Mustekaupat

Musteiden myynti on siirtynyt nettiin hyvin tehokkaasti. Tähän on montakin hyvää syytä. Tuotetta ei tarvitse hypistellä ennen ostamista, eikä sen ulkonäöllä ole mitään väliä. Pääasia, että se on sitä oikeaa. Ja oikean tuotteen valita on helpointa kun istuu koneen ja tulostimen vieressä. Mustepatruunat ja -kasetit ovat pieniä ja kevyitä eivätkä rikkoonnu helposti eli aivan oivallisia postissa kuljetettavia. Ovat vielä hiukan arvokkaitakin, jolloin postikulujen osuus kokonaishinnasta ei ole kovin suuri.

Nettikaupat myyvät sekä halvemmalla, että antavat yleensä vielä kaupanpäälisiä, jota tavallisista kaupoista ei saa. Valikoima on myös laajempi, kun tuotteet voi keskittää yhteen paikkaan. Isot kauppa- ja kodinkoneketjut joutuvat ripottelemaan tuotteensa kymmeniin jopa satoihin myymälöihin, jolloin yksittäisessä myymälässä joudutaan pitämään vain suosituimpia musteita. Ja niissäkin täytyy pitää kovaa katetta kun osa jää aina myymättä kun mallit vaihtuvat. Nettikauppojen koko maan kattavissa varastoissa kierto on hyvä ja valikoima laaja. Kaikkein harvinaisempiakin tuotteita saadaan nopeasti suoraan valmistajilta tai jos nettimyymälä kuuluu johonkin ketjuun, niin sen keskusvarastosta. Tämä näkyy kuluttajalle vain parin päivän viivästyksenä.

Kaikissa vertailussa olevissa myymälöissä toimitus on erittäin nopeaa. On ihan tavallista, että kun tänään tilaat niin tuote on sinulla jo huomenna. Ja miksi niitä tuotteita varastoissa panttaisikaan.

InkClub

InkClub on suuri kansainvälinen mustepatruunoita ja tulostustarvikkeita myyvä liike. Nettisivujensa mukaan toimivat 15 Euroopan maassa ja asiakkaita olisi 2 miljoonaa. Uudet asiakkaat saavat ilmaisen väripatruunan (Canon, Epson) tai valokuvapaperia (esim HP tai Lexmark). Canon ja Epsonin musteet ovat yleensä halvimpia ja pienimpiä, kun taas HP kasetit ovat suuria ja kalliita. Ilmainen väripatruuna on varmaan valittu tällä perusteella.

Linkki: www.inkClub.fi

112ink

112ink myy mustetta Tukholmasta käsin. Tämä näkyy ainakin laajana valikoimana, koska tuotteita myydään Pohjoismaiden lisäksi moniin muihinkin Euroopan maihin. Suomalaisista mustekaupoista poiketen 112ink ei tarjoa ilmaistuotteita uudelle asiakkaalla. Sitä vastoin muut edut ovat sitäkin paremmat. Tuotteet toimitetaan aina ilman postikuluja. Lisäksi kaikista ostoista saa 7% bonuksen. Bonus tarkoittaa käytännössä vastaavan suuruista alennusta, joka hyvitetään seuraavassa ostoksessa. Toimitusajaksi lupaavat 7 työpäivää. Jos tuote joudutaan tilaamaan muualta niin silloin 10 työpäivää.

Tuotevalikoima: Mustepatruunat (alkuperäistuotteet ja/tai ”eko”), valokuvapaperit, tulostimien muistit, siirtokuvat.

Linkki: www.112ink.fi

Mustekasetti

Mustekasetti on puhtaasti kotimainen yritys. Se takaa ainakin nopean toimituksen. Byrodata Oy ylläpitää kyseistä nettimyymälää. Se myy myös jälleemyyjille. Uuden asiakkaan etuna sieltä saa Epson, Canon tai Brother tulostimiin. Vaihtoehto täälläkin on valokuvauspaperi. Lue tarjouksesta tarkemmin mustekasetti.com sivuilta.

Linkki: www.mustekasetti.com

 

4 vastausta artikkeliin “Mustekaupat”

  1. Saako jostain musteiden täyttö juttuja. Voisi täyttää sellaisella ruiskulla tyhjentyneen kasetin. Näin kaverilla sellaisen, mutta kaupassa ei ollut eikä myyjä tiennyt.

  2. Musteet kannattaa ilman muuta tilata netistä ja käyttää pelotta myös noita vastaavia. Itse olen niitä käyttänyt jo vuosia, jo silloin kun valmistajien takuu ei niiden aiheuttamien vahinkojen kohdalla ollutkaan voimassa, kuten tänään. Miksi ihmessä olisin niin pöllö, että maksaisin vaikkapa Epsonille niiden alkuperäismusteesta monikertaisen hinnan? Alkuperäisten hinnoissa on mielestäni todella paljon laskemisen varaa, tuskin ne nyt niin huimasti parempilaatuista mustetta ovat kuin nuo imitaatiot! Onhan se laitetakuukin voimassa, vaikka käytän imitaatiota…

  3. Jos haluatte suosia kotimaista verkkokauppaa musteostojenne osalla, voitte tutustua myös Fininkin sivustoon. Saatavilla ovat niin alkuperäiset kuin yhteensopivat musteet, samoin kuin ekopatruunat eli uudelleen täytetyt kasetit ja patruunat. Itse suosin viimeksi mainittuja, koska siinä pääsee samalla kierrättämään. Sitä paitsi ekopatruunoiden hinnat ovat halvemmat kuin ensi kertaa täytettyjen mustepatruunoiden, vaikka ihan samanlaatuisia ovatkin.

  4. Onko netistä tilattavien musteiden osalla vaaraa, että ne ovat jo vanhentumassa? Eräs tuttavani väitii nettikauppojen hintojen edullisuuteen vaikuttavan myös sellaisen asian. Toisaalta taas suurten kaupojen vaihtuvuus on varmaan niin suuri ja tuotteet vaihtuvat tiuhaan etteivät ne ehdi ”hyllyllä” pilaantua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *