Terveys

Terveyteen liittyvien tuotteiden ja palvelujen vertailua.

Terveystuotteet netistä  – Terveyteen ja hyvinvointiin liittyvien tuotteiden hankkiminen netistä. Tarjonta, valikoima ja kaupan ehdot.

3 vastausta artikkeliin “Terveys”

  1. Vaikka osion otsikkona onkin sana terveystuotteet, kannattaa muistaa, että monista täällä listatuista verkkokaupoista voi ostaa myös luonnonkosketiikkaa. Itse olen kosmetologialalla töissä ja voin sen verran valistaa, että lähes kaikissa tavallisissa kosmetiikkatuotteissa on monia epämääräisiä kemikaaleja, joiden pitkäaikaisen käytön aiheuttamista vaikutuksista ei juurikaan ole tietoa. Halpameikit ovat sitten vielä asia erikseen, sillä ne ovat peräisin esimerkiksi Kiinasta, jossa tunnetusti käytetään monia Euroopassa jo kiellettyjä aineksia. Luonnonkosmetiikka on siten erityisen oivallinen vaihtoehto perinteisille meikkituotteille ja voiteille, samalla tulet auttaneeksi luontoa ja hellimään omaa hipiääsi sekä tehokkaammilla että turvallisemmilla tuotteilla. Ne myös sopivat loistavasti lahjaksi, vaikkapa nyt joulun aikaan!

  2. Itse lisäisin listaan vielä ainakin iHerbin, terveys- ja kosmetiikkatuotteiden takia. Terveystuotteet ovat aina olleet sitä mitä on luvattu ja olen tilannut myös paljon luonnonkosmetiikkaa tätä kautta. Kosmetiikka (ja muut tuotteet) tulevat Amerikasta, joten tulli on huomioitava välissä, mutta muuten tilaaminen on kätevää ja vaivatonta. Sivuilta löytyy monia merkkejä ja loistava valikoima luonnonkosmetiikkaa, jota ei ole testattu eläimilläkään. Erityisesti loistavia voiteita olen tätä kautta bongannut eduliseen hintaan. Sivustot ovat kokonaan englanniksi, joten se voi olla miinuspuoli jollekin, mutta muuten sivu on tosi helppo käyttää.

  3. Ravintolisien, etenkin kuntoilijoiden käyttämien tuotteiden, tulee kuitenkin noudattaa varovaisuutta ja olla napsimatta ihan mitä tahansa. Omalta lääkäriltä kannattaa kysellä eri tuotteiden soveltuvuutta, varsinkin, jos käyttää säännöllisesti jotain lääkitystä. Suurinta varovaisuutta vaaditaan EU:n ulkkopuolelta tilattujen tuotteiden kohdalla, sillä esimerkiksi Aasian maissa valmistetuista on usein löytynyt täällä kiellettyjä aineita, jopa syöpää aiheuttavia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *