitalin melatoniinikapseleilla.

Lisänä Sportsnutrition myy erilaisia BodyCamp-paketteja, jotka sisältävät useita eri treenaustasoille tarkoitettuja tuotteita, ja muutamia treenivarusteita. Niiden joukosta voimme poimia jousipuristimen, vetoremmit ja treenihanskat.

Sportsnutrition tarjoaa asianmukaisesti tuotteistaan kiitettävästi tietoa niiden omilla sivuilla. Vaikuttavien aineiden edut ja mahdolliset haitat kerrotaan rehellisesti ja saat kaipaamasi ohjeet tuotteen oikeasta käytöstä.

Kannattaa poiketa verkkokaupan Supertarjouksia katsomassa, sillä alet yltävät jopa 50 % saakka. Useimmiten saatavilla ei kuitenkaan ole kovinkaan montaa tuotetta.

Maksutavat selviävät varmimmin vasta kassalla maksaessa, sillä sivuston tiedot ovat hieman ristiriitaisia ja puutteellisia. Maksutavat-sivulla asiakkaalle nimittäin kerrotaan, että maksaminen on mahdollista joko verkkopankin kautta tai Klarnan 14 päivän laskulla (+ 3,50 €:n laskutuslisällä). Jokaisen sivun vasemmassa alalaidassa komeilee kuitenkin myös PayPal-merkki, eli se lienee tuore lisäys maksutapoihin. Mutta luottokortista ei puhuta missään eikä Visan ja MasterCardin tunnuksia myöskään ole esillä. Toimitustavaksi voit valita joko Matkahuollon toimipisteestä noudon (jolloin kulut ovat 5,90 €/ tilaus), Matkahuollon toimituksen lähimpään Siwaan, Valintataloon tai Euromarketiin hintaan 6,90 €, tai postitse toimituksen hintaan 6,50 €. Kaikkien edellä mainittujen osalta yli 80 € tilauksista kauppa maksaa toimituskulut puolestasi. Normaalisti tilauksen saat perille 1 – 5 arkipäivässä. Koska sivustolta ei löydy tietoa palautuksien suhteen, olettakaamme, että kaikilla tuotteilla on lakisääteinen 14 vuorokauden palautusoikeus. Asiakaspalvelu toimii toistaiseksi vain sähköpostin välityksellä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *