Fitnesstukku

Fitnesstukku (www.fitnesstukku.fi)

Fitnesstukku on verkkokauppa, joka keskittyy lisäravinteisiin, treenivaatteisiin ja treenivarusteisiin. Erehdyttävän kotinaiselta kuulostavan kaupan omistaa Pohjoismaiden verkkokauppakuningas, ruotsalainen CDON Group, jolla on kokemusta jo vuodesta 1999. Varmaan jo tiedätkin, että CDON Groupin lihavassa kauppasalkussa kellittelevät niin viihteen keidas CDON, muodin Nelly.com, lelujen Lekmer.fi, kodin- ja puutarhan alan Tretti.fi ja muutamat muut tutut nimet.

Fitnesstukku näki päivänvalon vuonna 1996 lisäravinteiden myyjänä ja sittemmin myös oman Star Nutrition -sarjan valmistajana. Vuonna 1998 yritys avasi Gymgrossisten.com-verkkokaupan Ruotsissa, sen suomalainen vastike Fitnesstukku avattiin 2007. Tänään erityisesti lisäravinteiden alalla edelleen toimiva verkkokauppa on alallaan Pohjoismaiden suurin ja maailmanlaajuisestikin se lukeutuu johtajien kaartiin.  Sen keskipiste on alusta alkaen ollut erinomainen hinta-laatusuhde.

Fitnesstukun valikoimiin lukeutuvat myös erilaiset urheilutarvikkeet, joihin keskitymme tällä kertaa. Niihin lukeutuvat tuotteet löytyvät erikseen merkityiltä treenivarusteet, treenivälineet ja MMA & kamppailulajit -osastoilta.

Treenivarusteiden osastolta voit etsiä tai selailla tuotteita alakategorioista: polvituet, rannetuet, hanskat, vetoremmit ja vyöt. Etsitpä siis tukea ranteillesi, pitävämpää otetta, pidemmät sarjat mahdollistavia vetoremmejä tai turvallisia painavia nostoja tukevia vöitä, on Fitnesstukulla reilusti valinnanvaraa niin naisille kuin miehille. Tuotteiden valmistajiin lukeutuvat mm. Better Bodies, Iron Gym, gForce, GASP, Adidas, Gorilla Wear ja Titan.

Treenivälineet on jaoteltu jooga- ja pilatesvarusteisiin, kestävyysharjoiteluun ja voimaharjoitteluun.

  • Jooga & pilates tarjoaa niin matot, rollerit, jumppapallot sekä tuotepaketit, joiden valmistajiin lukeutuvat esimerkiksi Reebok, Casall, Vompu ja TriggerPoint.
  • Kestävyysharjoitteluun, tunnetaan myös nimellä aerobinen cardio, ovat saatavilla niin crosstrainerit, etenkin kestävyyttä ja ketteryyttä lisäävät hyppynarut, kuten myös pieni valikoima juoksumattoja, kuntopyöriä ja steppereitä. Tuotteet ovat Reebookin, Cassallin, Gymstickin, Lifelinen, Abilican ja Adidaksen valmistamia.
  • Voimaharjoittelua varten verkkokauppa tarjoaa hiekkasäkit, erityisesti keskivartaloa kehittävät kahvakuulat, kehon omaa painoa hyväksikäyttävät välineet – treenitangot, painoliivit, wheelit, yläkroppaa treenaavat rollerit, punnerruskahvat, harjoitukseen ja venytyksiin sopivat ovitrapetsit – kuminauhat, kuntopallot, käsipainot ja painolevyt, kuin otelujuutta ja puristusvoimaa kehittävät laitteet sekä treenipenkit ja tasapainoa kehittävät välineet. Tuotteet tulevat Iron Gymin, gForcen, Casallin, Titanin, Gymstickin, Lifelinen, Reebokin jne. tehtailta.

MMA & Kamppailulajien kategoriasta voivat vapaaottelua (MMA), nyrkkeilyä, potkunyrkkeilyä, judoa ja karatea harrastavat valita tarvitsemansa hanskat, hammassuojat, shortsit, kassit, säärisuojat ja paljon muuta.  Jo edellä mainittujen nimien lisäksi valmistajiin lukeutuvat mm. OMPU, Kenka, Tapout ja Under Armour.

Pienenä miinuksena voisi sanoa, ettei Fitnesstukku myy esimerkiksi luistimia, tai muuta talvilajeihin liittyvää lainkaan. Itse asiassa, verkkokaupan valikoima on sen muulle tarjonnalle ominaisesti keskittynyt yrityksen erikoisalaan eli treenaamiseen ja kuntoiluun.

Fitnesstukun tarjoukset löytyvät normaalihintaisten tuotteiden joukosta mutta myös omilta Kampanjat- ja Outlet-sivuiltaan.

 

Maksutapoina Fitnesstukussa kelpuutetaan niin verkkopankkimaksut, luottokortit, Klarnan 14 vuorokauden lasku sekä 6, 12, tai 36 kuukauden osamaksu, kuten myös Klarna-tilin 24 kuukauden maksut. Tutustu kuitenkin ensin osamaksuehtoihin ja –lisiin huolella. Toimitusajaksi luvataan keskimäärin 3 – 5 arkipäivää. Postituksesta maksat kiinteät 7 €/ tilaus, ja yli 75 € tilaukset saat ilman lisäkuluja. Vaihto- ja palautusaika Fitnesstukun tuotteilla on lakisääteinen 14 vuorokautta. Asiakaspalvelua verkkokaupasta saat sähköpostin lisäksi myös puhelimitse arkisin kello 9 – 18 (perjantaisin vain kello 17 saakka) sekä näppärän chat-palvelun kautta.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *