Internetapteekki

Internetapteekki (www.internetapteekki.fi)

Internetapteekki on Vaasan Kirkkoapteekin ja Laihian Orava apteekin yhteinen verkkopalvelu ja -kauppa. Vaasan Kirkkoapteekilla on 110 vuoden kokemus omalla alallaan, onhan se avattu jo vuonna 1903. Kyseinen apteekki myös valmistaa itse noin 100 eri lääkettä, kuten flunssayskänlääke Kyrkopektiä, ja kuume- ja särkylääkkeenä käytettävää Ketoa. Laihian Orava on sekin ehtinyt jo aikuiseen ikään, sen ovet nimittäin avattiin vuonna 1983. Internetapteekki on luonnollisesti laillinen itsehoito- ja reseptilääkkeiden myyjä.

Internetapteekin tuotteet on jaettu kahdeksaan kategoriaan, joita ovat: ihonhoito, itsehoito, intiimi, vitamiinit ja hivenaineet, suu ja silmät ja korvat ja nenä, eläimet, rohdosvalmisteet ja muut. Ihonhoitoon ovat tarjolla farmaseuttien ja kosmetologien osaamisen pohjalta valitut laadukkaat tuotteet kaikille ihotyypeille ja erilaisiin iho-ongelmiin. Valikoimaan kuuluu satoja kosmetiikkatuotteita ja kasvovoiteita – joiden valmistajia ovat mm. Aco, Vichy, Eucerin, Favora, Seba Med ja Eila Hellgren – meikkejä ja auringonsuojavoiteita, hiustuotteita ja huulirasvoja. Itsehoito-osastolta löytyy apua niin kuumeen ja säryn, vatsan ja ruoansulatuselimistön, allergioiden, haavojen, silmien ja päänahan hoitoon, mutta myös tupakasta vieroitukseen. Intiimin puolelta löytyvät tuotteet, joita et kenties rohkene omasta lähiapteekistasi pyytää, kuten erilaiset pesuaineet, voiteet, testit, vaipat ja jopa seksilelut. Vitamiinit ja hivenaineet kätkevät alleen suuren valikoiman elimistölle ja keholle välttämättömiä vitamiineja, rasvahappoja, hivenaineita, lisäravinteita, maitohappobakteereita ja piristeitä. Niiden valmistajia ovat esimerkiksi Ferros, Orion, Novart, Priorin, Vogel, Leader ja Hankinta Tukku. Suu & silmät & korvat & nenä -osiosta saat niin suihkeita, voiteita, tippoja, imeskelytabletteja jne. kaikkiin kyseisiä ruumiinosia mahdollisesti vaivaaviin ongelmiin. Eläimet-kategoriasta ovat saatavilla valmisteet niin sisä- kuin ulkoloisten häätöön, ripuliin, turkin ja nahan hoitoon, korvia ja silmiä varten kuin jopa ”paukkukammosta” ja hermostuneisuudesta kärsiville nelijalkaisille ystävillemme. Rohdosvalmisteista löytyy apua niin univaikeuksiin, eturauhasvaivoihin, vaihdevuosiin, painonpudotukseen ja yleiskunnon ylläpitämiseen. Muut-osastolta löytyvät niin testit ja mittarit, siteet ja tuet kuin korvatulpat ja ensiapulaukut sekä lääkeannostelijat.

Koska Internetapteekki myy lääkkeitä ja lääkkeenomaisia tuotteita, on se ymmärtänyt tarjota asiakkailleen runsaasti hyödyllistä tietoa jokaisen tuotteen omalla sivulla. Tarkat koostumukset ja jopa käyttöohjeet ja varoitukset ovat tiedossasi jo ennen tilaamista. Mikäli kaipaat kuitenkin johonkin tuotteeseen liittyen lisätietoja, voit jättää sivuston linkin kautta oman puhelinnumerosi, jonka jälkeen vapaana oleva farmaseutti soittaa sinulle mahdollisimman pian, jotta voit keskustella hänen kanssaan. Kerrassaan loistavaa!

Maksaminen Internetapteekissa hoituu näppärästi niin verkkopankin kautta kuin luottokortilla. Lisäksi voit valita Collectorin laskun (laskutuslisä 2,95 €), joka erääntyy tilaamista seuraavan kuukauden lopulla. Käytännössä saat siis jopa 60 vuorokautta korotonta maksuaikaa! Osamaksulla voit jakaa laskusi jopa 24 erään, jolloin tilinhoitomaksun suuruus on 2,95 €/ kuukausi ja koron 1,6 % / kk. Tilauksen toimitustavaksi voit valita joko Matkahuollon Lähellä-paketin – joka toimitetaan Matkahuollon lisäksi myös niin halutessasi Siwaan, Valintataloon tai Euromarketiin – tai Jakopaketin, joka tuodaan suoraan kotiisi. Toimitusmaksut ovat Lähellä-paketeille 5,90 €/ tilaus (ilmainen ei-lääkkeellisten yli 50 € tilauksille) ja Jakopaketeille 10,90 €. Normaali toimitusaika on 2 – 4 arkipäivää, mutta varastosta loppuneiden tuotteiden tilaaminen valmistajilta/ maahantuojilta saattaa venyttää tilausta jopa 2 viikkoon. Tuotteiden palauttaminen onnistuu 14 vuorokauden kuluessa, mutta lääkkeillä ja intiimituotteilla on palautusoikeus vain tuotevirhetapauksissa.

Asiakaspalvelua Internetapteekki tarjoaa niin puhelimitse arkisin kello 9 – 18 ja lauantaisin 9 – 15 kuin sähköpostitse. Muistathan kuitenkin, että voit jättää tuotesivulle oman puhelinnumerosi, jolloin apteekin farmaseutti soittaa sinulle!

1 vastaus artikkeliin “Internetapteekki”

  1. Itse tilaan nykyään enää lähinnä Internetapteekin kautta, koska pitkän työajan riivaamana on helpompaa tilata lääkkeet kerralla ja uusia lääkekaapin sisältö kuin juosta itse apteekista niitä hakemassa.Apuakin saa aina joko puhelimella tai sähköpostilla apteekkarilta, jos jokin asia vaivaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *