Petenkoiratarvike

Petenkoiratarvike

Petenkoiratarvikkeesta saa kaupan koiramaisesta  nimestä huolimatta tarvikkeet koirien lisäksi myös kissoille, hevosille ja pieneläimille.

Koiratarvikkeiden valikoima verkkokaupassa on ainakin yrityksen oman julistuksen mukaan Suomen laajin; tuotteita koirille löytyy jopa yli 4500! Näyttelyt, matkustus, metsästys, ulkoilu, kasvatus, ruokinta…  kaikkea löytyy, ja kaikki koiramaiset tilanteet on otettu huomioon.

Koiratarvikkeiden osastolta ovat saatavilla mm. oviportit, koiranpedit ja erilaiset pihatarvikkeet. Pihalle on saatavilla esimerkiksi tarhaelementtejä, juoksulankoja ja pihavahteja. Koiranruokienkin valikoima on varsin kattava. Kuivaruokien ja puruluiden lisäksi kaupasta saa luonnollisesti myös märkä- ja raakaruokia. Tarjontaan kuuluu myös viljattomia tuotteita sekä pentujen erikoisruokia. Ruokintatarvikkeista löytyy perinteisten ruokakuppien ohella myös ruoka- ja juoma-automaatteja.

Saatavilla on myös erikoisruokia koirille ja kissoille, jotka kärsivät esimerkiksi ruoansulatushäiriöistä ja ylipainosta. Kaupasta löytyy myös ravintolisiä mm. ihon ja turkin, luuston ja nivelten sekä hampaiden hyvinvointia varten. Ravintolisiä on myös luontaistuotteina ja homeopaattisina.

Kissoille on myös tarjolla monipuolinen valikoima. Kaupasta voi tilata ruoat, makupalat, lelut ja monenlaiset kodintarvikkeet, kuten kiipeilypuut, hiekkalaatikot ja kissanhiekat. Saatavilla on myös erilaisia kissanluukkuja. Tavallisten kissanluukkujen lisäksi valikoimaan kuuluu mikrosirutunnistimella varustettu luukku, joka aukeaa kissan oman mikrosirun avulla ja pitää siten kutsumattomat vieraat poissa. Sisäkissojen ulkoilutusta varten kaupassa myydään mm. pantoja, taluttimia ja valjaita. Arja Vänttisen valmistamiin valjaisiin kuuluu aina myös korjauspalvelu. Palvelun hinta määräytyy työn ja materiaalien kustannusten mukaan. Huomaa, että kissojen valjaita voidaan käyttää myös kaneilla.

Pieneläinten tarvikkeita ja ruokia on kaupan mm. kaneille, freteille ja pienille jyrsijöille. Kaupasta löytyy häkkejä niin sisä- kuin ulkokäyttöön sekä niihin kuuluvia varusteita. Pieneläimille on saatavilla myös leluja, kuivikkeita ja hoitotarvikkeita.

Hevoskategorian tuotteisiin kuuluvat ratsastusvarusteet sekä tarvikkeet hevosille ja talliin. Petenkoiratarvikkeesta saa kaiken tarvittavan aina ratsastuskypäristä riimuihin asti. Valikoimaan kuuluvat myös Back on Track -tuotteet, joiden lämpöä heijastava ominaisuus vilkastaa verenkiertoa ja muun muassa edistää lievien vammojen paranemista. Back on Track -tuotteita saa kaupasta hevosten lisäksi niiden kanssa puuhasteleville ihmisille. Omistajille kaupasta löytyy senlisäksi vaatteita sekä monia eläinaiheisia tavaroita, kuten kalentereita, sisustusesineitä ja onnittelukortteja.

Kaupassa on myös mielenkiintoinen Outlet-osio sekä Tarjoukset-osasto, joista tuotteita löytyy poistohinnoin. Parhaat aleprosentit ovat luonnollisesti Outletin puolella.

Petenkoiratarvike.com on suomalainen verkkokauppa, joka on perustettu vuonna 2004. Verkkokaupalla on myös kivijalkamyymälä Porvoossa.

Tilauksen minimiraja on 20 euroa, ja toimitusaika on 2-7 arkipäivää. Toimitustapoina ovat Matkahuolto ja Postin palvelut. Isoja tuotteita tilatessa kannattaa valita pakettiautomaatin sijaan postipaketti tai kotiinkuljetus. Yli 39 euron tilauksiin ei tule toimituskuluja ja yli 99 euron tilauksiin saa Postin kotiinkuljetuksen ilmaiseksi. Tilauksen (paitsi rahtituotteet) voi halutessaan myös noutaa maksuttomasti myymälästä. Tuotteita ei toimiteta ulkomaille. Maksutapoina käyvät verkkopankki, luottokortit, lasku sekä osamaksu.

Tuotteilla on ilmainen 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen sekä myyntipakkauksen tulee luonnollisesti olla jälleenmyyntikelpoisia. Muissa tapauksissa tuotteiden hinnasta hyvitetään vain puolet. Palautusoikeus ei arvattavasti koske avattuja ruoka- tai lisäravinnetuotteita.

Petenkoiratarvikkeessa voi liittyä VIP-asiakkaaksi. Huomattavaa hyötyä VIP-asiakkuus tuo esimerkiksi ilmaisen toimituksen muodossa. VIP-asiakkaana saat myös vaihtelevia tarjouksia ja etuja sekä kaupan sähköisen uutiskirjeen 1-2 kertaa viikossa.

Eri ruokamerkkien kasvattajakerhoihin kuuluvat saavat alennusta kyseisen merkin ruuista. Alennuksen saamiseksi jäsenen tulee toimittaa sähköpostitse kopio jäsenkortistaan. Jos ruokamerkillä ei ole käytössä jäsenkorttia, tieto Suomessa rekisteröidystä kasvattajanimestä (kennelnimi) riittää.

Lue lisää Petenkoiratarvikkeen verkkosivuilta: Petenkoiratarvike.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *