Luontaispörssi

Luontaispörssi (www.luontaisporssi.fi)

Luontaispörssi on suomalainen yritys, joka erikoistuu luontaistuotteisiin, luomuelintarvikkeisiin, kuntovälineisiin ja ravintolisiin. Se avasi sähköiset ovensa verkkokauppana jo vuonna 2006, ja vuodesta 2012 lähtien sillä on lisäksi varasto- ja noutomyymälä Helsingin Konalassa, Vihdintien ja Kehä 1 kulmassa. Luontaispörssin takana toimii helsinkiläinen Nutrimarket Oy, joka omistaa myös Aminopörssin, Festimen ja Lahjapörssin. Edellä mainitussa varastomyymälässä ovat tarjolla myös kaikki Aminopörssin myymät tuotteet. Huomaa kuitenkin, etteivät verkkokaupan hinnat välttämättä ole aivan samat varastomyymälän kanssa, jolla on ikiomat kampanjansa. Yritys panostaakin edullisten hintojen lisäksi laajaan tuotevalikoimaan, ja on juuri kasvattanut sitä mm. hyvinvoinnin lahjatuotteilla ja luonnonkosmetiikalla.

Luontaispörssin kaupasta on saatavilla noin 1 000 eri tuotetta, jotka asioimisen helpottamiseksi jaettu selkeisiin osastoihin. Luontais & terveys -osastolla on pitkä lista alakategorioita, joihin lukeutuvat mm. ateriankorvikkeet, elimistön puhdistus, kolesteroli, kivun lievitys, luusto ja nivelet, mineraalit ja hivenaineet, nukahtaminen, painonhallinta, vastustuskyky, sydän & verenkierto sekä vitamiinit. Valikoima muistuttaa siis suuresti apteekkien itsehoitopuolen tarjontaa. Laihduttamiseen on saatavilla esimerkiksi tutkimuksilla toimivaksi havaittu Konjak-glucomannanvalmiste, potenssia kohottamaan kehitetty Midsonan Superman, luuston ja nivelten ystävä Finnmaxin Hainrustouute, solujen hapettumista ja samalla vanhenemista jarruttava Hankintatukun Carnomax tai D-vitamiinin puutteesta ”kärsiville” suomalaisille sopiva EBN:n Extra Strong Vitamin D3. Superruokia edustavat erilaiset marjat, siemenet, mehut, yrtit, levät, mutta myös raakasuklaa ja kaakao. Valinnassa ovat niin CoCoVin hamppujauhe, Leaderin acai- ja gojimarjat sekä mulperit, Arctic Nutrionin Spirulinatabletit, Bringwellin granaattiomenamehu, CoCoVin nokkosjauhe tai Voimaruoan Raakakaakaojauhe. Sportti & fitness kätkee alleen urheiluravinteet, kuntovälineet ja kirjallisuutta. Urheiluravinteisiin lukeutuvat aminohapot, massanlisäys, palautuminen, proteiinit, rasvanpoltto, voimanlisäys jne. Tuotteita on saatavilla niin GrowMaxilta, Massa+:lta, Selfomninutritionilta, Polarpharmalta kuin monelta muultakin alan osaajalta. Kuntovälineitä on moneen lähtöön, mm. joogamattoja, kahvakuulia, leuanvetotankoja ja tasapainolautoja. Niiden laadusta vastaavat IronGym, Casall, Manduka, Fast ja Morf. Lukemista harrastaville löytyy terveyteen ja urheiluun liittyvää kirjallisuutta. Elintarvikkeiden joukosta mainittakoon teet ja kahvit, öljyt, viljat ja jauhot, mausteet, pähkinät ja lasten ruoat. Monet niistä ovat täysin luomutuotteita, esimerkiksi MakroBiosin, A.Vogelin, Plamilin, Haganolin ja Voimaruoan valmistamina. Kodin puhdistukseen ovat saatavilla etenkin luonnolliset ja hellävaraiset astian- ja pyykinpesuaineet, jotka ovat lähinnä MacroBiosin Ecoveria ja Ekovistan AttitudeaLahjapörssistä löytyy tällä hetkellä Raakasuklaan valmistuspaketti ja veden kielelle tuova Herkuttelijan paketti.

Verkkokaupan alet ja tarjoukset löytyvät Tarjoukset- ja Löytökori-sivuilta, joilla alet yltävät jopa 50 % asti.

Jokaisen tuotteen omalla sivulla Luontaispörssi kertoo yksityiskohtaisesti tuotteen vaikuttavien aineiden eduista, koostumuksesta, valmistajasta ja jne., eli sokkona ei suinkaan tässäkään verkkokaupassa onneksi tarvitse asioida.

Erikoisuutena Luontaispörssi antaa asiakkailleen myös mukavia lahjoja heidän tilauksensa loppusumman mukaan. Voit saada itsellesi pienemmistä tilauksista rannenauhat tai pannan, ja yli 150 €:lla ostaessasi saat itse valita esimerkiksi kahvin, lakritsin, monivitamiinien tai kuitutablettien välillä.

Maksutapoina Luontaispörssillä ovat verkkopankkimaksu, luottokortit, postiennakko (+ 4,50 €), Klarnan 14 vuorokauden lasku (laskutuslisä on 3,95 €) ja osamaksu. Osamaksujen kohdalla jokaisen kuukausierän tulee olla vähintään 8,95 € tai 1/24 laskusi loppusummasta. Noutotilauksen varastolta voit maksaa myös käteisellä. Toimitustavaksi voit valita postin noutopaketin tai SmartPost-automaattiin toimituksen (toimituskulujen ollessa 4,90 € mutta yli 79 € arvoisille tilauksille 0 € – tosin mahdollinen postiennakkomaksu koskee myös suuria tilauksia), ilmaisen varastolta noudon tai Business 14 tai 21 -lähetyksen, jolloin saat tilauksen suoraan haluamaasi osoitteeseen seuraavana päivänä kello 14 tai 21 mennessä. Kyseinen palvelu maksaa 7,90 €. Katumapäälle sattuessasi sinulla on lain mukainen 14 vuorokauden palautusaika. Asiakaspalvelussa kysymyksiisi vastataan puhelimitse ma – to kello 9 – 17 ja perjantaisin 9 – 15, sekä tietysti sähköpostin muodossa.

 

1 vastaus artikkeliin “Luontaispörssi”

  1. Luontaispörssi on maineensa arvoinen. Itse tilaan sieltä koko perheelle esim. shampoot ja pesusaippuat, kodin muut kemikaalit ja jopa ravintolisät. Parasta on, että voin luottaa kaupan tuotteiden laatuun perheeni terveyden suojelussa, ovathan ne merkkituotteita ja testattuja, ja samalla suojella ympäristöä. Hinnatkaan eivät mielestäni ole hullummat, ja tavallisesti saan helpolla tuon ilmaisen toimituksen, koska tilaan kerralla enemmän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *