Clickworker

Clickworker

Clickworker on unelmasivusto asiakkaan näkökulmasta. Suuret ja monimutkaiset projektit onnistuvat siinä missä pienemmätkin, sillä Clickworkerin henkilöt paloittelevet suuret projektit pieniksi paloiksi freelancereille suoritettavaksi. Töitä tarjotaan freelancerille monipuolisesti myöskin suurten projektien osalta. Suurin osa töistä on yritysten kyselyitä, sisällöntuottoa ja tutkimuksia.

Palkkiot vaihtelevat todella paljon työn monipuolisuudesta ja laajuudesta riippuen. Clickworker veloittaa maksun asiakkaalta, joten freelancer saa palkkionsa kokonaisuudessaan itselleen. Clickworker tarkastaa tehdyn työn ja toimittaa sen asiakkaalle hyväksyttäväksi. Mikäli asiakas on tyytyväinen tulokseen, palkkio maksetaan freelancerille joko Paypaliin tai tilisiirtona.

Clickworker-sivustolla on kattava vastausarsenaali usein kysytyille kysymyksille, mutta pääosin ne ovat suunnattu työntarjoajille (asiakkaille). Sivusto tiedottaa aktiivisesti uutuuksista ja tärkeistä asioista julkisesti. Totta kai myös suoran yhteyden asiakaspalveluun saa lähettämällä viestin, joka sisältää yhteystiedot ja asian, johon vastauksia tarvitsee.

 

1 vastaus artikkeliin “Clickworker”

  1. Onko kellään omakohtaisisa kokemuksia tästä Clickworkeristä? Onko se esimerkiksi yhtä luotettava ja toimiva sivusto kuin Elance, joka lienee niitä tunnetuimpia tällä hetkellä? Saako freelancer sitä kautta itselleen kunnollista korvausta, vai ovatko ne minimaalisia? Vahditaanko työntekoa jollain tavalla, esimerkiksi jonkinlaisen ladattavan sovelluksen kautta tuntityönä vai miten korvaukset menee?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *