iFreelance

iFreelance

 iFreelance on freelancer-sivusto, joka toimii lähes samalla tavalla kuin kaikki muutkin freelancer-sivustot. Asiakas ilmoittaa projektin johon tarvitsee apua ja freelancer tarjoutuu tiettyyn hintaan tekemään projektin asiakasta miellyttävällä tavalla. Asiakkaalle sivusto on ilmainen, mutta freelancerille palvelun käyttäminen kustantaa vähintään 7 dollaria kuussa. Kuukausimaksun takia komissiota tehdyn projektin palkasta ei kuitenkaan tarvitse maksaa.

Projekteja palvelusta löytyy tuttuun tapaan niin graafikoille, ohjelmoijille, kääntäjille, sisällöntuottajille ja monille muille osaajille. Freelancer voi tehdä tiettyyn projektiin tarjouksen hinnasta, jolla suostuu sen tekemään. Palkkionmaksutapana suositellaan ensisijaisesti Paypalia, mutta myös shekit ja luottokorttiveloitus käy. Maksutavasta on hyvä sopia osapuolten välillä hyvissä ajoin.

iFreelance-sivustolla on kattava tietopaketti käyttäjien ongelmiin. Esimerkiksi FAQ, eli usein kysytyt kysymykset -osiossa on paljon tietoa yleisimpiin vastoinkäymisiin, joita palvelussa voi kohdata. Käyttäjä voi myös lähettää vapaamuotoisen viestin sivuston ylläpitoon, jonka vastauksessa yleensä kestää alle 24 tuntia.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *